Følelsesmessig selvhjelp indre helse

  • Thomas Davis
  • 0
  • 2761
  • 683

På et tidspunkt i livene våre lider vi; eller fordi noen forårsaket oss a skader eller muligens angrer vi på noen ting vi ikke burde ha gjort. Tenker på det, i dag vil vi snakke om emosjonell selvhjelp.

Det store problemet vårt er at vi ser tilbake og innser at vi ikke har løst alt som har såret oss. Selv i dag, livet vårt er temperert av smerte. Alt fordi vi ikke har vært i stand til å bruke den emosjonelle selvhjelpen som er i oss..

Følelsesmessig selvhjelp for sår som hindrer meg i å komme videre

Når vi ikke løser problemene våre, blir sårene våre installert inni oss., som gjør at vi bygger en barriere for å beskytte oss mot alt vi ikke vil lide igjen. Men hvorfor skal du lide igjen? Bør ikke alt løses?

Følelsesmessige sår, så vel som fysiske sår, må leges. Hvis de ikke blir helbredet, kan de fortsette å skade alle livene våre, og minne oss om alt som har forårsaket oss smerter..

Følelsesmessig selvhjelp er da veldig nødvendig for deg å begynne å helbrede. Bare du kan gjøre det, for mens andre vil veilede deg og fortelle deg hvordan du kan overvinne opplevelsene du har hatt., bare du kan helbrede din egen sår.

Ikke gå glipp av: Hvordan overvinne en sorgsituasjon?

Vi har alle muligheten til å helbrede oss følelsesmessig.. Det er ikke lett, emosjonell selvhjelp er noe vi bør være klar over og så sette det riktig ut.

I dag vil vi hjelpe deg med dette, fordi du har rett til å være lykkelig og å helbrede sårene som bare har fått deg til å lide. Det er på tide å helbrede dem.

Ingen kjenner deg bedre enn deg selv

Hvordan kan noen hjelpe deg hvis du er din beste allierte? Det er ingen bedre enn deg selv som hjelper deg; du vet bedre enn noen hvor du skal begynne, hvor du skal lete, og hvor du kan få styrken i deg til å gjøre det du vil.

Av alle disse grunnene er det en rekke tips du må huske på for emosjonell selvhjelp for å finne den beste måten. La oss komme i gang!

Les: 5 Følelsesmessige sår fra barndom som vedvarer når vi er voksne

1. Ikke løp fra følelsene dine.

Vi vet at følelser noen ganger er veldig smertefulle og når vi føler det frykt, Vår første reaksjon er å stikke av. Men å løpe fra dem vil ikke løse problemet..

I noen tilfeller kan det til og med gjøre det verre. Erkjenn og aksepter smerte, lid den, føl den og snart vil du overvinne den. Tro det eller ei, hvis du står overfor problemet, vil du gjøre deg sterkere, selv om det gjør vondt mye.

2. Ikke døm deg selv

Du kan ikke bedømme følelsene dine fordi du ganske enkelt ikke kan kontrollere dem.. Det å føle seg sint, trist eller hate er ikke noe du kan bestemme når du skal føle eller ikke..

Derfor kan vi ikke bedømme følelser som "negative følelser." Det er naturlige reaksjoner på en omstendighet..

I tillegg, forstår du ikke følelsene dine? Søk etter deres opprinnelse. Hvorfor føler du harme? Hvorfor hater du?

Noe har forårsaket disse følelsene, og du må lære å forstå hvorfor, for å begynne å akseptere dem. Dette vil tillate deg å forstå, akseptere og vil være et viktig skritt når du begynner å bli helbredet..

3. Omfavn motstridende følelser

Vi har alle en blanding av følelser, spesielt når vi føler oss såret.. Men vil du nekte dem eller legge dem til side?

Denne reaksjonen vil ikke hjelpe deg i emosjonell selvhjelp, snarere tvert imot. Derfor må du akseptere og omfavne disse følelser.

Først da kan du begynne å se litt lys blant alt ubehaget de skaper..

4. Fjern irrasjonell tro

Hvorfor skjedde dette med meg? Hva gjorde jeg for å fortjene dette? Dette er spørsmål som noen ganger kommer til tankene våre som forvirrer oss og forhindrer oss i å overvinne det som har såret oss så mye..

For det, det første trinnet er å tilgi. Men ikke tilgi andre, vi bør begynne med å tilgi oss selv.

Du har ikke skylden for at du har gått gjennom denne negative omstendigheten i livet ditt, akkurat som noen andre ikke trenger å klandres, de skjedde nettopp under gale omstendigheter og tider..

Tilgivelse vil frigjøre deg og vil være en balsam som lar deg helbrede..

5. Lær og vokse!

Alle opplevelser, positive eller negative, vil være en flott mulighet til å fortsette å lære og vokse.. Bare fordi de er negative, trenger de ikke å blokkere eller lamme oss.

Hvis du har brukt ovennevnte emosjonelle tips om selvhjelp, vil du vite at du kan få noe veldig bra ut av alt som er dårlig. Du vil lære og vokse!

Hvis du ikke praktiserer emosjonell selvhjelp, vil du fortsette å falle og alltid gjøre de samme feilene.. Dette vil stupe deg inn i en dyp tristhet og skuffelse som vil hindre deg i å gå videre..

Dette er grunnen til at du bør prøve å helbrede og helbrede sårene så mye som mulig. Tiden går så fort, så… lær snart!

Følelsesmessige smerter er den lengste å leges



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.