Hvordan bruke laurbær til å behandle diabetes

  • David Cobb
  • 0
  • 4427
  • 670

Diabetes er en av sykdommene som er mest bekymret over hele verden. Millioner av mennesker har allerede fått diagnosen denne sykdommen. Men, det er mulig å forhindre eller kontrollere det naturlig. I dag skal vi snakke om hvordan laurbær kan brukes til å behandle diabetes som et supplement til medisinske instruksjoner..

Hvis du lider av diabetes, er det veldig viktig å bli ledsaget av en pålitelig lege. Du bør også følge et spesielt kosthold for å holde blodsukkernivået balansert..

Hva er diabetes?

Vanskeligheten eller manglende evnen til bukspyttkjertelen til å lage eller bruke insulin effektivt er kjent som diabetes.. Den viktigste funksjonen er økningen i blodsukkernivået..

De mest kjente typene diabetes er 1 og 2. Type 1 diabetes er en der kroppen ikke kan produsere insulin, så daglig hormonadministrasjon er nødvendig. Denne sykdommen forekommer oftest hos barn og unge..

Diabetes type 2, derimot, oppstår når kroppen ikke bruker insulin riktig for å senke blodsukkeret. Det er den vanligste typen og forekomsten skyldes blant annet dårlige spisevaner, overvekt og fysisk inaktivitet..

Verdens diabetesdata

Tallene fortsetter å stige, og det samme gjelder bekymring for å senke forekomsten av diabetes. I følge Verdens helseorganisasjon (WHO) hadde 422 millioner voksne over hele verden diabetes i 2014. Det vil si, 1 av 11 personer.

For året 2015 i USA lider omtrent 30,3 millioner mennesker av sykdommen, ifølge American Diabetes Association.. Dette tallet tilsvarer 9,4% av befolkningen.. For det samme året var diabetes den syvende ledende dødsårsaken i USA..

Nøkkelen er forebygging og kontroll. Å holde et sunt kosthold, trene og unngå å røyke vil holde deg trygg mot diabetes type 2. Det er imidlertid også naturlige midler for behandling av diabetes; blant dem blondinen.

Oppdag: Det beste kostholdet for diabetikere

Hvorfor Laurel hjelper til med å kontrollere diabetes?

Laurel er en plante som tilhører den botaniske familien til Lauraceae, mye brukt som et krydder for matlaging og også for dets medisinske egenskaper.

Bladet av dette treet er kjent for sine antioksidantegenskaper, noe som kan redusere bivirkningene av diabetes type 2.. Forbruker den reduserer cellens forverring og bremser frie radikaler.

I tillegg til kvalitetene som allerede er utsatt, hjelper laurbærblad med å regulere bukspyttkjertelen. Dette bidrar til å senke blodsukkernivået..

Hvordan bruke laurbær til å behandle diabetes

Egenskapene til laurbær er veldig varierte. Det fungerer som fordøyelsesstimulerende middel, krampeløsende, slimløsende, kjemper mot revmatisme, regulerer menstruasjon, er vanndrivende, etc..

For behandling av diabetes type 2 kan laurbær tas som en te eller infusjon.. Dette er en av flere måter å glede seg over fordelene med, og du kan tilberede det på følgende måte:

ingredienser

  • 4 glass vann (1 liter)
  • 1 ss laurbærblad (15 g)

forberedelse

  • Kok opp en liter vann. Etter koking, tilsett laurbærblad.
  • Hold brann i tre eller fem minutter..
  • La det stå i omtrent ti minutter og sil infusjonen før du tar den.. Det anbefales ikke å overskride fire kopper per dag.

Ja til blondinen, men med måte

Selv om dette utvilsomt er en plante med store medisinske fordeler, kan overdreven bruk av laurbær føre til dermatitt, astma eller allergier.. Det kan også forårsake kvalme og irritasjon i mageveggene, blant andre bivirkninger..

Forbruk av te er kontraindisert for personer med diabetes type 1. Gravide kvinner, personer med koagulasjonsforstyrrelser, nyre, hjerte, lever eller mage-sår bør også avholdes..

Visste du det 6 strategier for å redusere glukosenivået raskt

Laurel har fantastiske egenskaper som kan senke blodsukkernivået. Imidlertid, hvis du har fått diagnosen diabetes, bør ikke erstatte medisiner som er foreskrevet av legen din, og ja gjør det til et komplement.

Har du overbevist deg om de store egenskapene til denne planten? Vær spent på å oppleve fordelene med laurbær. Men å! Snakk med din pålitelige spesialist først om anbefalt frekvens, etter behov..

Lite kjente svangerskapsdiabetes symptomer



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.