Hvordan fjerne hår naturlig? Hårfjerning hjemme!

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 1026
  • 208

Det er mulig å fjerne uønsket hår hjemme med voks og kremer laget av naturlige ingredienser. Dette sparer ikke bare penger, men sparer deg også noen få turer til salongen og unngår også risikoen for irritasjon og infeksjon..

Før du barberer deg, er det viktig å evaluere huden din, eksfoliere og rense huden slik at det ikke blir hindringer under fødselen av håret, noe som resulterer i inngrodde hår.

Det anbefales ikke å bruke noen metode for hårfjerning på hud som er for følsom, brent (sol eller andre faktorer), forslått eller med en historie med allergier og irritasjon uten profesjonelt tilsyn eller av en passende lege..

Bruk av pinsett og tradisjonell barberblad er egnet for noen mennesker, men også til stede.

Oppdag: 5 tips for å eliminere smertefritt inngrodd hår

Bladet kan favorisere mørkfarging av huden når det brukes i områder som lysken og armhulene, og pinsett kan bidra til utseendet på inngrodde hår, samt være en tidkrevende metode for å barbere fluff og umulig å utføre på andre deler av huden. på grunn av det store volumet av ledninger.

Etter disse generelle anbefalingene kan vi gå videre til hjemmeoppskriftene våre.. Kremene trenger forskjellige bruksområder og massasjer for å levere gode resultater. Men den berømte sukker- og sitronvoksen kan fjerne hår på stedet.

Sukker og sitronoppskrift for å fjerne håret

ingredienser:

  • 1 kg sukker
  • 1 kopp vann
  • 1 sitronsaft

For å tilberede denne oppskriften, bland alle ingrediensene til preparatet er homogent, deretter over varme, omrør til det koker..

Senk varmen og vent til blandingen er klebrig og gylden i fargen, lik honning. Vær forsiktig så du ikke brenner den.

Les også: Slik reduserer du utseendet til ansiktshår med 4 hjemmelagde oppskrifter

Lag en hudskrubb dagen før du bruker hjemmelagde oppskrifter eller et produkt du stoler på. Eksfoliering fjerner døde celler og forhindrer inngrodde hår.

Påfør voksen på ren og tørr hud. Spre godt og skrell av med et gammelt, men solid stykke stoff (for eksempel jeans) eller en tynn, spesiell voksplastikk som finnes i apotekene og stoffbutikkene..

Denne oppskriften er kjent som “egyptisk voks” fordi den ble brukt siden antikken til å fjerne uønsket hår..

White Pepper Paste and Camphor

Denne blandingen av hvit pepper og kamfer kan brukes på bena, men det kan føre til noe svie når den påføres huden. Hvis du merker irritasjon, må du slutte å bruke øyeblikkelig..

Kamfer er et blodsirkulasjonsstimulerende middel, mye brukt for å lindre muskelsmerter og forhindre åreknuter.

Hvordan forberede:

  • Mal hvit pepper med et fint pulver. Tilsett like deler knust kamfer og litt mandelolje for å fukte huden og bidra til å gi den riktig konsistens..
  • Påfør blandingen på huden på bena for å fjerne hår. La det virke i 15 minutter og skyll deretter godt.

varsle: Noen oppskrifter inkluderer parafin og kamferblanding for å fjerne håret permanent. Parafin er et etsende, giftig og veldig farlig kjemisk stoff og bør ikke brukes som et skjønnhetsprodukt..

Vær forsiktig når du leser hjemmelagde oppskrifter på internett, og test aldri blandinger med farlige eller utenlandske ingredienser som kan forårsake irritasjon, brannskader og andre hudlesjoner..

Gurkemeie blanding av jord, hvete og melk

Gurkemeie, også kjent som gurkemeie, brukes til å fjerne hår naturlig og uten å trekke det ut.. Det er nødvendig å bruke blandingen flere ganger for å begynne å merke resultatene..

Bland en del gurkemeie og en del lik hvete, i henhold til mengden du ønsker å tilberede. Tilsett melk for pastakonsistens. Påfør på huden, masser i en sirkulær bevegelse og vent til pastaen herder. Fjern og skyll godt.

Kikertmelblanding

ingredienser

  • ½ kopp kikertmel (65 g)
  • 1 ts gurkemeie (5 g)
  • ½ kopp melk
  • 1 ts vanlig yoghurt

Hvordan forberede og søke

Lag en jevn pasta med alle ingrediensene og smør på ansiktet for å fjerne fluff eller uønsket hår på andre ansiktsområder.

La den sitte i 30 minutter og begynn å massere huden med kikertermelpastaen med milde streker mot hårveksten..

Hvis lime tørker, fukt fingrene med litt vann for å unngå å skade huden. Til slutt, skyll ansiktet med varmt vann og gjenta behandlingen to til tre ganger i uken..

Naturlig hårfjerningskrem uten kjemikalier



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.