Over 40 grunner til å drikke vann

  • Richard Robertson
  • 0
  • 5124
  • 649

Det er mange grunner til å drikke vann. Noen matvarer er rike på vann, noe som bidrar til vårt daglige inntak av vann. Imidlertid inneholder de fleste konserveringsmidler, tilsetningsstoffer, og er ikke så rike på vann som "helt naturlige" matvarer. Av denne grunn blir behovet for å drikke vann stadig større.

Vi kan være mange dager eller enda mer enn en uke uten mat, men uten vann går vi tapt på en dag eller to.. Her er mer enn 40 grunner til å drikke mer vann.

Uten vann er det ikke liv

Vannmangel undertrykker først og dreper til slutt noen sider av kroppen vår. Dette er fordi vann er den viktigste energikilden av kroppen. Vann genererer elektrisk og magnetisk energi i hver celle i kroppen., gir energi til å leve.

I tillegg er det limlimet i den arkitektoniske utformingen av cellestrukturen. Drikk vann pomvendt DNA-skade og gjør reparasjonsmekanismene dine mer effektive. Også hun øker effektiviteten til benmargsimmunsystemet, inkludert kreft effektivitet.

Vann er det viktigste løsemidlet for all mat, vitaminer og mineraler.. Det brukes i fordøyelsen av mat i mindre partikler og deres eventuelle metabolisme og absorpsjon..

Forresten, vannet gi maten energi og matpartikler er i stand til å gi kroppen denne energien under fordøyelsen. Derfor har mat uten vann absolutt ingen energiverdi for kroppen. I tillegg øker det også mengden absorberte essensielle stoffer fra matvarer..

Flere grunner til å drikke vann er fakta brukes til å transportere alle stoffer i kroppen,til og med å øke effektiviteten til oksygenopptaket i lungene av cellene røde blodlegemer (røde blodlegemer).

Også når vann når en celle, etterlater cellulær oksygen og det tar avfallsgass fra lungene for å bli eliminert.

Vi anbefaler også å lese:

Grønn te fordeler for tannhelsen

Drikkevann skal alltid være en del av ditt daglige liv.!

Blant de mange grunnene til å drikke vann er det faktum at det rent giftig avfall fra forskjellige deler av kroppen og ta dem til leveren og nyrene for eliminering.

I tillegg er vann den hovedsmøremiddel leddrom og hjelper til med å forhindre leddgikt og ryggsmerter. Dette er fordi det brukes i ryggmargskivene for å være "støtabsorberende vannputer".

Et annet interessant faktum er at vann er det beste naturlige avføringsmidlet, til og med å forhindre forstoppelse. Drikkevann er også viktig for kroppens kjøling (svette) og varme (elektriske) systemer..

I tillegg er en annen grunn til å drikke vann at det denjuvel for å redusere risikoen for hjerteinfarkt og cerebrovaskulære ulykker (hjerneslag). Hun også pfjerne hindringer i arteriene i hjerte og hjerne.

Drikkevann stimulerer hele kroppen vår, inkludert hjernen.

Vann gir oss kraft og elektrisitet for alle hjernefunksjoner., spesielt tanken. Også er hun det kreves daglig for effektiv fremstilling av alle nevrotransmittere, som serotonin.

Dessuten er drikkevann grunnleggende for produksjonen av alle hormoner produsert av hjernen, inkludert melatonin. I tillegg kan det å drikke rikelig med vann til og med bidra til å forhindre underskuddslidelse av oppmerksomhet og / eller hyperaktivitet hos barn og voksne.

Det skyldes at drikkevann ikke bare øker arbeidseffektiviteten, men også øker oppmerksomhetsspennet. Det er bedre enn noen annen våken drink i verden og har ingen bivirkninger..

Drikk vann denå redusere stress, angst og depresjon. dessuten, rde normale rytmene til søvn og denå redusere tretthet og gir oss ungdommens energi.

Mer å drikke vann hjelper til med å forhindre tap av minne når vi blir eldre. Det hjelper til og med med å redusere risikoen for Alzheimers sykdom, multippel sklerose, Parkinsons sykdom og Lou Gehrigs sykdom..

Det er fordi vann integrerer sinns- og kroppsfunksjoner. Det forbedrer din evne til å oppnå mål og formål.

Vi anbefaler også å lese:

Det er mulig å forbrenne kalorier når du drikker kaldt vann.?

Vann er virkelig livets eliksir

Drikkevann hjelper til forhindre glaukom. Det normaliserer også produserende systemer for benmargsblodceller, som hjelper til med å forhindre leukemi og lymfom.

Det er helt viktig å effektivisere immunforsvaret i forskjellige områder av kroppen for å bekjempe infeksjoner og kreftceller som kan dannes..

For det, hun dbedrar blodet og forhindrer koagulasjon. I tillegg skaper vann og hjerterytme fortynning og bølger som forhindrer at stoffer legger seg i blodomløpet..

Andre grunner til å drikke vann

I tillegg til å være bra for helsen din, kan drikkevann også være en måte å ta vare på skjønnheten din. For eksempel:

  • Forbruk rikelig med vann ffor å gjøre huden glattere og hjelper med å minske effekten av aldring.
  • Drikk vann renser og lysner øynene.
  • Å ta vann er den beste måten å gjøre det på gå ned i vekt. Drikk den nødvendige mengden vann og gå ned i vekt uten å gå i slankekur. I tillegg til å drikke vann, må du ikke overspise når du er sulten, da følelsen av sult ofte bare er tørst.
  • Drikkevann skiller følelser av tørst og sult.

For kvinner kan drikkevann være spesielt viktig. Det er fordi hun kan redusere premenstrual smerte og hetetokter. dessuten, drikkevann reduserer forekomsten av morgenkvalme under graviditet.

Likevel bør menn også drikke mye vann. Spesielt når man vurderer at dehydrering forhindrer produksjon av kjønnshormoner, en av de viktigste årsakene til impotens og tap av libido.

Nok en konsekvens av dehydrering er avsetninger av giftige sedimenter i rommet mellom vev, ledd, nyrer, lever, hjerne og hud.

Endelig vannet bidrar til å redusere ondskapsfulle impulser, inkludert koffein, alkohol og noen medisiner.

Dermed ettersom menneskekroppen ikke har lagret vann å bruke i løpet av en periode med dehydrering, vi bør drikke vann regelmessig og hele dagen.

Tørt hår: De 7 beste behandlingene



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.