Forbedre helsen til nyrene dine ved å innta disse 8 matvarene.

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 1932
  • 460

Å ha god nyrehelse er like viktig som å ha en god hjertefunksjon. Med det i tankene, i dag vil vi snakke om hvordan du kan forbedre nyrehelsen..

Selv om vi ikke var klar over det, nyrene er organer som jobber dag og natt for å filtrere blod og fjern gjennom urinen en stor mengde avfall som kroppen ikke trenger.

Det anslås at de vil behandle omtrent 190 liter blod for å eliminere to liter vann og holde blodtrykket på stabile nivåer..

dessuten, Funksjonene er avgjørende for å regulere de inflammatoriske prosessene i kroppen. og for frigjøring av noen hormoner.

Problemet er, som med andre systemer, kan oppleve avbrudd i arbeidet på grunn av overdreven ansamling av giftstoffer og væsker.

Som et resultat begynner de å jobbe i et lavere tempo og genererer over tid en serie med negative reaksjoner som reduserer livskvaliteten..

På grunn av dette er det viktig å forbedre livsstilen, ta i bruk sunn mat og øke væskekonsumet..

I dag ønsker vi å anbefale 8 matvarer som, etter deres egenskaper, er ideelle for å beskytte dem..

Oppdag dem!

Matvarer for å styrke nyreshelsen

1. Kål

Kålblader er en sterkt anbefalt mat for å beskytte nyrene mot skader forårsaket av frie radikaler og giftstoffer..

Det er en mat rik på fytokjemikalier og naturlige fibre som når assimilert i kroppen beskytter cellene og vevene i disse organene.

Dets vitamin- og mineralinnhold reduserer risikoen for nyresvikt og styrker samtidig immunhelsen for å forhindre systeminfeksjoner..

Se også: 9 tegn som indikerer overbelastning av giftige stoffer

2. Bær for å forbedre nyrehelsen

Regelmessig forbruk av vill frukt gir kroppen din betydelige mengder vitamin A og C, begge trengs for å stimulere nyrefunksjoner.

Diuretiske forbindelser støtter væske eliminasjonsprosesser og reduserer betennelse..

Inneholder naturlige fibre og antioksidantforbindelser som skaper en beskyttende barriere mot toksinskader.

dessuten, fungere som en blære tonic, og hjelper oss å unngå problemer som blærekatarr og urinveisinfeksjoner.

3. Hvitløk

Regelmessig inntak av rå hvitløk reduserer risikoen for nyresvikt og urinveisinfeksjoner.

Dette krydderet konsentrerer antioksidant og antibiotiske egenskaper som hjelper med å fjerne akkumulerte nyretoksiner og mikroorganismer..

I sin tur fungerer det som et naturlig betennelsesdempende middel og rensemiddel, så det er ideelt for å gjenopprette nyrefunksjonen samtidig som det fremmer utvisning av tungmetaller..

4. Apple

Epler har vanndrivende og avgiftende egenskaper som støtter nyrens renseprosess..

Dets høye fiberinnhold, så vel som antioksidantforbindelser, styrker nyres helse og reduserer risikoen for å utvikle steiner og infeksjoner.

Inneholder naturlige syrer og essensielle mineraler som hjelper til med å regulere pH mens du demper overflødig betennelse og væskeansamling.

5. Aubergine

Å inkludere aubergine i et vanlig kosthold hjelper deg med å holde nyrene sunne og gir samtidig kardiovaskulære helsemessige fordeler..

Denne maten er en viktig kilde til vitamin A og C og mineraler som kalium, som hjelper til med å rense nyrene for å forhindre utvikling av kroniske problemer.

Dens vanndrivende egenskaper øker urinproduksjonen og letter rengjøring av blære og urinveier.

I tillegg gitt det inneholder kraftige antioksidanter, Det er ideelt for å unngå oksidativt stress og frie radikale forhold.

6. Blomkål

Denne korsbærgrønnsaken er en viktig kilde til C-vitamin og folsyre, begge trengte å styrke nyrene og forhindre utvikling av infeksjoner.

Dens antioksidantforbindelser bidrar til å motvirke de giftige effektene av beholdt avfall, og reduserer risikoen for hjertesvikt og kreft ved å forhindre betennelse..

Som om det var lite, dens næringsstoffer fremmer blodsirkulasjonen, hva som er avgjørende for å holde nyrene rene og fri for tunge materialer.

7. Olivenolje

De essensielle fettsyrene i olivenolje er ikke bare ideelle for å regulere kolesterolnivået, men også redusere oksidasjon og fremme god nyrefunksjon.

Det høye antioksidantinnholdet beskytter celler mot den negative virkningen av frie radikaler og reduserer dermed risikoen for kreft og inflammatoriske sykdommer..

Vi anbefaler å lese: 5 masker med olivenolje for hudpleie hjemme

8. Eggehvite

Eggehvite er en mat med høy biologisk verdi, På grunn av det essensielle aminosyreinnholdet, er det ideelt for å stimulere nyrenes funksjon..

Disse næringsstoffene hjelper med å syntetisere vitaminer og mineraler, slik at de styrker nyre- og immunhelsen for å redusere risikoen for infeksjoner..

Er du bekymret for helsen til nyrene dine? Øk inntaket av de nevnte matvarene og inkluder dem i et balansert kosthold med lite skadelig fett..

5 urtedrikker for å forhindre nyrestein



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.