Hvordan utsette utseendet på ansiktshår

  • David Cobb
  • 0
  • 2696
  • 650

Utseendet til ansiktshår hos kvinner er generelt ikke velkomment. Ofte er hår forbundet med et uforsiktig og til og med maskulint utseende, blant andre fordommer. Derfor søker mange kvinner å eliminere det fullstendig, eller i det minste skjule det, gjennom forskjellige teknikker..

Ansiktshår er et estetisk problem som ikke vises det samme i alle tilfeller.. Dermed er det kvinner som lider mest, mens andre har en svak skygge i visse områder av ansiktet..

Hvorfor har kvinner ansiktshår?

Utseendet til ansiktshår hos kvinner er ganske vanlig, fremfor alt, på overleppen..

Imidlertid forekommer hos mange kvinner disse også på haken eller andre områder i ansiktet som kinnene. Det er alltid praktisk å besøke hudlegen for å vurdere saken..

Hormoner er ansvarlige for utseendet til ansiktshår og andre uønskede deler av kroppen (for eksempel rundt brystvortene eller navlen)..

En mulig årsak er polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Av denne grunn Det er viktig å tenke på at det kan være et symptom på andre endokrine lidelser..

Hvis du opplever en slik ubalanse, kan du også ha andre symptomer. Det mest vanlige er kviser, menstruasjonsregelmessigheter, diabetes eller problemer med å gå ned i vekt til tross for slanking..

Oppdag også: 9 advarselstegn på cyster i eggstokkene Kvinner ignorerer mest

Teknikker for å fjerne ansiktshår

Mens det er sant det løsningen på de mest ekstreme tilfeller er laserbehandling, eksperter erkjenner at det ofte ikke er nødvendig å ty til det samme.

I den forstand, En annen kjent teknikk kan brukes: varmvoksing. Det skal imidlertid bemerkes at dette alltid skal gjøres av en profesjonell for ikke å mishandle pasientens hud.

Avhengig av mengden ansiktshår og tiden som kreves for at ansiktshåret dukker opp igjen, bør noen hårfjerningsøkter planlegges. Det er viktig å respektere dem, og mens du venter, ikke bruk barbermaskiner, barberhøvler og lignende for å prøve å fjerne håret..

Så de kvinnene som har veldig sensitiv hud, bør være veldig forsiktige. derfor, Det er viktig at du følger hudlege-instruksjonene.

En hjemmelaget depilatorisk voks

For å lage din egen hårfjerningsvoks hjemme bør du bare ha tre ingredienser for hånden, havregryn, sitron og sukker. I utgangspunktet består dette av metoden sugaring.

Ikke bekymre deg hvis du ikke har strimler av klut, med denne voks trenger du ikke å ty til dem. I stedet trenger du en slikkepott.

havregryn

Havregryn er en av de sunneste og mest næringsrike kornsortene. På emnenivå havregryn har en antioksidant og beskyttende effekt.

Så hvis vi lar det virke i noen minutter, vil det gi mye vitaminer og mineraler som vil gjøre huden glatt og lysende. Det er også en ideell ingrediens for alle hudtyper, også den mest følsomme..

Dette kornblandingen har den perfekte tekstur for å eliminere ansiktshår. Når det kombineres med sitronsaft og sukker, blir det en kornet og klebrig tekstur som vil hjelpe til eksfoliere huden uten å skade den 

Sitronen

Sitron er en av de mest medisinske matvarene som finnes. Emnenivået gir følgende fordeler:

  • Har betennelsesdempende egenskaper..
  • Eliminerer urenheter og overflødig fett.
  • Renser og eksfolierer huden takket være det enzymatiske innholdet.
  • Gir C-vitamin, som fremmer kollagenproduksjon..

Utarbeidelse av ansiktshårmedisin 

ingredienser

For å forberede dette hjemmemidlet for fjerning av ansiktshår, trenger vi følgende ingredienser:

  • 1 ss havremel (10 g).
  • 2 kopper sukker (200 g).
  • 10 dråper sitronsaft
  • Vann (nødvendig mengde).

Vi anbefaler å lese denne artikkelen: Lær hvordan du tilbereder en naturlig hårfjerningskrem og unngå inngrodde hår

forberedelse

  • Først i en panne over middels varme, legg sukkeret og litt vann. Når den begynner å bli karamell, tilsetter vi dråpene sitronsaft..
  • Forsøk å få en klissete kornete pasta.
  • På den annen side legger du havren i en bolle med litt varmt vann, og bland til en pasta.

Bruksmåte

  • Først må du bruke voksen (ikke for varm) på området med minst.
  • La det virke 2 minutter.
  • Ta spatelen, og fjern den voks i motsatt retning av håret.
  • Rett etter påfører du havren og la den ligge på huden i omtrent 5 minutter. Det vil fungere som fuktighetskrem og mykner..

anbefalinger

For å unngå mishandling av huden ikke gjenta voks på samme sted flere ganger på rad. Før du prøver å fjerne håret et sted, er det å foretrekke å la huden hvile, og prøve dagen etter.

Definitivt, folk med veldig tørr eller sensitiv hud bør bruke sitronsaft med forsiktighet. Da bør de fukte huden godt for å unngå irritasjon..

For å forhindre utseendet på pletter er det ekstremt viktig å utføre denne behandlingen om natten, og skyll ansiktet og hendene godt en gang avsluttet prosessen.

På samme måte, hvis du ikke legger merke til de ønskede resultatene, anbefaler vi at du konsulterer hudlegen din..

8 Hjemmelagde eksfolierende masker



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.