Daglige turer kan endre helsen din.

  • Peter Sherman
  • 0
  • 3970
  • 593

Ideen om å "komme på treningen" skremmer og fraråder mange mennesker, folk som ikke liker treningsstudiomiljøet, føler seg uvel med å gjøre denne typen trening eller er stillesittende og ikke har nok energi til å starte med en tyngre rutine. godt, vet at du kan begynne å trene akkurat nå og få gode resultater for helsen din ved å ta daglige turer.

Fordelene med daglige turer

Visste du at daglige turer kan være den beste treningen for hjertet ditt? Det er bevist at regelmessig trening bidrar til å redusere forekomsten av hjerte- og karsykdommer.. Imidlertid kan øvelser som fremmer akselerasjonen av hjerteslaget, i noen tilfeller gjøre mer skade enn godt; så å gå i jevnt tempo er den ideelle øvelsen.

Trening reduseres forekomsten av hjerte- og karsykdommer, diabetes, høyt kolesterol og hypertensjon i minst en halv time daglig.. For mennesker som allerede har disse problemene, hjelper daglige turer til å håndtere sykdommer, og hjelper til med å forhindre anfall. I tillegg hjelper vandring daglig med å opprettholde vekten, og hvis du kombinerer trening med et kalorifattig kosthold, vil det også hjelpe deg å gå ned i vekt raskere..

Les også: Lavkaloridietter. Kjenner dem!

Gratis utendørsterapi

I tillegg til alle disse fordelene, er aktiviteten i seg selv allerede en terapi. I motsetning til trening i trange miljøer er turgåing en utendørs aktivitet og valg av landskap er opp til deg.. Hvis du er den typen som er mest motivert når du har selskap; Du kan invitere en venn til å gå med deg hver dag og gjøre øyeblikket enda morsommere. Det er også mulig å delta i turgrupper og få nye venner gjennom øvelsen.

Det beste av alt er at alle disse fordelene kan tjenes gratis. Du må bare investere i en behagelig joggesko som passer for aktiviteten; for å unngå mulig personskade eller ubehag.

Les også: Skader og sykdommer i tærne: Lær hvordan du behandler dem!

I moderasjon

Gå langsomt avstanden! Og dette gjelder veldig bra for all fysisk trening. Hvis du starter et nytt treningsprogram, selv om det er lette daglige turer, gå i moderasjon. Å gå fra en stillesittende livsstil til en daglig praksis kan være slitsomt og til og med fraråde deg. Begynn med å øve på aktiviteten tre ganger i uken og øk antallet dager gradvis.. Over tid kan du også øke gangens varighet og hastighet; spesielt hvis målet ditt er å gå ned i vekt. Hvis du har et kronisk helseproblem, bør du kontakte helsepersonellet før du begynner på fysisk aktivitet, slik at du kan få bedre resultater og ikke utsette helsen..

De utrolige fordelene med en daglig 20-minutters spasertur



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.