Lær hvordan du forbereder et naturlig ansikts- og leppeskrubbe

  • Richard Robertson
  • 0
  • 880
  • 155

Hudet i ansiktet, spesielt leppene, er veldig delikat og krever litt spesiell omsorg for å holde deg sunn og vakker.. Med det i tankene, i dag vil vi snakke om hvordan du tilbereder et naturlig ansikts- og leppeskrubbe.

Fra eldgamle tider er alle slags behandlinger og produkter blitt opprettet for å rense huden for alle urenheter for at den skal se bedre ut..

En av teknikkene som har blitt ganske populære i verden og nå en del av alle skjønnhetsrutiner er peeling..

Den består av å bruke noe produkt eller krem ​​med snerpende egenskaper for å oppnå en dyp rensing på huden og bli kvitt døde celler..

Hvorfor er hudfeeling så viktig?

Hver dag blir huden utsatt for et stort antall faktorer som kan mishandle den og forårsake forandringer som flekker, kviser eller tørrhet, blant andre..

Solens UV-stråler og miljøforurensning er de viktigste årsakene til at huden mister helsen og begynner å utvikle en rekke alders avslørende tegn..

Selv om huden har evnen til å regenerere spontant hver 20. til 28. dag, er det noen ganger en overbelastning av døde celler som forhindrer at denne prosessen skjer skikkelig..

Så det er derfor Eksfoliering spiller en viktig rolle ettersom ingrediensene trenger gjennom epidermal deksler og stimulerer eliminering av død hud for å tillate fornyelse..

Husk å lese: 7 vaner som skader hudens helse og som kan unngås

En naturlig ansiktsskrubb

Naturlige peelinger er et utmerket alternativ å utføre denne behandlingen uten risiko for å utvikle bivirkninger..

Ofte er kommersielle skrubber fulle av kjemikalier som kan forårsake irritasjon og andre reaksjoner..

I denne anledningen, vi vil forberede et produkt spesielt for ansiktet, som har allergivennlige og fuktighetsgivende egenskaper for 100% fornyet hud.

ingredienser

  • 1 moden banan.
  • 3 ss krystallsukker (30 g)
  • 1 ts vaniljeekstrakt (4 g)

Hvordan forberede?

  • Skrell den modne bananen og mos den i en beholder med en gaffel.
  • Tilsett deretter de 3 ss krystallsukker og vaniljeekstrakt og bland godt til kremet pasta..
  • Ta en liten mengde av produktet og bruk den over hele ansiktet med milde sirkulære massasjer. Vær forsiktig når du gjør dette, da sukker kan skade huden din..
  • La stå i 5 minutter og skyll.
  • Vi anbefaler å eksfoliere bare en gang i uken., fordi hvis det gjøres for mye, kan det bli kontraproduktivt.

En naturlig leppeskrubb

Leppene våre er dekket av veldig delikat hud som vi er oppmerksom på noen få ganger. Når vi legger merke til at de er tørre, velger vi å bruke litt leppe fuktighetskrem som øyeblikkelig gir et bedre utseende.

Problemet er at de døde cellene fremdeles sitter der, og etter at den fuktighetsgivende effekten er borte, er tørrheten og sprekker i leppene synlige igjen..

Så også Det er viktig å utsette leppeområdet for en forsiktig peeling for å fjerne all død hud. for at riktig hydrering skal skje senere.

Med tanke på at leppene er mer følsomme og vi ikke bør bruke aggressive produkter der, vil vi ved denne anledningen dele en veldig spesiell oppskrift som, takket være dens naturlige produkter, kan utføre denne oppgaven uten å forårsake negative effekter..

ingredienser

  • ½ ss pulverisert sukker (5 g)
  • ½ s jojobaolje (8 g)
  • 1 - 3 dråper mynte- eller vaniljeolje

forberedelse

  • Tilbered en blanding med alle ingrediensene som er nevnt, og påfør den deretter ved å massere forsiktig i ett eller to minutter..
  • La handle 3 minutter og skyll deretter.
  • Gjenta to til tre ganger i uken.

Tips for bedre resultater

Siden formålet med denne behandlingen er å forbedre hudkvaliteten slik at den ser yngre ut og fornyet, er det også bra å vurdere noen anbefalinger etter bruken..

Tonet opp

Etter endt behandling med en naturlig ansiktsskrubb Det er ideelt å bruke en naturlig tonic for å tette porene. og forhindre at nye urenheter samler seg.

Dette produktet har mange fordeler for huden da det kompletterer rensingen og gir en oppstrammende handling for å forhindre sagging og rynker.

Oppdag: Gelterapi for å tone og miste vekt

fukte

For å avslutte denne behandlingen med en naturlig kratt, må du bruke a skånsom fuktighetskrem som gir fuktighet til hele ansiktet, inkludert leppene, slik at du ikke risikerer tørrhet.

Kokosnøtt og mandelmel skrubber: en løsning mot kviser



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.