De 5 typene lykke du kan oppleve

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 3091
  • 698

Det er 5 forskjellige typer lykke som du kan oppleve i forskjellige situasjoner, som du absolutt aldri har stoppet opp for å tenke på. Ved en tilfeldighet du trodde det bare var en slags lykke?

Vi vet alle at for å være lykkelige, må vi lære å være mer til stede i nå, for å bevege oss bort fra fortidens og fremtidens bekymringer som vi ikke kan gjøre noe med, tilbringe kvalitetstid med våre kjære og å reise og nyte livet. intenst.

Der vi må være veldig oppmerksom? I hvilke situasjoner ligger lykken vår?

Typer lykke vi alle opplever

1. Daglige behagelige opplevelser

Selv om du ikke tror, hver dag i våre liv har mange behagelige opplevelser som får oss til å føle positive følelser, som kulminerer med den såkalte lykke.

Må du gjøre noe ekstraordinært for å oppnå det? Sannheten er det ikke, for hvis du husker en kjent setning, finnes noen ganger glede i de små tingene i hverdagen..

Vi trenger bare å være mer oppmerksom og vi vil innse at å trene, nyte en god frokost med lukten, eller ta oss tid til å lese eller til og med gjøre et arbeidsprosjekt som er veldig vellykket, kan gi oss en følelse av lykke..

Les: 9 triks for å leve i flere år og bedre

2. Tilstanden til flyt

Sikkert at du allerede har opplevd denne tilstanden, men som navnet ikke forteller deg noe, kan det hende du er litt tapt akkurat nå.

Staten av flyt eller flyt skjer når du er så fordypet i en aktivitet som gleder deg at du glemmer tiden og hva som skjer rundt deg.

Kanskje har dette skjedd på et tidspunkt hvis du maler, hvis du er forfatter og driver med manuell aktivitet ...

Oppdag: ritualene for å være lykkelige du må vite

Denne tilstanden er resultatet av din glede. Hvis du for eksempel liker matematikk, vil du føle deg flytende når du utfører matematiske operasjoner eller andre øvelser som inkluderer tall og formler..

Dette er en av de typer lykke som varierer veldig avhengig av en person eller en annen..

I ditt tilfelle ... hva som gjør at verden rundt deg forsvinner?

3. Lykke i forhold

Vi mennesker er sosiale vesener, altså, å etablere sterke og sunne bånd med andre er veldig viktig for oss.

Selv om det er sant at en dose ensomhet er nødvendig for vår velvære, vil det være veldig bra å ha mennesker rundt oss som vil ha oss godt, som vi kan stole på og som vi deler fantastiske øyeblikk med..

Leia: Japansk visdom for å være lykkeligere i hverdagen

4. Oppnå våre mål

Har du noen fremragende mål du vil oppnå som er knyttet til verdiene dine? Disse to elementene utgjør sammen en av de typer lykke vi kan finne..

Å nå dette målet vil berike oss, få oss til å føle oss fulle, motiverte og veldig glade for oss selv. Det er en veldig positiv utvikling som vil øke selvtilliten vår ytterligere..

5. Livet ditt har mening?

Mange opplever at de er mistet, trøstesløse og triste fordi livene deres mangler mening. Dette er noen ganger resultatet av emosjonell tomhet og uovertruffen problemer som gjør at de befinner seg i en labyrint..

Å være klar over at vi eksisterer med et formål, at vi ikke er her for å være, og at vi har et engasjement, er en annen av den slags lykke vi kan oppleve..

Noen ganger er det vanskelig å vite hvilken vei du skal gå. Vet imidlertid at vi er her for noe og for noe.

Å ha en motivasjon for å gjøre livene våre ekstraordinære vil være uunnværlig for å være lykkelige. Tror vi alle kan bringe noe inn i denne verden. Med det du bidrar med?

Ikke gå glipp av det før du reiser: Selvkunnskap er nøkkelen til å være lykkelig

Disse 5 typer lykke er veldig viktige, og det å søke å føle seg bra på noen av disse 5 områdene vil være det ytterste uttrykk for den sanne balansen som kan eksistere i livene våre..

Du tør å være lykkelig på opptil 5 forskjellige måter? Lykken er ikke begrenset til et spesifikt mål eller en spesifikk situasjon.. Det er flere steder hun venter på at vi skal møte henne. La oss gjøre det.

Hovedbilde med tillatelse fra © wikiHow.com.

7 spørsmål for å nærme seg lykke



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.