Hvordan ta vare på sprukne hender 10 anbefalinger

  • Richard Robertson
  • 0
  • 3480
  • 758

Det er noen grunnleggende anbefalinger for å ta vare på sprukne hender uten behov for dyre behandlinger. Selv om kremer hjelper til med gjenopprettingsprosessen, er det generelt noen vaner som forhindrer utvikling av andre komplikasjoner..

Huden på hendene er den samme som resten av kroppen. Det krever imidlertid mer oppmerksomhet på grunn av den permanente kontakten med kjemikalier. Husk også at de er overforbruk i mange aktiviteter og har ingen beskyttelse.

For alt det, bør alle tegn på sprekker eller dehydrering behandles på en spesiell måte, fordi selv om det ikke virker som et alvorlig problem, kan forårsake utseende av infeksjoner, irritasjon og andre ubehagelige symptomer som er vanskeligere å behandle. Vet du hva du skal gjøre? Skriv ned!

1. Vask dem av med varmt vann.

Å holde hendene rene og desinfiserte er en viktig vane for å forhindre infeksjoner. Når det gjelder å ta vare på sprukne hender er det imidlertid bedre gjør det moderat med varmt vann og mild såpe.

Selv om varmt vann reduserer forekomsten av bakterier, anbefales ikke langvarig bruk fordi det forverrer tørrheten. Antibakteriell flytende såpe bør heller ikke brukes for mye, da det eliminerer de "gode" bakteriene som beskytter huden..

Sjekk ut de 5 tegnene fra neglene dine om at noe er galt med helsen din.

2. Bruk vernehansker

De beste allierte for å forhindre sprekker og aggresjon på hendene er lateksrensende hansker. Disse elementene, vanligvis veldig økonomiske, unngå direkte kontakt med kjemikalier fra rengjøring.

På den annen side forhindrer de at skitt og støv samler seg på overflaten av huden. Selv om mange ignorerer dette, er de ansvarlige for noen tilfeller av tørrhet og infeksjoner..

3. Pakk hendene

En av de vanligste utløserne for håndsprekker er kaldt vær.. Lave temperaturer påvirker sirkulasjonen og fører til dehydrering.

  • For å takle dette problemet er det bedre å bruke ullhansker eller spesielle strøk.

4. Bruk eksfolierende produkter

Den kornete strukturen til eksfolierende produkter gjør det mulig å fjerne døde celler som hoper seg opp i hendene. Derfor er disse nyttige som ledd i behandling av tørre og sprukne hender..

  • For best resultat anbefales det å velge de basert på oljer.

5. Bruk solkrem

Bruk av solkrem er viktig innenfor vanene for å ta vare på sprukne hender. Faktisk, du trenger ikke å ha et hudproblem for å begynne å bruke det.

  • Dette produktet er det eneste som kan redusere aggresjonen av UV-stråler på huden..

6. Fukt dem inn og ut.

Hydrering av hendene er like viktig som i andre områder av kroppen. Så hvis du opplever tørrhet, sprekker eller ufullkommenheter på hendene, er det viktig å øke vannforbruket og bruke fuktighetsgivende kremer..

  • Begge ting revitalisere huden og reduser risikoen for infeksjoner og for tidlig aldring.

7. Gi dem nattpleie

Noen nattlige vaner akselererer utvinningsprosessen for tørre og sprukne hender. For eksempel påføring av vaselin eller mandelolje etterfyller essensielle fettstoffer som er ansvarlige for hydratiseringen deres.

  • I tillegg er eksklusive håndbehandlinger tilgjengelig på markedet som forhindrer rynker og pletter før sengetid..

8. Få en massasje

Massasje er en tidkrevende vane som gir interessante fordeler.. Dette gjør det mulig å stimulere sirkulasjonen, for bedre oksygenering og reparasjon av celler..

  • Effektene er enda større når de kompletteres med avslappende og fuktighetsgivende oljer..

9. Bruk aloe vera gel

Gelen som inneholder aloe vera-blader er kanskje den mest populære ingrediensen når det gjelder naturlig medisin for å forbedre huden. På grunn av det høye innholdet av vann, antioksidanter og antimikrobielle forbindelser, er det utmerket til å ta vare på sprukne hender..

Den direkte anvendelsen favoriserer hydrering av tørt vev og forhindrer vekst av bakterier. Tilsvar, fremmer helbredelsesprosessen og reduserer tilstedeværelsen av pletter og mindre ufullkommenheter.

Se også: Hjemmelaget krem ​​for å fukte hendene dine med kakaosmør og E-vitamin

10. Få en ringblomstkrem

Det er mange fordeler med å bruke calendula krem ​​i behandlingen av hudforandringer i hendene. Ved å konsentrere antibakterielle og betennelsesdempende forbindelser som forhindrer infeksjoner og irritasjoner.

Det er også helbredende, og dens essensielle oljer fukter huden dypt, og akselererer helingsprosessen. Det kan for øyeblikket kjøpes i urtebutikker eller apotek. I tillegg kan hjemmelaget salve også brukes som et alternativ..

Er hendene røffe eller sprukne? Ikke nøl med å følge alle disse anbefalingene. Husk at selv om det kan virke uviktig, neglisjering av disse problemene har andre konsekvenser. Så vær forsiktig med å handle så snart som mulig.

Slik hydrerer du hendene naturlig med 5 hjemmemedisiner  




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.