Fordeler med øl for helse og skjønnhet

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 5287
  • 1323

Øl er en av de mest konsumerte alkoholholdige drikkene i verden, perfekt for enhver anledning.. Visste du at øl har mange fordeler når det konsumeres i moderasjon? I denne artikkelen vil du bli kjent med noen av de mest fantastiske. Og oppmerksomhet, at det ikke bare er helse, men også skjønnhet.

Helsemessige fordeler med øl

Beskytter kardiovaskulær helse

Moderat ølforbruk har betennelsesdempende effekter., å øke ”gode” kolesterolnivået betydelig og bidra til å bekjempe viss hjertesykdom. Så et godt glass øl om dagen kan gjøre hjertet ditt godt..

Forbedrer beinstyrken

Flere studier hevder at å drikke øl (blant andre alkoholholdige drikkevarer) er relatert til positive effekter på beinhelsen. Dette er fordi denne drikken har silisium, et mineral som bidrar til å forbedre bentettheten og forhindrer bentap. I følge Dr. Pérez Medina og hennes kolleger tilbyr øl også naturlige fytoøstrogener. Disse er relatert til forebygging av osteoporose og lindrer symptomene på overgangsalderen..

Beskytter mot nevrodegenerative sykdommer

Vitenskapelige studier har vist at å drikke øl i moderate mengder reduserer sannsynligheten for sykdommer som Alzheimers. Igjen er ansvarlig for dette silisium, som har evnen til redusere giftige metaller som samler seg i kroppen og forårsaker degenerative patologier. På sin side forbedrer hukommelsen og konsentrasjonen.

Hjelper til med å hemme utbruddet av kreft

Blant hovedkomponentene i øl kan vi finne xanthohumol, en polyfenol som finnes i humle. Det er en antioksidant med forbindelser som bidra til å hemme og forhindre utvikling av kreftceller.

Les også: Tidlige kreftsymptomer som 90% av mennesker ignorerer

Styrker immunforsvaret

Øl har evnen til styrke immunforsvaret, i noen tilfeller forhindrer symptomene på en infeksjon å være så alvorlige eller varige.

Har betennelsesdempende egenskaper.

Forskjellen mellom øl og andre alkoholholdige drikker er at den har humle som hovedingrediens. Denne forbindelsen har antiinflammatoriske så vel som antibakterielle egenskaper. derfor, hjelper til med å forhindre aldringsrelaterte sykdommer som leddgikt.

Forbedrer magehelsen

Hvis du lider av gastriske problemer, kan øl være et flott naturlig middel. Forbruker moderat øker denne drikken (også vin og cider) mengden magesyre, som akselererer tømming av magen., redusere risikoen for å få en bakteriell infeksjon Helicobacter pylori, som forårsaker magesår.

Hjelper med å forhindre forstoppelse

Å spise fiber hjelper til med å eliminere forstoppelse mens du senker "dårlig" kolesterol. Når det gjelder øl laget av bygg, dekker det det meste av daglige løselige fiberbehov, å være en av de beste drikkene (foruten vann) for å gi oss næring.

Det er et kraftig vanndrivende middel.

Når du begynner å drikke øl, vil du umiddelbart gå på do for å tisse. Dette er fordi det inneholder mer enn 90% vann, et lavt natriuminnhold (reduserer væskeansamling og forhindrer nyreproblemer) og en stor mengde kalium.

Reduserer risikoen for grå stær

Øl er bra for øyehelsen, men fremfor alt for personer med familiehistorie med grå stær. Å drikke et glass av denne drinken om dagen er bra for diabetikere, for eksempel fordi det gjør at de kan holde synet i god stand og ikke lide av glaukom (øyetrykk). For det, bedre å drikke svart øl enn gult.

Hjelper med å forhindre anemi

Spesielt i overgangsalderen har kvinner en tendens til å være næringsfattige og ha risiko for å utvikle anemi. Ølflavonoider er potente antioksidanter som øker mobilaktiviteten og som et resultat, bidra til jernopptak.

Gir kraft til hjernen din

Å ha en stor mengde vitamin B-vitaminer gir oss følelsen av å ha mer evne til å jobbe, studere eller gjøre hva vi vil. Så lenge du drikker et eneste glass, selvfølgelig. Dette næringsstoffet tillater det styrke nervesystemet så vel som å regenerere cellene.

Vi anbefaler å lese denne artikkelen: Vaner for mer energi hele dagen

Fordeler med øl for skjønnhet

Forbedrer huden

Merkelige nyheter er at i New York City er det opprettet et spa hvor du kan glede deg over alle "fordelene" med øl. Gjestene kan komme seg i et mørkt ølbadekar I andre land som Tyskland, Østerrike og Tsjekkia har denne mote også kommet, men i form av ansiktsmasker. Suksessen med denne teknikken er drikke vitaminer, som forbedrer helsen til dermispigmenter., får mer fleksibel, ungdommelig og myk hud.

Etterlater det perfekte håret

Besteforeldrene våre visste allerede: øl er bra for håret. det skyldes tilførsel av vitamin B og protein.

Slapp av føttene

Når du kommer trøtt hjem fra jobb, er det ikke noe bedre enn å sette føttene i et kum med vann og litt mineralsalt. Hvis du i stedet for vann legger kald øl i bollen, din skum vil gi en avslappende og forfriskende effekt ved dine trette føtter.

Husk at øl er en alkoholholdig drikk, og selv om helsemessige fordeler med øl, bør konsumeres med måte å være fordelaktig. Hos kvinner er ett glass øl om dagen det anbefalte forbruket, mens hos menn, opptil to. Spør legen din om øldrikking og dets interaksjoner med medisinene du tar..

13 alternative bruksområder for øl verdt å vite



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.