Hvordan bekjempe oppkast med naturlige midler

  • Peter Sherman
  • 0
  • 4402
  • 155

Oppkast kan være en konsekvens av å spise dårlig mat eller dårlig fordøyelse. Imidlertid kan det også være relatert til graviditet, infeksjon eller annen sykdom. I alle tilfeller er det viktig å ha noen hjemmemedisiner for å bekjempe det, og for å forhindre dehydrering..

I denne artikkelen deler vi 7 naturlige midler for å stoppe oppkast og rehydrere kroppen. Ingefær, sjøvann, mynte eller kanel er noen av ingrediensene vi vil bruke for å raskt komme oss etter dette problemet..

Naturmidler for å bekjempe oppkast

1. Ingefær

En av de mest kjente og mest effektive rettsmidlene mot oppkast er ingefær. Denne krydret og forfriskende smaksmaten er det også en trygg løsning under graviditet. I tillegg har den mange andre egenskaper for å bekjempe væskeretensjon og fremskynde stoffskiftet, noe som hjelper oss å gå ned i vekt..

I øyeblikket av krisen kan vi det kutt et stykke rå ingefær og sug den som en kule til ubehaget passerer. Hvis vi lider av morgenkvalme, kan vi ta det så snart vi får litt ingefærvann søtet med honning eller stevia. Vi kan også finne godteri og kandisert ingefær å alltid ha for hånden.

Les denne artikkelen: Det er dette som skjer når du drikker fastende ingefærvann hver dag

2. Sjøvann og honning

Løsningen vi deler nedenfor vil bidra til å forhindre dehydrering og oppkast samtidig fungerer som et serum. Personer som har muligheten til å kjøpe sjøvann egnet for forbruk, kan kombinere det med bihonning på følgende måte:

  • Ta en teskje med sjøvann, og la det være under tungen for å forhindre oppkast..
  • Ta samtidig tuppen av en skje honning, også sublingualt.
  • Gjenta kontinuerlig så lenge kroppen godtar.
  • Øk beløpet gradvis.

3. Ginkgo biloba

Ginkgo biloba er en medisinplante som er preget av dens evne til å fremme oksygenering spesielt i ekstremitetene i kroppen. Dette inkluderer hodet og er derfor veldig effektiv for å forhindre svimmelhet, svimmelhet og oppkast..

Vi kan ta ginkgo biloba tilført. Hvis vi tar det som en forebyggende behandling, anbefales det ikke å beholde den i mer enn 3 måneder. Det er veldig viktig å ta pauser slik at det er effektivt.

4. Mint (Mint)

Mynte eller mynte er et av medisinene som mest appellerer til oss når vi lider av oppkast., takk til din deilig smak og forfriskende kraft. Denne medisinplanten beroliger surhetsgraden i magen og balanserer magefunksjonen. I tillegg er det også veldig nyttig å unngå bevegelsessyke.

Det er veldig enkelt å alltid ha noe myntbasert medisin. De kan være tyggegummi eller godteri, eller det kan vi alltid ha en flaske eterisk olje. Et alternativ for å forhindre kvalme og oppkast ville være å kombinere ingefær og infisert mynte.

5. Melissa

Melissa eller sitronmelisse er et kjent fordøyelsesmiddel. Det skiller seg ut fordi, i tillegg til å forebygge magesykdommer, også roer nervene som påvirker fordøyelsen. Derfor, når det kombineres med ingefær, er det passende oppkast forårsaket av nervøse problemer og også i løpet av kjemoterapi.

Den enkleste måten å konsumere melissa er ved å tilføre det ferske eller tørkede bladet. Vi kan også finne din essensielle olje som komplement til behandlingen og oppnå en varig avslappende effekt..

Ikke gå glipp av: Hvordan lage hjemmelaget timian og lakrisirup for å lindre hoste

6. Lakris

Lakris, med sin søte og intense smak, er et naturlig middel for å bekjempe oppkast og kvalme. dessuten, bare sug et stykke lakris, enten det er i rot, pellets eller godteri for å føle lettelse. Vi kan også tilberede det ved drikke eller infusjon..

Lakris har også fordøyelses- og slimløsende egenskaper. Det er imidlertid viktig å merke seg at lakris kan øke trykket. Derfor bør vi konsumere det moderat, og unngå det hvis vi lider av høyt blodtrykk..

7. Kanel

Kanel er et søtt og aromatisk krydder som er veldig gunstig for fordøyelsesproblemer. Det er også egnet for å akselerere metabolismen og redusere blodsukkernivået, samt for å stoppe oppkast. Dessuten er smaken veldig hyggelig.

Vi kan tilføre det, eller legge det til måltider. Vi legger imidlertid vekt på det vi bør alltid velge ceylon kanelsorten. Dette er den som har mest medisinske egenskaper og vil derfor være mest effektiv for å kontrollere oppkast..

Ingefærte for å rense leveren




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.