Hvordan slutte å ta p-piller

  • Peter Douglas
  • 0
  • 1711
  • 157

I flere land p-piller er blant de mest brukte metodene for å forhindre graviditet. Det ga faktisk større seksuell frigjøring hos kvinner. Deres inkludering tillot friere og tryggere sex for å forhindre uønskede graviditeter. Til tross for dette tenker mange på å stoppe prevensjon.

Enten fordi de vil endre den forebyggende metoden eller fordi de forbereder seg på å være mødre, er dette en gjentagende konsultasjon på legekontoret. Bli informert om hvordan du utfører prosessen med å forlate pillen er veldig viktig for ikke å ta risiko. Et besøk til legen er viktig, spesielt når det brukes som en behandling for en annen ubehag..

Regulering av menstruasjonssyklus, polycystiske eggstokker, alvorlig blødning, blant andre, behandles med disse pillene. derfor, å forlate dem innebærer å søke andre medisiner for å erstatte deres, siden muligheten for graviditet ikke er det eneste viktige poenget. Så du må vite hvordan du skal forberede deg på å slutte å ta prevensjon..

De tidligere trinnene for å slutte å ta prevensjon

Hvis avskjed allerede er bestemt, idealet er slutten av månedens diagram. Å ikke kutte ned på et annet tidspunkt hjelper kroppen med å få en bedre hormonell balanse..

  • Rådfør deg med gynekologen

Å ha en gynekologisk undersøkelse er helt avgjørende. så, Du kan velge nye alternativer for å forhindre uønsket graviditet. I tillegg bør de som tar dem for andre behandlinger også se etter en erstatning. Hvis det du ønsker er å prøve å få et barn, er medisinsk oppfølging nødvendig..

  • Gjenopprette periodiske menstruasjonssykluser

I de fleste tilfeller normaliseres menstruasjonen på kort tid. Men det kan også hende at etter flere år med å ta p-piller, blir reguleringen av syklusen tregere. Det er alternativer, for eksempel akupunktur, for å normalisere syklusen. Det er sannsynlig at i løpet av denne perioden kan det oppstå hodepine eller annen ubehag. Intensiteten på de fruktbare dagene vil være høyere, og hver forandring i kroppen vil merkes mer detaljert. Ingen grunn til å bekymre deg, da dette er normalt.

  • Bruk naturlige medisiner

Det er naturlige infusjoner som tjener til å regulere menstruasjonssykluser.. De er til stor hjelp når pillen brukes som medisin i en gynekologisk behandling. Hormonene må balanseres for ikke å påvirke situasjonen.

Det er viktig å vite det Når du slutter å ta p-piller, er risikoen for graviditet øyeblikkelig. Uansett hvor lenge denne prevensjonsmetoden er brukt. I denne samme eggløsningssyklusen er det ingen beskyttelse lenger. Hvis du ønsker å være mor, er det greit, men hvis det ikke er bestemt ennå, må du stole på et annet element i forebygging..

Råd for å stoppe prevensjon

Hvis kvinnen har en stabil partner, Det er viktig å dele avgjørelsen med kameraten din. Noen forandringer vil skje i kroppen din og humøret i det første øyeblikket. Pasientoppfølging er veldig viktig. Det er også en mulighet for graviditet, så begge bør være klar over risikoen. Hvis de bestemmer seg for ikke å få et barn, kan de ta initiativ til å ta vare.

Hvis du er singel, men med muligheten for å ha sex, bør du gjøre det være tydelig på behovet for en annen forebyggende metode som kondomer. I tillegg til å unngå sporadiske graviditeter, forhindrer det mulige seksuelt overførbare sykdommer..

Vær tålmodig med deg selv. Gjerne de første pillefrie menstruasjonssyklusene vil føre til ubehag. Magebetennelse, mer alvorlig blødning og kramper blir til stede. Kroppen må tilpasse seg igjen til mangelen på hormoner som kommer fra tablettene. Å ta noen smertestillende eller infusjoner hjelper deg å komme deg gjennom disse øyeblikkene..

Hvis graviditet ikke oppstår raskt, er det ingen grunn til å fortvile. Betyr ikke at det er et helseproblem eller infertilitet. Eggløsningen kan ta noen måneder å normalisere seg. Man må forstå at kroppen allerede var vant til å hemme eggene ved hjelp av pillen. Tid avhenger av hver kvinnes kropp. Å ha planlagt sex er et godt alternativ, men alltid med trygghet. Sammen med forbruket av vitaminer og folsyre anbefales det å forberede kroppen på en graviditet..

Noen mennesker tror at det er usunt å bli gravid umiddelbart etter p-piller. Dette påvirker imidlertid ikke fosterets utvikling. Så det er greit å gjøre det med en gang eller vente noen måneder. Snakk med legen din og følg instruksjonene deres.

Kjenn mytene og sannhetene om prevensjonsmetoder



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.