Fordeler med sjøvann

  • David Cobb
  • 0
  • 4012
  • 771

Mange drar til stranden for å tilbringe ferien for å slappe av, hvile, være i kontakt med naturen og sole seg. Imidlertid kjenner de fleste ikke de mange fordelene som sjøvann gir kroppen sin, både eksternt og internt (ved å drikke det)..

Finn ut i denne artikkelen noen av fordelene som sjøvann kan tilby.

Sjøvannsforskning

I Kina har sjøvann blitt brukt i 4000 år. Pioneren var keiser Fu-Shi, kjent som faren til marin medisin..

Han anbefalte å ta sjøvann, spise tang og salter for å komme seg og opprettholde helsen..

Nærmere vår tid fant den franske forskeren René Quinton at komponentene i sjøvann var de samme som i kroppens celler, og var veldig lik blodplasma..

Møt: Purifying Beet and Carrot Juice

Derfor fortsatte han forskningen mellom 1910 og 1950 med Dr. Jarricot, som han grunnla de såkalte “Marine Dispensaries” med..

Den brukte sjøvann for å kurere forskjellige sykdommer som kolera, skjoldbrusk, underernæring og hudproblemer..

De var dermed i stand til å redde tusenvis av liv, spesielt av barn. Snart begynte de å fylle sjøvannet og kalte det "marint plasma".

Disse dispensariene ble også opprettet i andre land rundt om i verden som Colombia, Argentina, Spania, Mexico, Uruguay og Sør-Afrika..

Nye studier har avdekket at sjøvann renser tykktarmen, gir energi, forbedrer forsvaret og avgifter kroppen..

Hvis underernærte barn drikker tre glass sjøvann om dagen, vil problemet forsvinne og helsen vil bli bedre..

Det er også interessant å legge til at i Barcelona er det et prosjekt som rehabiliterer mennesker som er avhengige av alkohol og narkotika, med veldig gode resultater..

Marine vannegenskaper

Først bør du vite at sjøvann har en annen sammensetning enn den som finnes i innsjøer, laguner eller elver i ferskvann..

Den har sink, jod, kalium og sporstoffer som gjør den til en god "venn" for huden og kroppen vår generelt..

Blant de viktigste egenskapene til marint vann kan vi finne dets antibiotiske effekt., ideell for å fremme sårhelingsprosesser.

På den annen side tjener flytende i havet eller svømming mellom bølger til å slappe av musklene på grunn av jod, som igjen favoriserer utvinningen av visse skader..

Det er ideelt for de som er under rehabilitering eller postoperativt..

Personer med plager eller pusteproblemer har ofte anbefalinger om å puste havbrisen og bade på stranden, da saltvann favoriserer lungene for å eliminere alle giftstoffer eller fremmede elementer..

deretter, For hoste med slim, slim og andre mer alvorlige sykdommer er å gå over bord en utmerket kur.

På den annen side har pasienter med revmatiske problemer, som leddgikt eller leddgikt, stor nytte av sjøvann, da de kan minske den sterke smerten som ofte kjennetegner disse problemene..

Fordi den inneholder magnesium, sjøvann hjelper med å roe oss og eliminere angst.

Dette er grunnen til å tilbringe noen dager på stranden når det ikke er mennesker eller i de avsidesliggende bysentra, er en anbefalt terapi for de med lette eller alvorlige nervesykdommer, depresjoner eller stress..

Les også: Mat som hjelper til å bekjempe stress

Mer om sjøvann

Når vi liker strandturer, trener og slapper av hodet, snakker vi med partneren vår eller ser på solnedgangen..

Saltvann masserer føttene våre med bølgene, og på samme tid, takket være strukturen i sanden som beveger seg gjennom vannet, blir hælene peilet ut..

De som bor i nærheten av sjøen, bør få terapi på dette stedet minst en gang i uken. Om sommeren vil det være ideelt å ta en dukkert etter endt jobb eller bare puste inn den kjølige brisen når det blir kaldt..

Begge aktivitetene er veldig gunstige for helsen. Hvis du er borte fra stranden, ikke vent til ferien går; nyt litt helg eller ferie.

behandlinger

Sjøvann brukes til å behandle lever- og nyreproblemer fordi det tillater regenerering av skadede celler. på grunn av skrumplever for eksempel.

Ved denne sykdommen samler det seg mye væske i magen, som ser ut til at pasienten er gravid (mann eller kvinne)..

Å drikke sjøvann kan eliminere dette. Det er også tilfeller av personer med nyresvikt som, mens de drikker sjøvann, ikke lider av kvalme, oppkast eller problemer med å passere urin..

Ved hudforhold som psoriasis anbefales det å skrubbe med sjøvann. De karakteristiske skalaene vil løsne og falle av seg selv.

Samme for hodebunnen når den samler seg død og kløende hud.

I tur og orden brukes den til å behandle søvnløshetsproblemer, i så fall er det lurt å dra til stranden for å tilbringe dagen, ta en tur på kysten eller bare vende mot bølgene i en time, puste inn brisen..

Dette dekker automatisk personen som vil sove godt om natten.

Hudpleie etter en stranddag



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.