Pære og kiwi slår mot oppblåsthet

  • Henry Lester
  • 0
  • 4120
  • 581

Har du prøvd alt mot hevelse Hvor ofte føler du deg i løpet av dagen som hindrer deg i å utføre de daglige aktivitetene dine riktig? Da bør du prøve en pære og kiwi.

Bare mennesker som lider av dette problemet, vet i hvilken grad det forstyrrer rutinen deres når de har blitt vant til denne kontinuerlige vanskeligheten..

I denne artikkelen vi foreslår deg en enkel løsning som består av å drikke en pære og kiwi slått hver morgen for å forbedre tarmovergangen og bekjempe væskeansamling.

Prøv det!

Det er ikke noe middel mot hevelse?

Hovedproblemet med denne ubehag er at det kan være av flere årsaker, som vi også må ta hensyn til hvis vi vil eliminere hevelsen en gang for alle:

  • Intoleranse for visse matvarer at vi ikke fordøyer riktig. De vanligste er gluten og laktose. Imidlertid er det også mennesker som ikke kan fordøye noen frukt eller grønnsaker godt, tørket frukt, etc..
  • Fôr for mye rå eller med mange luftblandinger som salat, kål, løk, sopp, bønner osv..
  • Spise upassende, i en hast, snakke, stå og ikke tygge maten godt.
  • Drikk overflødig vann eller væske under måltidet. Vi bør drikke væske før, mellom måltider og faste.
  • Kombinasjonen av forskjellige matvarer som blir fordøyd annerledes. Mindre egnet til å matche er meieri og frukt. Det er best å unngå å spise dem ut av hovedmåltidene., som frokost eller mellommåltid.
  • Stress og nervøse og emosjonelle lidelser.
  • Fordøyelsessykdommer. Det er tydelig at alle som lider av oppblåsthet har en fordøyelsessykdom. Vi bør imidlertid gå til legen for å utelukke problemer som krever behandling som bakterier eller parasitter, gastritt, kronisk forstoppelse etc..

Se også: 4 slag for å styrke tarmfloraen din og bekjempe forstoppelse

Pærefordeler

Pære er en av de mest effektive matvarene for å redusere hevelse når det er forårsaket av væskeansamling, som 80% av innholdet er vann.

Det høye kaliuminnholdet og det lave natrium gjør det til en veldig gunstig frukt å redusere volumet, bra for vekttap dietter..

dessuten, dens vanndrivende egenskaper forbedres takket være innholdet i arginin, arbutin, askorbinsyre og andre næringsstoffer.

I tillegg til å redusere hevelsen vår, inneholder den også pektin, som er en løselig fiber som letter tarmoverføring..

Kiwi fordeler

Kiwi er en veldig populær frukt som et middel mot forstoppelse. Dette skyldes det høye fiberinnholdet, som letter utvisning av avføring uten å irritere tarmkanalen, i motsetning til andre avføringsmidler.

Så hvis tarmen vår fungerer ordentlig, vil vi forhindre den vanlige betennelsen som mange mennesker opplever, og som ser ut som et hovent mage..

Kiwi er også en av fruktene med det høyeste vitamin C-innholdet; den inneholder enda mer enn sitron og appelsin.

Det anbefales å spise en kiwi hver morgen., fasting. Imidlertid, med vår pære og kiwi, vil vi kunne forbedre denne effekten mens vi nyter en deilig frokost..

Hvordan vi tilbereder pære og kiwi?

Hvor mye slått vi ønsker å forberede vil avhenge av sult, fysisk bygging og livstakt. Dette slaget er fordelaktig selv for dietter med vekttap, ingen grunn til å frykte å bli fett.

Vi foreslår noen omtrentlige mengder:

  • 1 stor moden pære. Hvis den er organisk, kan du ta med skallet
  • 2 moden kiwifrukt
  • En klype ingefærpulver
  • ½ glass vann (100 ml)
  • Hvis du vil søte litt, kan du bruke honning eller stevia.

Pisk ingrediensene godt til de er jevn..

Vi anbefaler å lese: Kraftig melon og kiwi juice for vekttap

Når skal vi drikke pære og kiwi?

Ideelt for å eliminere hevelse er å ta denne nylagde morgenslagen., til frokost, og alltid en stund etter å ha drukket fastende sitronvann, som er et mirakelmedisin.

Hvis vi er sultne eller vil ha noe solid, kan vi drikke det en stund etter frokost, og huske rådene vi ga på det første punktet..

Men, vi kan forberede så mye slå vi vil og til og med drikker hele morgenen.

Det vil være sterkt anbefalt å drikke denne medisinen regelmessig i minst en måned. Deretter kan vi, i henhold til hvordan vi føler det, justere mengden slik at den passer oss.

Hva gjør folk som drikker raskt sitronvann



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.