Hvordan fjerne vorter naturlig?

  • Richard Robertson
  • 0
  • 1155
  • 225

Først, før vi snakker om de mulige metodene for å fjerne vorter naturlig, la oss snakke litt om vorter..

Vorter er kjent for å være unormale vekster som oppstår på huden, og selv om de ikke forårsaker smerte og virker ufarlige., stor omsorg er nødvendig når du behandler dem.

Hvorfor?

Det er enkelt! I tillegg til at de kan være smittsomme, kan de forekomme mer enn en gang på samme sted, når de er trukket ut.. Derfor er det nødvendig å rengjøre området grundig etter at vorten er fjernet for å sikre at den ikke vil vokse tilbake i samme region..

Så det er vanskelig å fjerne vorter?

Nå kan vi snakke om veldig enkle, økonomiske og praktiske metoder for å eliminere vorter; vi kan finne hjemmelagde oppskrifter som er til stor hjelp og dermed kan kvitte seg med problemene som er forårsaket av dem.

Hvordan fjerne hudvorter?

Som vi nevnte tidligere, tilbyr vi fem alternativer for å eliminere vorter nedenfor:

1. Hvitløk

Dette alternativet er et av de sunneste, så det er det første.

Ta en fedd fersk hvitløk, mos den godt til du får en tykk pasta, og sett den på vorten. Dekk deretter hele området med gasbind og la pastaen virke hele natten. Fjern gasbind dagen etter og rengjør området grundig. Gjenta prosessen hver dag til vorten tørker og faller.

Hvitløkbehandling er effektiv og forhindrer at vorten vokser tilbake samme sted.

2. Aloe Vera

Et annet godt valg med en velprøvd merittliste..

Legg litt aloe gel på en bomull og påfør den deretter over vorteområdet, la den virke i noen minutter. Gjenta prosessen hver dag..

Visste du at aloe vera juice gjør det veldig bra?

3. Bananskall

Ikke kast skjellene, da de er nyttige.!

Ta husene og gni dem i vorteområdet. Gjør dette flere ganger om dagen. Et annet alternativ er å plassere bananskallet på toppen av vorten, feste den med et lim og deretter la det virke hele natten..

Det fungerer vanligvis om to uker, og er effektivt på grunn av salisylsyren som finnes i bananskallet.

4. Sitronsaft for å fjerne vorter

Ha et stykke bomull i sitronsaften og smør på vorten, og gni deretter noen sekunder. Gjenta denne prosessen tre ganger om dagen i flere dager til vorten blir mørkere, tørker og faller.

Advarsel! Selv om sitronsaft er bra for vorter, må du ikke utsette deg for solen på huden, da det kan forårsake flekker.!

5. Selvklebende tape

Legg et lite stykke tape over vorteområdet, la det ligge i seks dager, fjern og vask vorten med vann. Når det er fuktet, rengjør området grundig og legg på et nytt bånd på nytt. Gjenta prosessen til vorten forsvinner. Dette er en effektiv metode, men det kan ta en måned eller mer..

Er det effektivt?

Ja, det vil være effektivt, spesielt hvis det gjøres med engasjement. Det viktigste i hvert alternativ er fasthet og tålmodighet. Visst vil noen metoder ta lengre tid enn andre, men målet blir oppnådd..

anbefalinger

For best resultat, og for at immunforsvaret skal begynne å reagere og drepe relaterte virus, må du sove godt, og i tillegg til å spise frukt og grønnsaker, drikke mye vann og drikke sitronvann, og deretter balansere prisene. alkali-.

Husk

Husk å rengjøre området godt for hver gang du tar bort en vorte for ikke å la den vokse tilbake. Vær også forsiktig med prosedyrene.

* Merk: Disse hjemmelagde oppskriftene fungerer ikke for å fjerne kjønnsvorter, da de krever andre spesifikke metoder enn de som er nevnt her. Dermed er det viktig at du oppsøker lege for å behandle slike vorter..

Medisinske preparater for å fjerne vorter naturlig



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.