Alkalisk vann, hva er fordelene med det?

  • Peter Douglas
  • 0
  • 5277
  • 1094

Alkalisk vann er en type ionisert vann som fungerer som en potent og naturlig antioksidant.. dessuten, har muligheten til å hjelpe kroppen med å eliminere surt avfallsom den naturlige fordøyelsesprosessen produserer.

Denne typen vann har en negativ ORP, og takket være produksjonen av hydroksylioner favoriserer den oksygenproduksjonen, og hjelper til med å bekjempe frie radikaler..

På den annen side korrigerer den kroppens syre / base-balanse, regenererer celler og bekjemper forskjellige tegn på aldring..

Alkalisk vann fungerer som et naturlig syrenøytraliserende middel som bidrar til å motvirke surhetsnivået i kroppen., hindre utvikling av mange sykdommer; i tillegg til å bekjempe vanlige problemer som acid reflux.

Hvordan tilberede et alkalisk vann?

Generelt anbefales det å kjøpe tabletter for å legge til vannet og dermed få et alkalisert vann. Det andre alternativet er å kjøpe maskiner som gjør vann fra springen til alkaliske..

Imidlertid er denne typen metoder ofte utilgjengelige for folk flest; det er derfor vi vil dele tre hjemmelagde triks for å tilberede alkalisk vann. Sjekk det ut:

Første metode

En måte å alkalisere vann på er ved å bruke to beholdere. En av dem vil vi fylle med vann, og så vil vi legge det vannet i den andre tomme beholderen til det er bra. Når vann faller, danner det bobler, noe som gjør det mulig å generere et godt nivå av alkalinitet etter at prosessen er gjentatt åtte eller flere ganger.

Vannet vi bruker må ha en pH på 7,2, og denne metoden vil tillate oss å øke denne pH-verdien med minst 5 tideler; selv om det ikke er mye, er det bra å alkalisere kroppen.

Andre metode

Den andre metoden for å få hjemmelaget alkalisk vann er å koke vannet i 5 minutter. Etter det, vannet vil gå fra pH 7,5 til 8,4. Det vil sannsynligvis alkalisere kroppen vår.

Noen sier at du trenger å drikke varmt, men faktum er at når det kjøles holder det ved å opprettholde alkalinitet..

Tredje metode

Den siste hjemmemetoden vi kan gjøre for å alkalisere vann er tilsett en halv teskje natron i et glass vann. 

Dette vil øke vannet fra en pH på 7,2 til 7,9. Tenk på at for å bli ansett som alkalisk må vannet overstige en pH på 7,3, og derfra, jo høyere det stiger, desto mer alkalisk er det (selv om vi tydeligvis ikke bør overstige).

Hva er fordelene med å ta alkalisk vann??

Bidrar til god fordøyelse

Å ta alkalisk vann fremmer eliminering av giftstoffer og forhindrer dem i å samle seg igjen. På denne måten kan det hjelpe i eliminering av avskjær fra kroppen vår og forhindrer forskjellige sykdommer..

Det anbefales ved kronisk diaré, fordøyelsesbesvær, mage- og tarmsykdom og forstoppelse.. 

Det favoriserer også fordøyelsen av maten og motvirker gastrisk hyperaciditet, opprinnelse av gastritt og tolvfingertarmsår..

Forebygger sykdom

Forbruk av alkalisk vann kan forhindre hyppige sykdommer som:

  • diabetes;
  • Bronkial astma;
  • dermatitt;
  • hepatitt;
  • Kronisk revmatisk leddgikt;
  • Høyt kolesterol;
  • Menières syndrom;
  • søvnløshet;
  • fedme;
  • Ryggsmerter;
  • nevralgi;
  • Klimakteriske sykdommer;
  • Kronisk dysenteri;
  • Blant annet.

Forhindrer for tidlig aldring

Oppbygging av giftstoffer i kroppen vår reduserer regenerering av celler, som igjen forårsaker pre aldringscratch. 

Ved å fremme eliminering av disse giftstoffene og avskjæringen fremmer alkalisk vann god celleoksygenisering og forhindrer aldring..

Samt bekjempelse av frie radikaler, som kan forårsake sykdom og for tidlig aldring..

Bekjemp væskeansamling

Å ta alkalisk vann hjelper oss ofte med å rense kroppen. Kort sagt, det gjør en effektiv detox som hjelper til med å eliminere surt avfall, avskjær og giftstoffer som påvirker helse i kroppen vår og forårsaker problemer som væskeansamling..

Ved å fremme en pH-balanse i kroppen vår, trenger ikke celler å holde på væske å kjempe mot acidose. Så de vil sette stoffskiftet til å fungere.

Forhindrer osteoporose

Å drikke alkalisk mineralvann fremmer eliminering av fast avfall som urinsyre og nefrolitter gjennom urin, bidra til å forhindre problemer som osteoporose; siden virkningen gjør det mulig å frigjøre kalsiumet som var fanget i nevnte avfall, og returnere den alkaliske pH-verdien til blodet vårt.

MERKNAD: Å drikke alkalisk vann er bare et supplement. Hvis du har et helseproblem, ikke nøl med å søke lege..

Hvordan lage alkalisk vann og normalisere kroppens pH



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.