Hvordan forberede din eldste sønn til å ta i mot lillebroren?

  • Richard Robertson
  • 0
  • 2227
  • 485

Ankomsten av et nytt medlem i familien er en hendelse som innebærer viktige endringer. for alle i familiekjernen.

Spesielt for den lille i huset, som ser den helt nye situasjonen som et mysterium. Derfor bør du forberede din eldste sønn til å ta i mot lillebroren. Og dette er vanligvis en enkel oppgave!

For de små vil det være mange endringer på kort tid, siden du vil være det eneste barnet som trenger å dele huset, tiden din og foreldrene dine med en enda mindre, ukjent person som vil ta (over lang tid) mye av oppmerksomheten din, spesielt fra moren din..

Av denne grunn, Det er viktig at du forbereder barnet ditt på forhånd. Litt etter litt vil han forstå hva som vil skje når babyen blir født og hva er de nye tingene han kan tilpasse seg.

Hvilke reaksjoner kan barnet ditt ha på sin yngre brors ankomst??

det avhenger hovedsakelig av barnets alder og tidligere forhold til moren. Du må forberede deg på enhver form for oppførsel og vite hvordan du skal håndtere den på den beste måten..

  • Det kan være at barnet ditt er likegyldig til nyhetene, men begynn å ha holdninger du aldri hadde vist; blir for eksempel et dårlig oppvokst barn. Du kan begynne å gjøre ting for å få den oppmerksomheten du føler at du vil savne med ankomsten av det nye familiemedlemmet..
  • Barnet ditt kan demonstrere at han forstår situasjonen. Men når babyen er hjemme, kan han avsløre at han ikke liker det som skjer og føler seg malplassert..
  • også det kan hende at barnet ditt er fornøyd med nyhetene og når lillebroren blir født, føler deg stolt over å spille rollen som eldste bror, hjelpe til med å ta vare på barnet og fortelle nyhetene til alle.

Møt: Lær Ramzi-metoden for å oppdage sexen til babyen

Hvordan bryte nyhetene hvis du er et lite barn?

Hvis barnet ditt er under 4 år, forklar at lillebroren din er i magen; som til slutt vil komme ut og være like liten som da han var baby. Vis ham bilder av da han ble født slik at han kan bygge et forhold til det nye familiemedlemmet.

Du kan også fortelle ham en historie. Slik at du kunngjør henne på en mild måte endringene som vil skje i familien. også, det er lurt å komme inn kontakt med en familie som allerede har en baby. Slik kan han se hvordan situasjonen vil være i hans eget hjem..

Hvordan bryte nyhetene hvis du er et stort barn?

Hvis barnet ditt er eldre, er det sannsynlig at du forstår situasjonen. Men det er mange spørsmål du må svare på.. Forklar graviditetstrinnene når magen din vokser. På denne måten kan du forberede ditt eldre barn på å motta broren, og forhindre at han kommer overraskende..

Bli involvert i prosessen. Ta det med deg for å kjøpe babyens ting, forklar hvorfor det nye medlemmet vil trenge mer oppmerksomhet og hvordan de kan hjelpe deg. På denne måten vil du ikke føle deg malplassert.

Råd for å forberede din eldste sønn til å motta sin bror

Hjelp den eldste sønnen din med å forberede seg på sin brors ankomst og gjøre ting lettere som følger:

  • Under graviditeten skal du forklare hver del av prosessen med enkle ord og fortelle ham at han også ble uteksaminert.
  • Oppmuntre ham til å føle sin lillebrors spark i magen.
  • Bli involvert i prosessen og føl deg del av dette prosjektet. La det hjelpe deg å rydde opp babyens rom, la den delta i valg av navn, gi din mening om barneklærne og ta det med deg på ultralyd..
  • Han kan fortelle læreren sin og de nærmeste ham at han vil vinne en lillebror. Og disse menneskene vil være veldig støttende, da de kan få deg til å se situasjonen som en flott opplevelse.
  • Sørg for å gjøre det klart for ham at den nye familiesituasjonen ikke vil påvirke din ubetingede kjærlighet til ham..
  • Forklar at broren din er en baby og krever mye omsorg og oppmerksomhet..
  • Spør ham hvordan du har det med nyhetene og hva du vil gjøre med din nye bror..
  • Diskuter med ham om fordelene ved å ha en bror og hvor mye de vil ha glede av å være en større familie. Lær deg verdien av å dele og hjelpe.

refleksjon

Barn har et så stort og edelt hjerte at nyheter som dette alltid vil være en glede for dem.

Å forberede eldste barnet ditt til å motta broren din trenger ikke å være sammensatt, bare inkludere ham og snakke med ham. På denne måten blir prosessen enklere enn du tror..

Sønnen min er min svakhet og grunnen til at jeg er sterk



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.