Vet du når kroppen din trenger å avgifte?

  • Thomas Davis
  • 0
  • 4049
  • 945

Du vet sannsynligvis ikke når kroppen din trenger å avgifte. Selv om det sies mye om viktigheten av denne vanen, er det knapt noen som vet når det er praktisk å gjøre det..

Kroppen gjennomfører sine egne renseprosesser gjennom organer som lever, nyrer og tykktarm. Men, noen ganger må du gi ekstra støtte slik at de kan fungere smidig.

Selv om du ikke alltid er klar over det, er det mange kilder til giftstoffer som kan forstyrre helsen din. Usunn mat, forurensning og kjemikalier er noen eksempler..

Som et resultat, kroppen din blir overbelastet og begynner å få fysiske og psykiske vansker. Det er grunnen til at det, med tanke på uvanlige symptomer, er viktig å ta grep i denne forbindelse. Hvordan kan du identifisere dette? Her vil vi dele de seks vanligste signalene kroppen din gir deg..

Tegn kroppen trenger for å avgifte

Utskillelsesorganene i kroppen har evnen til kontinuerlig å filtrere blod for å fjerne avfall som kan påvirke helsen til celler. Når du har en stillesittende livsstil ledsaget av et dårlig kosthold, bremser disse prosessene eller blir ikke adressert på riktig måte..

Av åpenbare grunner, når de først begynner å mislykkes, oppstår negative konsekvenser.. Giftstoffer reiser gjennom kroppen gjennom blodomløpet. Faktisk stammer mange av ubehagene som plager ham fra denne situasjonen. Selv om det alltid er bra å evaluere symptomer, blir noen løst etter en detox..

La oss gjennomgå nøyaktig hva disse tegnene er som lar deg identifisere når kroppen din trenger å avgifte. Hvis du kjenner dem igjen, kan du prøve å starte denne prosessen så snart som mulig..

1. Overskytende gass

Manifestasjonen av overflødige gasser i kroppen din, enten ved flatulens eller raping, er et tegn som kan varsle deg om en overdreven ansamling av avfall. Selv om dette symptomet er typisk for enhver fordøyelsessykdom., ofte er opphavet endringene i kroppens pH på grunn av overflødig surhet og giftstoffer.

2. Langsom fordøyelse

Det kan være mange årsaker til langsom fordøyelse. Imidlertid er det ofte resultat av overdreven oppbevaring av giftstoffer. Når leveren og tykktarmen ikke fungerer bra fordi det er for mye avfall eller fordi de svikter, fordøyelsesprosesser blir merkbart trege. Som et resultat opplever du flere episoder med forstoppelse og føler en hovent og full mage..

3. Langvarig tretthet

Hvis du sover i ønsket antall timer og ikke har noen søvnforstyrrelse, er det normalt å føle deg spenning. Hvis du fremdeles føler deg trøtt til tross for dette, er det på tide å vurdere en detox.. En sterk følelse av tretthet og døsighet i løpet av den aktive dagen kan indikere at kroppen beholder mange frie radikaler.. 

Hvis du lurer på når du trenger å avgifte, ikke nøl med å gjøre det hvis du lider av dette symptomet. Når du har gjort dette, vil du oppdage at du føler deg mer revitalisert og lastet på nytt..

4. Konsentrasjonsvansker

Konsentrasjonsvansker, som andre symptomer, kan ha mange opphav. Likevel er det lurt å vurdere om dette problemet har noen relasjon til giftstoffer..

Hvis du nylig har blitt utsatt for alkohol, sigaretter eller dårlig kosthold, prøv å ta i bruk en detox-metode for å lindre problemet. Stoffene til disse forbindelsene virker til å være ufarlige, forstyrrer sirkulasjons- og hjernehelse, og minimerer evnen til å tenke og konsentrere seg.

Les også: 5 øvelser for å aktivere blodomløpet på nytt

5. Dårlig pust

Hvis du har en halitose som du ikke kan kontrollere med normale hygienevaner, må du være nøye.. Vanskeligheten med å kontrollere situasjonen kan komme av et leverproblem. på grunn av overflødig giftstoffer. Selv om du kan maskere dårlig ånde med litt munnskyll, er den riktige måten å kontrollere det på med et avgiftende kosthold rikt på frukt og grønnsaker..

Ikke gå glipp av denne artikkelen: 3 beste måter å nyte frukt på

6. Hodepine

Hodepine er et symptom som kan manifestere seg på grunn av mange helseproblemer. Derfor, hvis de er veldig tilbakevendende, er det best å gå til legen for en evaluering..

Imidlertid, hvis de plutselig dukker opp uten åpenbar grunn, kan ha sammenheng med overdreven ansamling av avfall i blodet. De flyktige partiklene av noen kjemikalier, bearbeidede matvarer og miljøgifter er noen av de irriterende forbindelsene som utløser denne reaksjonen..

Oppdag når kroppen din trenger å avgifte kan forhindre alvorligere helseproblemer. Hvis kroppen din gir deg disse tegnene, ikke nøl med å vedta en sikker detox-plan..

4 detox-supper for å avgifte kroppen din deilig



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.