Muskelspasmer sjekker ut de naturlige løsningene

  • Richard Robertson
  • 0
  • 4780
  • 1325

Muskelspasmer kan ha mange årsaker. Selv om vi lurer på hva som kan være utløser av disse plagsomme smertene, vet vi i andre situasjoner ikke årsakene.

Dermed faller i de fleste tilfeller stress, muskelspenninger, Trening, feil bevegelse eller til og med influensa kan føre til skade på oss i muskler, ubehag og mykhet.

I sin tur er muskelsmerter direkte relatert til spasmer, som er ufrivillige bevegelser som plutselig vises i kroppen vår og er fra ubehagelig til smertefull..

Hjemmemedisiner for å behandle muskelspasmer

Naturlige produkter er ideelle for å ta vare på noen ubehag som oppstår i kroppen vår. Hvis du vil vite det hva er de beste behandlingene eller løsninger for å forhindre både muskelsmerter og muskelspasmer, fortsett med oss.

Les denne artikkelen: Hvordan lindre muskelsmerter uten å ta smertestillende

1. Varmt vann

Varmt eller varmt vann er perfekt for å slappe av muskelen. Det er en av de mest brukte hjemmemidlene takket være deres enkelhet og effektivitet.

  • Ideelt sett bør du ha en varmtvannsbag eller våte klutputer. Påført på det berørte området vil det bidra til å stimulere blodsirkulasjonen, slik at det vil bidra til å avslutte muskelspenninger og betennelser..
  • Du kan også ta øyeblikket av badet til å påføre varme lokalt.

2. Rosmarin grener

Det handler om en veldig gunstig urt for å behandle og kurere forskjellige tilstander i kroppen. I dette tilfellet kan infusjonen din hjelpe betennelsen til å avta: fukt en klut på den og smør på området du vil behandle.

  • Hvis du får rosmarinolje, kan du bruke den gjennom milde, faste massasjer for å forbedre problemet..

3. Øk kaliumforbruket

Mangel på kalium kan forårsake alvorlige muskelspasmer. Det er et verdifullt næringsstoff som vil forhindre at du lider av endekramper..

For å unngå dem, øker du forbruket av kaliumrike matvarer. Banan er en av de mest passende. Hvis du ikke liker smaken, kan du kamuflere den i en juice eller vitamin med andre frukter. Se alltid etter sesongen og gjør den beste kampen for deg.

4. Eple cider eddik

Eplecidereddik har fantastiske medisinske egenskaper og mange andre husholdningsbruk. I dette tilfellet er det det veldig effektiv for å forhindre smerter og muskelspasmer i kroppen. Det er et ideelt middel for å bekjempe muskelspenninger..

  • For å nyte fordelene av det kan vi fordype det berørte området i en beholder med en blanding av vann og to kopper eddik (500 ml).
  • Et annet alternativ er å påfør impregnerte gasser eller komprimerer på blandingen og la det virke i 30 minutter.

5.Gelo

Når vi tenker på muskel ubehag vi tenker neste på isbitene. De er et av de store naturlige betennelsesdempende medisinene som vi alltid har lett hjemme..

  • Du kan bruke kald ved å pakke noen få isbiter i et håndkle. Unngå å påføre is direkte under huden, da det kan forårsake brannskader..
  • deretter, la isen gjøre sin handling i 15 minutter i området. Du kan gjøre denne behandlingen 2-3 ganger om dagen når du trenger.

Oppdag: Fantastiske naturmidler for stressavlastning

6. Valerian infusjon

En av de mest avslappende plantene vi finner er valerian. Du kan tilberede en valeriansk infusjon for å slappe av kroppen din både fysisk og mentalt..

ingredienser

  • 1 kopp vann (250 ml)
  • 1 s valerian (15 g)

forberedelse

  • Tilsett først en spiseskje valerian til en kopp kokende vann og tilfør i 5 til 10 minutter.
  • Sil så og drikk.

Det ideelle er det ta den om natten før sengetid slik at kroppen kommer seg igjen i løpet av alle nattetimer.

7. Lavendelolje

Lavendelolje kan nå være din beste allierte for å bekjempe muskelspasmer. Som valerian har lavendel veldig avslappende egenskaper, så den brukes også i mange luftfriskere..

  • For å bruke den, skaff deg først vaskeolje fra helsekostbutikken (du kan tilberede den selv).
  • Påfør deretter det berørte området og masser til det er absorbert.

Som du kan se, er disse anbefalingene veldig grunnleggende, men allikevel veldig effektive for å behandle og eliminere muskelspasmer. Uten tvil, en veldig enkel måte å unngå smerter og forbedre livskvaliteten din..

Hjemmelagde triks for å fremme muskelavslapning



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.