De 10 mest foryngende matene der ute

  • David Cobb
  • 0
  • 2464
  • 63

I dag skal vi snakke om 10 foryngende matvarer som finnes, slik at du ikke glemmer å ta dem med i kostholdet ditt og holde deg ung lenger.

Eksponering for miljøforurensning og UV-stråler fra solen er de viktigste årsakene til det tidlige utseendet på rynker, men de er også et resultat av en naturlig forekommende indre oksidasjonsprosess i kroppen vår som kan forverres av et feil kosthold..

Den gode nyheten er at handlingen av frie radikaler som fører til aldring, også kan reduseres ved å spise sunn mat og trene regelmessig..

følgende, Vi viser deg de ti matvarene du kan innlemme i kostholdet ditt for å forynge din generelle hud og kropp., forhindrer typiske aldringsproblemer: rynker, dehydrering, osteoporose, hjerte- og karsykdommer, høyt blodtrykk og degenerative sykdommer.

1. Foryngende matvarer: Avokado

Forbruket av Én avokado om dagen kan beskytte kroppen internt, og hjelpe i hudens regenereringsprosess..

I tillegg er det ideelt for kvinner som ønsker å unngå symptomene på premenstruell spenning: ømme bryster, kramper, tretthet, humørsvingninger og endringer i blodtrykket, hodepine og mer..

Denne grønne masse frukt er en av de største naturlige kildene til essensielle fettsyrer, samt vitamin A, B og E, så vel som antioksidantforbindelser..

Les også: Deilig antistressvitamin som vil få deg til å føle deg bedre

Dens egenskaper forhindrer oksidativ skade og fungerer for cellulær restaurering uten å forårsake uheldige effekter..

Avokado er bra for hjerte og hjerne, styrker nervesystemet og forhindrer degenerative sykdommer.. Inkluder det alltid i kostholdet ditt!

2. Foryngende matvarer: gulrot

Gulrøtter er en av de viktigste kildene til vitamin A eller betakaroten, hvis antioksidantvirkning reparerer skader på frie radikaler. på huden, foruten å beskytte øynene.

Regelmessig forbruk er antatt å bidra til å redusere solflekker og andre endringer som påvirker hudens naturlige tone..

Gulrøtter styrker også immunforsvaret og beskytter kroppen mot degenerative sykdommer.. Å spise opptil to gulrøtter om dagen kan også senke kolesterolet med 10%, og beskytte hjertet, venene og arteriene i kroppen..

3. Foryngende matvarer: Drue

Druer er allsidige og kan enkelt integreres i en rekke oppskrifter, både søte og salte. Deres høye resveratrolinnhold gjør dem til store allierte for å forhindre aldring og kronisk sykdom..

Det er bemerkelsesverdig at det er bedre å konsumere druer med frø, da det er i dem at mange av næringsstoffene deres.

Druer renser også, stimulerer leveren og tarmen for å eliminere giftstoffer.. De har også en deilig smak..

4. Foryngende matvarer: tomat

De siste årene har mange kvinner tatt beslutningen om å ta mer naturlig tomatsaft fordi det høye antioksidantinnholdet har vist seg å bidra til generell kroppshelse og skjønnhet..

Lykopen, en antioksidant som gir tomatene sin karakteristiske farge, er også i stand til å stoppe celleoksidasjon.. Tomater er rike på vitamin A, C og E, samt jern og folsyre..

De bekjemper anemi og gir mer oksygen og energi til kroppen..

5. Foryngende mat: fet fisk

Fet fisk er gode kilder til omega 3-fettsyrer, som har flere gunstige effekter på kroppen. Disse inkluderer å støtte celleregenerering og bekjempe betennelse.

Oppdag: 7 matvarer som inneholder Omega 3

Et høyt omega 3-kosthold kan regulere kolesterolet, forhindre hjerte- og karsykdommer og andre kroniske sykdommer..

I tillegg forhindrer riktig inntak av sunt fett oksidativ skade, forbedrer hudens helse..

6. Foryngende matvarer: Sitrusfrukter

Sitrusfrukter er deilige og spiller en viktig rolle i den generelle kroppshelsen..

De er en viktig kilde til vitamin C og flavonoider., som deltar i hudregenerasjon for å redusere alderstegn.

7. Foryngende mat: banan

Bananer er en viktig kilde til mineraler, for eksempel kalium og magnesium, som er nødvendige for at kroppen skal fungere på fysisk og mentalt nivå..

Når det gjelder evnen til å forynge, skyldes det innholdet av vitamin A, B og E, som som antioksidanter reduserer mengden av døde celler i kroppen og øker cellens restaurering..

8. Foryngende mat: Mango

Mango er deilig og kan brukes rå, i salater eller søtsaker. Når det gjelder helsegevinstene, fremhever vi det høye innholdet av antioksidantforbindelser og A-vitamin, som forbedrer hudens elastisitet for å forhindre tidlige rynker og andre tegn forårsaket av forurensning eller sol..

9. Foryngende mat: mørk sjokolade

Mørk sjokolade med minst 60% kakao har en betydelig mengde antioksidanter, som forbedrer både indre og eksterne helse..

Moderat forbruk er en utmerket måte å forhindre aldring, tretthet og andre hudstyringsforstyrrelser..

10. Foryngende matvarer: Olivenolje

En supermat som også smaker deilig er kaldpresset ekstra jomfru olivenolje.

Denne ingrediensen i middelhavsdietten er en av de beste kildene til alfa-lolsyre, til stede i omega 3-fettsyrer, som opprettholder hudfuktigheten for å holde den fast og tonet..

Det kan ikke benektes at mat direkte påvirker vår skjønnhet og helse. Så fra nå av vil det være en god beslutning å ta i bruk disse matvarene som vi anbefaler.

7 matvarer som vil hjelpe deg med å produsere koenzym Q10, Ungdommens fontene



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.