Hvordan lage en klaring av lungene og bronkiene?

  • Robert Patterson
  • 0
  • 1479
  • 332

Gjennom året hører vi om behovet for å rense leveren, nyrene, huden og til og med tarmene av og til. Men, hvorfor ikke gjøre en klaring av lungene og bronkiene?

Disse organene lider daglig av de ytre konsekvensene av forurensning og internt av akkumulerte giftstoffer..

I denne artikkelen vil vi forklare hvordan du kan tøm lungene og bronkiene for å forbedre luftveiene og generell helse.

Hva er en klarering av lungene og bronkiene?

En rensing av lunger og bronkier er forskjellig fra de som fokuserer på andre organer fordi det krever store endringer og effekten av dem er litt tregere..

Av denne grunn, i stedet for å gjøre det i 15 dager eller en måned, vi foreslår å gradvis innlemme disse endringene i livene våre og i henhold til våre muligheter.

I følge tradisjonell kinesisk medisin, lungens tilstand gjenspeiles i huden. Dette organet utfører sitt maksimale regenereringsarbeid fra 03.00 til 05.00, og følelsen av sorg påvirker deg veldig negativt.

Her gjennomgår vi disse tipsene som vil hjelpe oss med å fjerne bronkiene og lungene riktig..

Besøk denne artikkelen: Hvordan bekjempe tristhet naturlig

Beveg deg rundt og svett

den sport kan ikke gå glipp av noen feilsøking. I dette tilfellet er det imidlertid viktig at trening middels intensitet utføres to eller tre ganger i uken.

Du trenger ikke å være langvarig, 20 eller 30 minutter er nok hvis vi kunne aktivere svette på det tidspunktet.

Mennesker som vanligvis ikke svetter lett kan prøve å venne seg til spis ingefær hver dag for å gjøre det enklere. Vi kan konsumere det i te, juice og beats, som et krydder osv. ...

Kontakt med naturen

Mennesker som bor i naturlige miljøer har en stor fordel i forhold til de som bor i byer, fordi urban luftforurensning skader helsa i lungene våre..

Vi må uansett prøve å rømme til avsidesliggende fjell- eller strandplasser som tillater det pust renere luft når det er mulig.

På disse stedene kan vi også gjøre øvelser for å forbedre lungene..

Cayennepepper mot slim

Cayennepepper er et krydret krydder med mange helseegenskaper, inkludert det av sirkulasjon eller for å gi varme og bidra til å eliminere slim eller slim.

Av denne grunn er det et godt supplement til klaring av lungene og bronkiene..

Vi begynner å konsumere den i veldig små mengder: vi legger bare en klype i våre daglige retter. Over tid vil vi øke dosen litt.

Mange mennesker vil til og med legge merke til at kroppen vil be om det, spesielt på steder med ekstreme temperaturer, både varme og kalde..

 Gård alleredeiboia hjemme

Selv om vi bor i byen, kan vi også gjøre små endringer for å puste renere luft..

Et veldig enkelt tips å gjøre er sette inn huset vårt planter interiør som har dyden av å rense luften av giftige stoffer, for eksempel boa constrictor.

Lov også: Planter som hjelper til med å rense huset

Vi kan til og med plassere denne planten i rommene uten noen risiko. I kontrast vil denne planten fjerne partiklene av formaldehyd, xylen og benzen som samler seg hjemme og som, hvis det pustes, kan forårsake mye ubehag..

Boaen krever ikke mye omsorg. Bare husk det er det giftig for kjæledyr.

Lær å puste

Det kan virke åpenbart, men vi må lære å gjøre det puste. Hvis vi lever i forurensede miljøer og puster bare ved å bruke deler av vår evne, lungene våre har en veldig begrenset rolle og kan ende med atrofiering.

Av denne grunn er en løsning for å rense hele luftveiene å lære å puste. Eller rettere sagt bli klar over denne viktige handlingen som de fleste av oss glemmer å gjøre.

Bare om noen få øyeblikk føler vi behov for å puste dypt. Generelt gjør vi dette veldig diskret.

I tillegg er det mange situasjoner som forårsaker oss angst, frykt eller nød som ytterligere begrenser pusten vår. Av denne grunn må vi fra tid til annen ta et pust fra oss.

vie noen minutter hver dag før du legger deg for å puste rolig og dypt, og du vil merke forskjellen.

Lungekreft



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.