Hva bør jeg spise hvis jeg har fet lever?

  • Peter Douglas
  • 0
  • 1625
  • 101

Fettlever eller "leverfeber" er en tilstand som vanligvis er relatert til dårlige spisevaner.

Det er to typer fet lever, den som produseres ved overdreven alkoholinntak og den som genereres av et usunt kosthold rikt på fett og triglyserider, som forhindrer at dette organet effektivt fjerner giftstoffer..

Noen mennesker har en type insulinresistens, som er hormonet som er ansvarlig for å regulere glukose. Dette forårsaker endringer i metabolisme og påvirker levervevet direkte..

En fet lever forårsaker kronisk fibrose. (herdet lever). Dette skjer når dette organet reduserer funksjonene, fett oksiderer og følgelig betenner seg, noe som gir opphav til mange ubehag.

Vanlige symptomer på en fet lever

Ikke alle mennesker med fettlever rapporterer symptomer. Imidlertid er disse de vanligste.

  • Tretthet eller tretthet
  • Tap av matlyst
  • Smerter i høyre mage
  • Følelse av ekstrem metthetsfølelse (tyngde i magen)
  • kvalme
  • Konsentrasjonsvansker og dårlig hukommelse.

Hvis du har disse symptomene, kan du gå til en spesialist for de aktuelle testene.. Å ta vare på denne tilstanden i tide kan forhindre skrumplever, og bivirkningene.

Det er også en biologisk disposisjon for å ha fet lever hvis du lider av overvekt, diabetes, høyt blodtrykk og høy triglyseridkonsentrasjon i blodet..

Les også: 6 nøkler til å redusere triglyseridnivået på frokosten

Hva bør jeg spise hvis jeg har fet lever?

Det er viktig å forstå at du må sette i gang store endringer i kostholdet ditt for å kurere fet lever..

Skriv ned anbefalingene nedenfor for å inkludere sunne fiber- og proteinmat i ditt daglige kosthold..

hvitløk

Denne pæren inneholder selen og allicin, perfekte ingredienser for å rense leveren, forbedre aktiveringen av enzymer som fremmer eliminering av giftstoffer.

Vi anbefaler at du leser hvitløk og honning naturlig middel med utallige helsemessige fordeler

ingefær

På grunn av det høye antioksidantinnholdet ingefær er en ideell alliert for å senke triglyserider.

Ingefærinfusjon

ingredienser:

  • 1 kopp vann (250 ml)
  • 2 ss ingefærrot (30 g)
  • 1 ts honning (5 ml)

forberedelse:

  • Sett til å koke vann og tilsett ingefær. La det stå i 5 minutter når det koker.
  • Legg preparatet i en kopp.
  • Tilsett honning, og drikk mens det er varmt.

Du kan drikke denne drikken midt på ettermiddagen og gjenta i minst to uker..

Sveitsisk brosjyre

Sveitsisk brosjyre er rik på fiber, jern, magnesium, kalium og vann. Det er en utmerket tonic for å forynge leverceller og rense fet lever.

grapefrukt

Denne fantastiske frukten bidrar til aktivering av visse kjemikalier som er ansvarlige for oksidasjon av fettsyrer, noe som gjør det ikke bare egnet for fet lever, men også hjelper å miste vekt.

Drikk grapefruktjuice hver morgen og nyt fordelen ved å eliminere fett fra kroppen din, noe som hjelper deg å ha en sunnere kropp..

Grønn te

En annen av de perfekte allierte for å regulere leverfunksjonene er grønn te. Komponentene, som katekin, påvirker direkte kontrollen av frie radikaler som skader kroppen vår..

Linfrø

Linfrø gir en betydelig mengde Omega-3 som kan redusere fettnivået i blodet.. Den har også mye løselig og uoppløselig fiber. Den første hjelper leveren med adsorpsjon av fett, og den andre forhindrer forstoppelse..

Indisk stikkelsbær

Denne typen stikkelsbær er velkjent som en kilde til vitamin C. Det som er lite kjent om dem er deres Flere egenskaper for å helbrede og rense leveren.

På grunn av det høye antioksidantinnholdet er det en kraftig giftstoffutløser som leveren vanligvis lagrer. Så mye at den brukes mer og oftere til å behandle skrumplever, og oppnå fantastiske resultater..

papaya

Blant de mange næringsstoffene som papaya inneholder, inneholder den kalsium, jern og vitaminer. Men, den beste egenskapen er den høye konsentrasjonen av enzymer fordøyelsesfaktorer som papain og chymopapain, som påvirker forbedringen av leverfunksjonene.

Disse enzymene finnes hovedsakelig i frø. Du kan tørke og slipe dem, eller kjøpe dem i en kommersiell butikk. Inkluder disse frøene i ditt daglige kosthold, forbedrer fordøyelsen og rens leveren dypt..

Det er riktig å begynne å trene starter med lav påvirkning og gradvis inkluderer en moderat rutine som lar deg øke hjerteaktiviteten og dermed sirkulasjonen.

Å ha fet lever er en tilstand som bare kan reverseres ved å endre livsstilen din.. Å redusere fett- og alkoholinntaket er en av de viktigste tingene du bør vurdere..

Aloe vera juice for å rense leveren



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.