Tips for å lindre en vaginal gjærinfeksjon

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4522
  • 420

Vaginal soppinfeksjon omfatter en rekke symptomer som kan oppstå på grunn av veksten av forskjellige typer mikroorganismer som bor i den intime regionen av kvinner.

Den hyppigste årsaken er spredning av Candida Albicans, en type sopp som vokser lett i varme og fuktige miljøer.

Det er veldig ubehagelig å lide av soppinfeksjoner. Siden de ofte gir symptomer som kløe, luktende vaginal utflod og rødhet i vaginal leppene..

ennå, infeksjonen kan bli komplisert over tid og provosere andre ubehageligheter som smerter, irritasjon og vanskeligheter med å ha sex.

Den gode nyheten for alle kvinner er det Det er noen tips og naturlige midler som kan vurderes som tilleggsbehandlinger for å kontrollere symptomer mens infeksjonen behandles.

I det følgende rommet vil vi avsløre de 6 viktigste, slik at du ikke nøler med å bruke dem når du har denne typen problemer..

Anbefalinger for å bekjempe en vaginal gjærinfeksjon

1. Hold regionen tørr

Vaginal gjærinfeksjon utvikler seg lettere i fuktige miljøer. Forsøk å holde de ytre områdene i skjeden tørre ved å tørke dem godt etter bading..

Husk at det intime området har vaginal smøring som ikke har noen risiko for infeksjon. Denne fuktigheten må respekteres fordi å endre den øker risikoen for sykdom..

2. Bruk bomullsundertøy

Undertøyvev er ofte relatert til utviklingen av disse infeksjonene.. Fuktighetsabsorberende stoffer som forhindrer svette i området, blir et gunstig miljø for soppdyrking..

På den annen side bør våte badedrakter unngås fordi jo lengre tid det tar å endre dem, jo ​​større er risikoen for å generere en infeksjon..

Du bør også prøve å bruke løse klær, spesielt hvis du har symptomer på trost..

3. Forbedre hygienevanene dine

Daglig hygiene er hovednøkkelen til god vaginal helse. Så lfugl den infiserte regionen med en mild, duftfri såpe to ganger om dagen.

Sørg for å holde undertøyet rent og tørt, spesielt når du merker en sterk vaginal utflod..

I tillegg, når du går på do, kan du prøve å rense deg fra foran til bak for å forhindre spredning av sopp og bakterier..

4. Unngå sex

Selv om soppinfeksjoner ikke er en alvorlig tilstand, Det er mest praktisk å unngå samleie under behandlingen..

Å opprettholde forhold uten å slåss mot sopp før kan forlenge infeksjonens holdbarhet og i noen tilfeller kan det føre til uro hos paret..

5. Ikke bruk dufter

Bruk av parfymer, deodoranter og andre duftprodukter i det intime området påvirker mikrobiell flora i skjeden og letter soppvekst.

Innholdte kjemikalier er ikke kompatible med pH i skjeden og har en tendens til å forårsake skadelig ubalanse.

6. Naturell yoghurt

Naturlig yoghurt er et produkt rik på levende kulturer og naturlige syrer som hjelper til med å regulere den naturlige pH-verdien i skjedeområdet.

Det er et av de mest populære rettsmidlene mot candidiasis og bakterieinfeksjoner, ettersom dens gode bakterier kan hemme den negative virkningen av skadelige mikroorganismer..

Som en løsning på denne tilstanden anbefales det å konsumere en del yoghurt daglig. Det kan også påføres lokalt på de ytre områdene av skjeden..

7. Vask eple cider eddik

De antimykotiske og antibakterielle egenskapene til eplecidereddik kan være nyttige i å motvirke mikroorganismer. som forårsaker denne typen vaginal infeksjon.

Faktisk hjelper det sure forbindelser med å regulere pH i skjeden. Akkurat som de kan endre miljøet som sopp trenger for å vokse.

Dette bidrar til å berolige kløe, rødhet og overdreven utflod..

ingredienser

  • 2 s eple cider eddik (20 ml)
  • 1 liter varmt vann

Hva du skal gjøre?

  • Fortynn to ss eplecidereddik for hver liter varmt vann..
  • Bruk væsken til å skylle utsiden av skjeden..
  • Gjenta to ganger om dagen til infeksjonen kurerer.

Alle rådene som er gitt er en nyttig og naturlig måte å avslutte vaginal gjærinfeksjon på, men det er utfyllende..

Før du bruker dem, må du derfor søke lege og følge behandlingen som er indikert av dem..

Tips for å forhindre fremvekst av vaginal sopp



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.