Papaya og sitron slo for å avgifte magen

  • Robert Patterson
  • 0
  • 3369
  • 993

Denne papaya- og sitronslangen er fantastisk. Sjekk ut hvorfor!

Å spise er en av livets store gleder. Det er også måten å gi kroppen alle næringsstoffene den trenger for å fungere ordentlig..

Den store ulempen som alltid har eksistert og aldri ser ut til å ende, er den store deler av befolkningen vet ikke hvordan de skal spise og opprettholder et ubalansert kosthold, rik på skadelige forbindelser for kroppen.

Som et resultat kan vi se at antall overvektige og overvektige mennesker øker, og i tillegg er det en økende diagnose av matforgiftningsrelaterte sykdommer..

Magen og andre kroppens rensende organer er mest påvirket av ernæringsmangel og akkumulering av toksiner. som oppstår når vi holder et utilstrekkelig kosthold.

Når man husker at det er et så sammensatt og grunnleggende helseorgan, er det viktig å støtte rensingen for å forhindre utvikling av mer alvorlige sykdommer..

Hva består magen avgiftning av?

Vi spiser veldig tung mat eller i for stor mengde. Da er det normalt å oppleve noen symptomer på fordøyelsesbesvær. som betennelse og gasser.

Det kan virke enkelt å roe opp disse problemene med inntak av noe syrenøytraliserende middel eller naturlig middel. Men det er viktig å gå lenger og støtte fordøyelsesprosessen for å forhindre opphopning av avfall i kroppen..

Magen jobber konstant for å opprettholde en riktig fordøyelsesprosess. Dermed fremmer det eliminering av elementer som ikke er nødvendige.

Men ved å bli overveldet med oppgaver av så mange vanskelige å fordøye matvarer, begynner han å finne det vanskelig å jobbe og utføre alle sine daglige funksjoner..

Av denne grunn, Det er viktig å forbedre spisevanene og ta i bruk et balansert kosthold som letter fordøyelsesprosessen.. Imidlertid er det også bra å avgifte magen ved å øke forbruket av noen næringsstoffer som stimulerer renselsen..

Mageseklarering består av å inkorporere visse matvarer med fordøyelsesenzymer legge til rette for næringsopptak og eliminering av giftstoffer.

Så i dag ønsker vi å dele en spesiell takt. Laget med papaya og sitron, og tilbyr oss alle disse egenskapene som er nødvendige for å utføre denne prosessen..

Papaya og sitron slo for å avgifte

Både papaya og sitron er kjent over hele verden for sine helsemessige egenskaper. Spesielt de som er relatert til fordøyelsesprosesser.

Sjekk det ut: Ting du bør vite før du slanker sitron

Papaya fordeler

Papaya er en søtsmakende tropisk frukt. I årevis brukes den til å rense tarmene takket være det høye fiberinnholdet.. Disse letter avføring.

Den inneholder et fordøyelsesenzym kalt papain. Det er ansvarlig for dens evne til å forbedre næringsopptaket og muliggjøre renselse av mage-tarmkanalen..

Disse enzymene akselererer kjemiske reaksjoner i fordøyelsessystemet og tarmsystemet for å bryte ned mat til stoffer som kan assimileres av kroppen..

I tillegg hjelper de til å forhindre magebetennelse, fordøyelsesbesvær, magesår og andre vanlige fordøyelsessykdommer..

Sitronfordeler

Kjent for å være en av de beste kildene til C-vitamin, Sitron er en ingrediens med mange fordeler for fordøyelsessystemet og generell kroppshelse..

Sitronsyren bidrar til regulering av kroppens naturlige pH, og hjelper til med å eliminere surheten forårsaket av overflødig usunn mat..

Å være rik på antioksidantforbindelser, Den har dyden av å bidra til eliminering av giftstoffer i kroppen, for å redusere belastningen på rensende organer.

I tillegg hjelper det å konsumere det med å forbedre fordøyelsen og nedbrytningen av maten for å skille næringsstoffer fra de giftige stoffene som til slutt kommer inn i blodomløpet og beruset den..

Hvordan tilberede denne papaya- og sitronslangen?

Papaya og sitronslag kan hjelpe med å avgifte magen etter å ha spist usunn mat.

I tillegg er det veldig enkelt å tilberede og kan også tas for å lindre symptomene på dårlig fordøyelse og annen magesykdom..

Les også: 7 fordeler med å konsumere papaya frø

ingredienser

  • 2 papaya skiver
  • 1 sitron
  • 1 glass vann (200 ml)

forberedelse

  • Skjær først papayaskivene i biter.
  • Press deretter sitronen for å få saften og ha den i blanderen med den hakkede papayaen og glasset vann.
  • Pisk alle ingrediensene i noen minutter til de er jevn..
  • Til slutt, server og drikk øyeblikkelig.
Kosthold for å avgifte kroppen på tre dager



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.