Hjemmelaget infusjon for å rense kroppen kjenner 4 oppskrifter

  • Henry Lester
  • 0
  • 3810
  • 644

Vi kan samle giftstoffer i kroppen vår ved mange anledninger og av forskjellige grunner. Av denne grunn kan vi tilberede en hjemmelaget og naturlig infusjon for å rense kroppen. Dette vil eliminere alt akkumulert avfall som skader kroppen vår..

Hjemmelaget infusjon som hjelper med å skylle ut giftstoffer

Når kroppen vår akkumulerer giftstoffer, kan noen symptomer vises, men varierer hver for seg, som hudforurensninger, slim osv. Det er imidlertid også tilfeller av leverproblemer, Disse lidelsene kan forbedre seg når kroppen er avgiftet på riktig måte..

For å oppnå en naturlig og riktig detox, kan vi bruke forskjellige detox-matvarer som finnes, eller noen medisinplanter..

I det følgende vil vi vise noen av disse matvarene og plantene, perfekt for riktig avgiftning av kroppen.

I tillegg kan disse hjemmelagde infusjonene konsumeres i opptil tre uker uten sukker eller bruke naturlige søtstoffer.. Du kan erstatte frokostdrikken med disse teene, eller bruke den som dessert til lunsj eller middag..

Tilsett en spiseskje tørkede medisinplanter i en kopp kokende vann. La det stå i 5 eller 10 minutter. Drikk til slutt med trygghet og tillit til at resultatet snart kommer..

Tror imidlertid ikke at fordi de er så enkle og enkle å tilberede, vil ikke disse hjemmelagde infusjoner ha den nødvendige effektiviteten..

Depurativ infusjon med kjerringrokk

Horsetail har gode rensende egenskaper og kan blandes med: mynte, lakris, fennikel eller mynte eller fennikel.

Husk å bland ingrediensene i like store deler slik at den hjemmelagde infusjonen er effektiv for å fjerne slim fra lungene og slimhinnene som forhindrer forkjølelse., foruten å være veldig bra for fordøyelsen.

Vi anbefaler også å lese: appelsin, gulrot og ingefær detox juice

Rensende infusjon med timian

Dette er en infusjon som anbefales spesielt for alle mennesker som har dårlig fordøyelse og nervøsitet.. Timian hjelper til med å forbedre galleblæren og leverfunksjonen, som er ansvarlig for å eliminere urenheter fra kroppen med nyrene..

For å lage denne infusjonen, bland like deler timian, sitronmelisse, linden og angelica i en kopp kokende vann, så dekk koppen og la stå i 10 minutter, og drikk deretter.

Depurativ infusjon med jordbærblader

Når giftstoffer som samler seg i kroppen forårsaker noen lidelser som akkumulering og overflødig urinsyre eller gikt, er jordbærblader den perfekte løsningen..

For å lage denne infusjonen, bland like deler mynteblader, blåbærblader, tussilagoblader og logisk jordbærblader.. Denne blandingen er en god drink med vanndrivende effekter.. Så ta en kopp om dagen.

Vi anbefaler å lese: Fordeler med rød te for vekttap

Depurativ infusjon med hyllebær

Infusjon av eldebærblader har vanndrivende egenskaper og svetteegenskaper., derfor er de mye brukt for naturlige rensebehandlinger.

I dette tilfellet kan du kombinere det med noen planter som bidrar til å forbedre fordøyelsen og litt roe nervene. Få like deler elderblomst, fennikel, kamille, salvie og skorpete blader.

Forbered deg på samme måte som tidligere infusjoner. I motsetning til den rensende infusjonen av jordbærblader kan vi imidlertid bare ha en kopp om dagen, denne infusjonen kan vi ta to eller tre kopper om dagen. 

Vet du det motsatte av minimalisme?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.