Mango, en anti-aldrende frukt

  • Thomas Davis
  • 0
  • 1275
  • 210

Mango, frukt fra Asia, er deilig og svært næringsrik og sunn. Den dyrkes for tiden i tropiske regioner og regnes som en super frukt fordi den har følgende fordeler:

Hever kroppsimmunitet

Mango er rike på betakaroten, en karotenoid som også er rikelig med gulrøtter og det hjelper til med å forbedre kroppens immunitet.

En gang i kroppen vår, betakaroten blir til vitamin A, en kraftig antioksidant og fri radikal-blokkering som skader det indre systemet, og dermed forhindrer mange sykdommer.

Les også: Oppdag de utrolige hudfordelene med gulrøtter

Fungerer som en aldrende mat

Mango er rik på A- og C-vitamin. C-vitamin er en stor produsent av kollagenprotein i kroppen., hjelper med å bevare blodkar og bindevev og bremse aldringsprosessen i huden.

Hjelper med å bevare hjernehelsen

Mango inneholder rike mengder vitamin B6, viktig for å opprettholde og forbedre hjernens funksjon. dessuten, hjelper også i syntesen av store nevrotransmittere som er ansvarlige for humør og søvnmønster.

Naturlige matvarer som mango, er rikelig med leverandører av dette vitaminet, som fordeler kosttilskudd, hvis høye doser kan skade nervene.

Senker blodtrykket

Mango inneholder magnesium og kaliummineraler som sammen senker blodtrykket. Dermed er det høye forbruket av denne frukten indikert for personer som lider av hypertensjon..

Senker kolesterolnivåene

Mango inneholder gode mengder pektin, en løselig kostfiber., kjent for sin evne til å senke kolesterolnivået i blodet. Derfor anbefales det høye forbruket..

Les mer: Personer med nattarbeid, 6 kostholdstips

Hjelper med å bekjempe anemi

En annen viktig helsegevinst er at mango inneholder mye jern, et middel som hjelper til med å behandle mangelfulle sykdommer som anemi.. Dermed anbefales regelmessig og tilstrekkelig inntak for å bekjempe dette helseproblemet..

deretter, neste gang du føler deg sulten, foretrekker ermer i stedet for å spise en snack med høyt kalori eller fet mat.

Denne frukten vil ikke bare drepe sulten uten å tilsette fett og kalorier i kroppen din., da det også vil gi mange næringsstoffer for helsen din .

Spisevaner for å bekjempe for tidlig aldring



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.