Bli kjent med de 4 frøene med den største kreften mot kreft

  • Thomas Davis
  • 0
  • 3779
  • 120

Flere frø som finnes i naturen kan være store allierte i kampen mot kreft. Studier har bevist sine fordeler mot kreft.

Også med den store fordelen å ikke forårsake negative bivirkninger.

Så langt, cellegift er den mest brukte kreftbehandlingen.

Det har imidlertid vist seg å gå på akkord med sunne celler som i utgangspunktet ikke er påvirket av sykdommen..

Det gode er at mange allerede er klar over at de har muligheten til å forhindre denne sykdommen. Så de søker informasjon for å begynne å spise mat som kan redusere risikoen for lidelse i fremtiden..

Naturlige alternativer har som hovedmål å redusere sannsynligheten for å utvikle noen av variantene av denne sykdommen; de styrker imidlertid også immunforsvaret og hjelper oss i noen tilfeller å stoppe ondartet cellevekst..

Blant disse alternativene finner vi fire typer frø. Ernæringskvalitetene var ansvarlige for veldig positive resultater i kampen mot disse svulstene..

Eplefrø

Eplefrø er av mange eksperter vurdert til å være en av de mest potente naturlige kreftene-ingrediensene..

Men ... hvorfor vet ikke mange mennesker dette ennå? Tilsynelatende, som i andre tilfeller, er det organisasjoner som ikke ønsker at dette skal røpes. På denne måten utvikler de medisiner i syntetiske versjoner for høye økonomiske gevinster..

Sannheten er at det er vitenskapelig bevist det Disse frøene har en handling som hemmer veksten av ondartede celler. i forskjellige typer kreftformer som:

  • kolon
  • lunge
  • prostata
  • bukspyttkjertelen
  • bryst
  • mage

De fytokjemiske forbindelsene til disse frøene viste seg å være tusen ganger bedre enn Adriamycin. Dette stoffet er en del av cellegift og bremser veksten av kreftceller. Den brukes over hele verden.

Det mest fantastiske er det Denne typen terapi ødelegger bare kreftfremkallende celler som ikke påvirker friske celler..

Selv om det er sant at denne sorten inneholder en minimal mengde cyanid, kan den bare være dødelig hvis den administreres i store mengder..

Dette kan interessere deg: Spise frukt og grønnsaker regelmessig forhindrer kreft?

Druefrø

Ekstraktet hentet fra druefrø er en rik kilde til antioksidanter., bioflavonoider og en aktiv forbindelse kjent som B2G2. Handlingen i kroppen til denne forbindelsen, foruten mange fordeler, ville være å bekjempe kreftceller.

I det siste ble det antatt at bioaktive forbindelser som finnes i druekjerneekstrakt, hadde muligheten til selektivt å angripe forskjellige grupper av kreftceller..

Men nå er det imidlertid bekreftet at B2G2 er det som skaper denne effekten..

Alt tyder på det Druefrø endrer miljøcellene trenger for å vokse. Endre DNAet ditt spesielt ved å øke reaktive oksygenarter.

De reduserer også veiene som tillater reparasjon, noe som kan redusere veksten av ondartede svulster med opptil 67%..

Linfrø

Takket være det høye lignininnholdet, er de også inkludert i listen over mulige kreftmat..

Det ble demonstrert det Linfrø spiller en viktig rolle i forebygging og behandling av brystkreft, foruten å fungere som fytoøstrogener.

Linfrø, som ble populært for noen år siden, har makt til å fremme tumorcelleaptoptose. Samtidig hemmer det angiogenese, noe som kan bidra til å forhindre metastase..

I tillegg er det en betydelig kilde til alfa-linolensyre. Dette stoffet er en type essensiell omega 3-fettsyre som vil virke mot kreft og andre kroniske sykdommer..

Les også: Tips for å takle kreftnyheter

Aprikosfrø

Aprikos inneholder en betydelig mengde vitamin B17., hvis virkning på kroppen har en kreftpåvirkning.

Ikke bare ville dette vitaminet være bra for å forhindre sykdommen, men det vil også være fordelaktig for pasienter som allerede lider av den..

For å spise disse frøene må du bryte den harde delen din ved å bruke en hammer. deretter, spis bare det mandelformede frøet inni.

Men pass på, kilden til vitamin B17 må være aprikos som frukt. Tilskudd som selges i supermarkeder inneholder ikke enzymene og kofaktorene som disse frøene gir.

For å minske deres bitre smak, bare bland dem med en klype muskatnød, rå bygg eller strimlet kokosnøtt..

For å ta hensyn til

Alle disse frøene har vist seg å ha en kreftdrepende virkning. Likevel, likevel kunne ikke bestemme om de virkelig kan kurere kreft.

Derfor anbefales dets regelmessige forbruk som en metode for forebygging eller komplement til den konvensjonelle behandlingen av sykdommen..

I tillegg i alle tilfeller, frø bør inntas under tilsyn av en spesialist.

Legen din vil indikere de nødvendige mengdene.. Noen av disse kan ha negative effekter hvis de konsumeres i overkant..

Var tipsene nyttige for deg? Så fortsett å besøke siden vår.

Vitenskapelige fremskritt øker krefttumorvaksine



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.