Hvordan forebygge og behandle hemoroider

  • Joseph Barber
  • 0
  • 3874
  • 1087

Hemoroider er veldig irriterende og kan være veldig smertefulle. Det er mennesker som kan lide av dem veldig ofte, i mange tilfeller i stillhet.

I denne artikkelen foreslår vi noen naturlige tips, slik at du kan forhindre hemoroider eller behandle dem raskt og uten bivirkninger..

Hva er egentlig??

Hemoroider er åreknuter eller betennelse i venene i endetarmen og anus.. Alle mennesker har disse venene, men de regnes som patologiske når de utvider seg og øker i volum. I noen tilfeller kan de til og med komme ut av analhulen..

Denne betennelsen forårsaker kløe, smerter og i noen tilfeller blødning.

Mer enn halvparten av mennesker over 30 år har en tendens til å lide av denne typen ubehag ofte, selv om de vanligvis går til legen bare når problemet har sterke smerter eller blødninger..

Det er det faktorer som påvirker dette helseproblemet som forstoppelse, fysisk inaktivitet, overvekt eller graviditet. Det er også mennesker som har medfødt vevsvakhet, noe som forårsaker en svekkelse av anal-sfinkteren..

Generell behandling for hemoroider

Den grunnleggende behandlingen for å forhindre og behandle hemoroider naturlig er å opprettholde en diett rik på frukt og grønnsaker, mat rik på vann og fiber.

Les også: Velsmakende og effektive fettforbrenende supper

Vær også forsiktig med de raffinerte matvarene, og øk inntaket av grønnsaker, fullkorn, nøtter og frø.

Imidlertid er det like viktig å konsumere disse matvarene som drikk nok vann ut av måltider, siden et fiberrikt kosthold også krever mye vann for å fordøye ordentlig.

Det skal det også være utføre trening og bevege deg daglig, spesielt hvis du har en veldig stillesittende jobb eller rutine.

For å bli ferdig, Når du har lyst til å gå på do, gjør det uten å vente. Selv om det er noen mennesker som ikke liker å gjøre ”nummer 2” hjemmefra, bør de vite at å undertrykke dette behovet kan forverre forstoppelse..

Her er noen naturlige midler som kan styrke effekten av denne behandlingen..

Medisinsk mat

I tillegg til å følge de generelle reglene for sunn mat, kan vi inkludere noen av disse matvarene i kostholdet som vil lette tarmovergangen og redusere smerter og irritasjon:

  • psyllium: Også kjent som psilium eller plantago. Det er en naturlig kilde til løselig og uoppløselig fiber som fungerer som en tarmregulator. Drikk den blandet med et stort glass vann før frokost og middag..
  • agar: Denne tang som brukes til å lage gelatin letter tarmfunksjonen. Den kan brukes til å tilberede alle slags desserter og oppskrifter som vi vil tykne. Jo mer agar vi legger til, jo tykkere er oppskriften.
  • Linfrø: Linfrø er et middel for forstoppelse, men bør tilberedes slik: legg en skje med frø i et glass vann før leggetid og la stå hele natten. Ta fast hele glasset om morgenen om morgenen med frøene og vent 15 minutter på frokosten..

løvetann

I følge naturmedisin kan leveren være overbelastet på grunn av overspising, når vi lider av hemoroider, som kan fungere som en trigger.

Løvetann er en veldig rensende medisinplante som eliminerer giftstoffer. som samler seg i leveren og nyrene.

Oppdag: Hvordan eliminere akkumulerte giftstoffer og rense tykktarmen med bare to ingredienser

Ta tre daglige infusjoner av denne urten til du har det bedre..

Du kan også konsumere det i en homøopatisk form: Taraxacum officinale 15 CH (tre baller under tungen, tre ganger om dagen, utenfor måltider og atskilt fra sterke, myte smaker som tannkrem eller tyggegummi).

Kaldt vann

Å påføre veldig kaldt vann direkte over analområdet er en øyeblikkelig lettelse for smertene som hemoroider forårsaker.

Noen bidéer har en vertikal jet som er ideell for disse tilfellene. Imidlertid kan vi også sitte sittebad og senke området i en bøtte med kaldt vann uten å få bunnen av søylen våt..

Fôringstips for å lindre hemoroider



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.