Hva skjer i kroppen din når du spiser fire mandler om dagen

  • Richard Robertson
  • 0
  • 4796
  • 110

Vet du hva som er fordelene ved å spise fire mandler om dagen? Det handler om en veldig sunn mat som spises regelmessig, kan ha veldig positive effekter på kroppen vår..

Dette er hva som vil skje hvis du bestemmer deg for å begynne å spise fire mandler om dagen. Husk å lese fordi jeg er sikker på at du ikke forventet at de skulle være så gunstige for helsen din..

Fordelene med å spise fire mandler om dagen

1. Senker kolesterolet

Mandler er i stand til å stabilisere kolesterolnivået.. Det er den reneste av sannheter, selv om du ikke tror mandler er på listen over de 5 mest effektive matvarene for å senke “dårlig” kolesterol (LDL)..

  • Hvis du har høyt kolesterol i stedet for fire mandler om dagen, spis omtrent 20 eller 30.
  • Du kan mistenke at du er på dette punktet hvis du merker hvite flekker på de nedre øyelokkene, smerter i bena og for tidlig aldring..

2. Hjelper med å forhindre hjertesykdom

Mandler skiller seg ut for sitt høye antioksidantinnhold, enumettede fettsyrer, magnesium og kobber.

Takket være disse næringsstoffene kan vi bevare hjertets helse så vel som sirkulasjonssystemet vårt maksimalt..

For å forhindre hjerte- eller koronar hjertesykdom så vel som andre hjertesykdommer, bør mandler spises uten å fjerne skorpen..

3. Tarmfloraen din vil være mye sunnere

Spiser du bare fire mandler om dagen, vil du ha en mye sunnere mikroflora. Enkelt som det.

Det skjer takket være mandelskallet som gir kroppen vår mer prebiotika. Disse elementene er nødvendige for vekst og reproduksjon av gode bakterier i tarmen..

Mandler er en sterkt anbefalt mat når du lider av dysbacteriosis, noe vi legger merke til når vi har mageforstyrrelse, magepine, ubehagelig lukt i munnen og fordøyelsesbesvær..

I disse tilfellene er det lurt å øke den daglige mandeldosen til 30 eller 35 enheter..

4. Hjelper med å holde seg i form

Selv om du mener oljefrø er veldig kalori, vil mandler hjelpe deg med å holde deg i form..

I følge vitenskapelig forskning utført i 2003 og publisert i tidsskriftet natur, folk som spiser mandler bruker mindre karbohydrater gjennom dagen.

Å spise mandler vil også hjelpe deg å gå ned i vekt og normalisere stoffskiftet på grunn av vitaminer og fiber som finnes i disse oljefrøene..

5. Fordeler huden din

Mandler er også veldig egnet for å bevare huden til huden vår. Takket være det høye manganinnholdet, kan de delta i kollagenproduksjon..

For de som ikke vet det, er kollagen proteinet som er ansvarlig for hudens generelle tilstand og elastisitet. I tillegg er mandler også rike på vitamin E og bidra til å bekjempe aldring ved å være en utmerket antioksidant.

6. Sunt hår

  • Mandler er rike på vitamin E og B-kompleks som gir håret ditt glansen og styrken det trenger..
  • Takket være det høye innholdet av mineraler som magnesium og sink, stimulerer det hårvekst, skjønnhet og helse..

7. Hjelper hjernen din til å fungere ordentlig

Noe så enkelt som vanlig mandelforbruk vil bidra til å forbedre hjernens ytelse. Takk til tokoferol og fettsyrer som finnes i disse minneforbedrende oljefrøene.

dessuten, mandler kan bremse aldring av hjernen.

8. Fordeler tennene

Mandler kan også være en veldig sunn mat hvis du vil ta vare på tennene dine. Takket være deres høye fosforinnhold, kraftig for å beskytte og styrke bein og tenner.

For å være effektiv, trenger du bare spise en håndfull mandler noen ganger i uken. Spiser du imidlertid fire mandler hver dag, vil resultatene bli enda bedre..

5 måter å bruke mandler for å gjøre huden lysere



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.