Se her 10 naturlige diuretika

  • David Cobb
  • 0
  • 4434
  • 382

Naturlige vanndrivende midler brukes hovedsakelig til behandling væskeansamling i kroppen, så vel som i tilfeller av nyrestein, glaukom eller hypertensjon.

Det er veldig viktig å vite at i tillegg til vanndrivende medisiner på markedet, det er mat som har de samme fordelene, men på en naturlig måte og uten risiko for å produsere bivirkninger.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg hva som er disse naturlige vanndrivende matene. 

Vannmelon, en av de kraftige naturlige diuretika

Takket være det høye vanninnholdet er det et kraftig naturlig vanndrivende middel.. Den inneholder også lykopen, en antioksidant som styrker kroppen og forhindrer skader fra frie radikaler..

Aminosyrene i vannmelon hjelper til med å utvide venene, slik at væsker flyter friere, da de "feier opp" fangede væsker i vev. Det er det også avgiftning, alkalisk og mineraliserende, som bidrar til god tarmhelse.

Kjenne til andre fordeler med vannmelon.

tomat

den tomat består av 90% vann, Den inneholder også en stor mengde antioksidanter, lykopen, betakaroten, C-vitamin og selen, som er veldig nyttige for å forhindre frie radikaler som kan skade blodkarets vegger..

agurk

den agurk har mye vann, så det er en utmerket naturlig vanndrivende mat. Den inneholder også silisium og svovel, elementer som hjelper til med å eliminere urinsyre i nyrene, og reduserer væskeansamlingen..

Mirtillo juice

Mirtillo er en av de naturlige vanndrivende stoffene vi presenterer her, da den er veldig effektiv i behandling av urininfeksjoner. I tillegg har den også en høy antibiotikakraft, noe som gjør at blæren kan forbli i utmerket helse..

gulrot

Gulrot er en av de beste naturlige vanndrivende grønnsakene, Det hjelper med å avgifte kroppen og øke hastigheten på stoffskiftet. Vitaminene, mineralene og antioksidantene som gulrøtter har gjort dem verdige for disse påstandene..

aubergine

Det høye vanninnholdet bidrar til å forbedre sirkulasjonen betraktelig. og det høye flavonoidinnholdet gjør at aubergine kan betraktes som et utmerket naturlig vanndrivende middel. For å få fordelene er det best å koke det og drikke vannet, og det hjelper også med å miste vekt..

artisjokk

Artisjokker er først og fremst kjent for sin evne til å forbedre nyrefunksjonen.. De inneholder flavonoider og koffeinsyre som sammen med vitaminer og mineraler har en stor vanndrivende effekt..

Selleri (eller selleri)

Selleri frø øker urinproduksjonen og utskillelse av urinsyre, slik at kroppen kan avgifte veldig naturlig. Husk imidlertid at selleri inneholder høye nivåer av natrium..

druer

Druer har et viktig vann- og kaliuminnhold., noe som gjør dem til en veldig potent naturlig vanndrivende mat. En annen av fordelene er at de har veldig lave natriumnivåer; tillater derfor en god eliminering av giftstoffer gjennom urinen.

asparges

Asparges inneholder asparagin, en aminosyre som gir disse grønnsakene stor vanndrivende kraft.. Dette lar deg behandle leddgiktssmerter, revmatisme og væskeansamling forårsaket av premenstruelt syndrom, for eksempel..

I tillegg inneholder de få kalorier, og takket være fiberinnholdet, hjelper med å skylle ut giftstoffer fra tarmen.

7 tips for å unngå væskeansamling



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.