Gode ​​forsvar på barna våre. Vaner som hjelper

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 3583
  • 99

Det at barna våre har gode forsvar er en garanti for et godt liv og god helse. Derfor må vi sikre at de blir styrket gjennom årene for å forhindre virus, bakterier og andre ytre smittestoffer som påvirker stabiliteten til helsen din..

Forsvar er en del av kroppen, og fungerer som en konstellasjon av antistoffer og celler som blir et våpen for å angripe mikroorganismer og bakterier som finnes i hele miljøet, som vi også kjenner som immunsystemet..

Når en baby har umerket, ubrutt hud, et velfungerende åndedrettssystem og til og med små hår på nesen, har han utmerket forsvar på det tidspunktet. men hvordan du kan stimulere disse så gunstige forsvarsverkene?

Her er noen tips for å hjelpe barna dine med å ha gode forsvar..

7 vaner som vil hjelpe barna dine å ha gode forsvar

1. De første vaksinene

Den viktigste kilden til mat og energi for babyen er morsmelk. Hva vi bør prøve å holde så lenge som mulig, fordi immunforsvaret tar tid å modnes mens du spiser det sunt, og etterlater deg 100% fra virus og bakterier..

I tillegg må vi også ta hensyn til påføring av vaksiner. La oss fokusere først på Haemophilus, som virker mot hjernehinnebetennelse og pneumokokkvaksinen.

Etter det vil vi begynne å forsterke det med andre faktorer..

Les også: 7 naturlige måter å bygge forsvar på for å unngå luftveissykdommer og influensa

2. Fôret

Et balansert kosthold er avgjørende for at barna våre skal ha sterke og fullstendige forsvar..

Disse diettene skal bestå av vitaminer, mineraler, protein, fiber og kontrollert fett:

  • Så starter med frokost, som skal bestå av Balanserte måltider for å gi energi resten av dagen.
  • På sin side bør lunsj være mer komplett, og prøve å overholde alle ernæringsverdier.
  • Endelig bør middager være lette for å sikre trygg søvn..

3. En god hvile

Hviletimer for barnet er også av stor betydning for å styrke immunforsvaret og gjenvinne energi..

Det er veldig viktig å gjøre det til en vane å lure på ettermiddagen og legge seg tidlig om natten. På denne måten vil vi stimulere cellene som produserer forsvaret.

4. Et miljø uten forurensning

Vi må få barna våre ut av forurensede miljøer. Enten i åpne områder, eller i vårt eget hjem.

Derfor må vi prøve å sikre at hjemmet vårt er godt ventilert slik at det ikke er høye temperaturer. Det burde vi også Hold kjemiske beholdere på beskyttede steder borte fra utenfor rekkevidde. På denne måten vil vi forhindre at disse farlige gassene puster eller kommer i kontakt med slike produkter for å generere allergiske reaksjoner..

På åpne steder som parker, skoler eller hager er det nødvendig å overvåke hvor og med hva barn leker, slik at de ikke manipulerer agenter som er helseskadelige. Vi bør imidlertid ikke helt unngå kontakt med naturen: hvis vi tillater det på en kontrollert måte, vil vi generere antistoffer, som også vil tjene til forsvar.

5. Personlig hygiene

Fra ung alder bør vi innpode vanen med god personlig hygiene, med tanke på at produkter designet for dette formålet ikke forårsaker allergier eller forstyrrelser i huden din..

Så skikken med vask hendene etter å ha spilt, spist og etter dine behov Det er viktig i veksten din. På denne måten lærer vi deg hvordan du kan ta vare på helsen din og forhindre fremtidig sykdom..

6. Trening

En annen praksis vi bør innprente tidlig er å trene. Her kan vi velge for dem den sportslige aktiviteten som trekker mest oppmerksomhet. Blant idretter som vil hjelpe din lille trening og utvikle kroppen hans er:

  • fotball
  • basketball
  • svømme~~POS=TRUNC
  • åre

Med disse aktivitetene, det er mulig å stimulere oksygenering og bedre funksjon av immunsystemet. Når du trener, flyter hvite blodlegemer raskere.

Se også: Hvitløk og sitronhonning for å starte dagen og styrke immuniteten

7. Konstant kontroll

Vi bør ha permanent kontroll av helsen til barna våre gjennom periodiske besøk hos legen. De kan gi oss råd om det beste kostholdet og vitaminene vi kan gi dem..

Det viktige er å holde dem borte fra forurensende faktorer, og gi dem god næring..

Hvordan øke kroppens forsvar



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.