De 5 beste fruktene for å rense tykktarmen

  • Thomas Davis
  • 0
  • 1960
  • 290

Rensing av tykktarmen er tross alt ekstremt viktig, mange av sykdommene vi lider kan ha sitt opphav i fordøyelsessystemet..

Å ikke ta vare på tarmene i tillegg til å ha en bakterieflora forurenset med patogener kan føre til alvorlige helseproblemer..

Den berusede tykktarmen skjer vanligvis på grunn av et svakt immunforsvar. Med andre ord fra infeksjoner og betennelser som ikke bare når fordøyelsessystemet

I apotek og helsekostbutikker kan du selvfølgelig finne mange kolonrensemidler. Men en enkel måte å gjøre dette på er å ta litt mer vare på daglig mat, konsumere væske, fiber. I tillegg, selvfølgelig, for å begrense fettforbruket.

Her i denne artikkelen ønsker vi å vise deg hva som er best frukt som vil hjelpe deg med å rense tykktarmen. En økonomisk, effektiv og deilig ressurs å ta vare på fordøyelsessystemet..

Kom igjen?

De beste fruktene for å rense tykktarmen

Fordelene med frukt som kan rense tykktarmen er mangfoldige og er veldig viktige for kostholdet vårt. Hvis det er mulig, forbruker du organiske frukter, produsert på plantevernmiddelfrie økologiske avlinger som kan forårsake skade på oss.

Det er også viktig å tenke på at frukt alltid vil være mer fordelaktig i sin naturlige tilstand. Det vil si ikke behandlet i form av gelé, heller ikke klassiske juice som selges i supermarkeder. Bedre hele stykket og om mulig med skallet, som tilfellet er med epler.

Vi anbefaler også å lese: Fruktis for å nyte de varme dagene

Lær mer nedenfor.

1. Eplene

Grønne epler, røde epler, som du foretrekker. Er ikke i tvil, start morgenen med et helt eple og skrell, som vi antydet tidligere.

Du kan være redd for å konsumere denne frukten, som i visse tilfeller når vi lider av en irritert tykktarm, kan vi oppleve forstoppelse og diaré..

Så hvordan kan eple hjelpe oss i disse tilfellene?

  • Et rått eller naturlig eple er bra for forstoppelse.
  • Et bakt eple egner seg i tilfelle diaré, siden det i kokeprosessen mykner og gir mer konsistens til avføringene.
  • Eplet er det beroligende, betennelsesdempende Den er rik på fiber, spesielt hvis den konsumeres i skall, som er rik på pektin og antioksidanter..
  • Denne frukten rik på medisinske egenskaper er også veldig rensende og vil bidra til å eliminere og rense giftstoffer fra tarmene våre og spesielt tykktarmen..

2. Papayaen

Papaya er frukten med mest betennelsesdempende egenskaper som du kan finne i naturen. På grunn av et magisk element kalt papain, vil det forbedre fordøyelsen din, løse forstoppelse eller diaréproblemer og styrke tykktarmen..

Som et forslag: En ideell måte å konsumere papaya er å skjære den i to og deretter i biter og bland med vanlig yoghurt. dette vil styrke bakteriefloraen og vil rense tarmene. En deilig dessert!

Vi anbefaler også å lese: deilige fruktsalater for å overraske familien

3. Bananene

forbruker en banan om dagen vil gi utallige fordeler. Husk imidlertid alltid at det ikke er aktuelt å spise denne frukten om natten. Bedre i de tidlige timene fordi vi fordøyer det lettere.

  • Bananer inneholder naturlige antacida som vil forhindre at avføring og giftstoffer fester seg ved slimhinnen i tarmen.
  • Det er også verdt å huske på at bananer er det veldig rik på kalium, et essensielt mineral for tarmen og fordøyelsessystemet. Takket være det forbedrer vi fordøyelsen og reduserer følelsen av smerte eller betennelse i tilfeller av diaré eller andre typer problemer..
  • Banan er rik på uoppløselige fibre, det vil si den typen fiber som bedre vil rense kolon. Husk imidlertid at bananer inneholder sukker, så det er best å ikke konsumere mer enn en om dagen, og ikke for moden.

4. Vannmelon

Vannmelon er veldig rik på vann og mineraler som kalium, to ideelle komponenter for avgifte tykktarmen og hold den sunn. Denne frukten er ideell hvis du lider av irritabel tykktarm, da den fungerer som en avslappende tonic, i stand til å redusere betennelse og også hydrerer oss..

Så nyt denne deilige frukten når du kan.

5. Bringebær

Selv om bringebær ikke så lett finnes i markedene, er det interessant å vite at det er en av de mest fordelaktige fruktene for tykktarmen vår. Vi forklarer årsaken:

  • De er rike på antioksidanter, i stand til redusere betennelse slimhinner og hastigheten på skadelige bakterier i bakteriefloraen.
  • Bringebær inneholder pektin, som epler, og hjelper oss å stimulere avføring og eliminere avføring og forhindre dem fra toksiner loge i tarmene og tykktarmen.

Forbruk disse fruktene når du kan. De er deilige og veldig medisinske.

Hvorfor skal vi unngå mat med konserveringsmidler?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.