Hvordan organisere badet ved hjelp av krukker

  • Peter Sherman
  • 0
  • 1002
  • 173

Glasskar kan være det du trenger for å organisere badet. Og det beste? Du kan kjøpe dem eller bruke dem du lagret på nytt! Akkurat som du leser nå, Hvis du vil spare penger, kan du male glassene dine og bruke dem til å dekorere forskjellige steder i huset ditt.

Hvordan organisere badet

Her er noen ideer som hjelper deg med å organisere badet ditt slik du alltid har drømt! dessuten, vi vil bruke glasskarene til å dekorere den og gi den et mer avslappende og elegant utseende. Du kan bruke resirkulerte flasker eller kjøpe fargerike eller dekorerte flasker fra butikken slik du foretrekker.!

1. Hetteglass på veggen

Dette er kanskje vår mest originale ide: sett et treskilt på veggen og bruk det til å sette glass av lignende eller forskjellige størrelser ved bruk av klemmer. Legg de forskjellige sminkeartiklene dine der, slik at du organiserer badet ditt og har enkel tilgang til disse varene..

Du kan dekorere flaskene ved å male sminkeøyne eller røde munner på dem, for eksempel for å gi dem et supermoderne utseende. Bruk spesielle glassfarger.

2. En brett med hetteglass

Hva synes du om å organisere og dekorere samtidig? Hvis du har en overflate som trenger en annen følelse, kan du sette en alderen treskuff på toppen og inni, glass i forskjellige størrelser. I tillegg kan du bruke dem til å lagre bomull for å fjerne sminke, bomullsløker og alt du kan tenke på.!

Hvis du trenger mer lagring, velger du et lagdelt brett. Så du kan plassere flasker med produkter på toppen og små håndklær pakket rundt bunnen.

Du kan også være interessert i å lese: Hjemmelagde Makeup Organizers

3. Glassflasker inne i medisinskapet

Apoteket er ofte et av de roteste stedene på badet. Men hvis du legger medisinen på flasker, vil det løse dette problemet.! Sorter objekter slik at de er enkle å finne: hårnåler i en flaske, komprimerer i en annen, løse piller i en annen og så videre.

4. Et krydderbrett med glass

Hva om du gjør et krydderbrett til et rom for å organisere badet ditt?? Legg en av disse spesialskuffene et sted og inni, alle slags glass for å samle disse små gjenstandene som går tom for på badet..

6. Ordne badet med gryter i skuffene

I stedet for å kjøpe skuffeskiller, bruk glassene til å lagre produkter pent inne i skuffene dine. Fordelen? Du kan raskt se hva som er inni. Dessuten vil du ikke kaste bort tid på å søke desperat.

7. Baderomsett med resirkulerte flasker

Hva synes du om resirkulering av glasskar? Hvis du liker håndverk, er denne ideen spesielt for deg. Vask pottene du vil bruke godt, kjøp dispensere som passer til pottenes munn og fyll dem med såpe, for eksempel. Du kan tilberede en med såpe, en annen med badesalt og en med rengjøringsbomull. Sett dem til slutt i vasken, så er du ferdig!

Finn ut mer: Hvordan lage dekorative og aromatiske glyserinsåper

8. En stor flaske såpe

Plasser orden på badet og pynt samtidig ved å fylle en stor krukke (f.eks. En av en kilo oliven) med fargede såper. Du kan dekorere flaskehetten for å gi den et mer elegant utseende.. For å gjøre dette, legg en marmor i lokket og mal over gull eller sølv.

I stedet for en marmor, kan du bruke det du har hjemme: lekedyr, lego-murstein, barnevogner, alt du ikke bruker kan være nyttig!

9. Eksponerte flasker for å organisere badet

Har du møbler på badet? Plasser glass i forskjellige størrelser, farger og høyder oppå den og fyll dem med forskjellige gjenstander. For eksempel dekorative såper, bomull, bomullsknopper, spenner og hårnåler, sminkebørster, etc. Kjøp sølvdeksler for å få dem til å se bedre ut og eksponere dem. Du kan til og med bruk en flaske til å pynte med blomster eller naturlige stoffer.

10. Platespiller for organisering av badet

Dekorer noen glasskar med sølv- eller gullbånd og fest dem på en platespiller ved hjelp av den varme limpistolen.. Du vil ha forberedt en super original arrangør, perfekt for sminkeelementene dine!

Hva synes du om disse ideene for å holde badet organisert ved å gjenbruke glass krukker? La fantasien fly og lage alle slags arrangører. å organisere og dekorere samtidig. Husk endelig at alt innen interiørdesign går!

Produkter som gjør badet ditt plettfritt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.