6 urter og krydder som stimulerer hårveksten

  • David Snow
  • 0
  • 4900
  • 1464

Langt hår er en trend som aldri går ut av stilen. Mange mennesker anser det som et element av skjønnhet og eleganse. Dette er grunnen til at håravfall er en av de største bekymringene i dag. Det er her urter og krydder som stimulerer hårvekst kan hjelpe..

Send den inn til maling, tørketrommel og rettetang forverrer hårsekkene, og får dem til å falle. I tillegg kan lidelse av problemer med skjoldbruskkjertelen, anemi, dårlig kosthold eller overgangsalder gjøre situasjonen verre..

Å massere hodebunnen for å stimulere blodsirkulasjonen i dette området gir økt absorpsjon av næringsstoffer og forhindrer hårets skjørhet. Det er også naturlige midler som gir næring til hårrøttene og dermed stimulerer veksten..

Urter og krydder som fremmer hårvekst

Urte- og krydderemidler blir stadig mer populære på grunn av deres effektivitet og lave kostnader..

Deretter legger vi igjen noen Anbefalinger for å hjelpe håret med å vokse sunt og sterkt.

1. Rosmarin

Ingen tvil om at rosmarin er en av de mest anbefalte plantene for å stimulere hårvekst..

I flere tiår har det blitt brukt for å forhindre håravfall, gi næringsstoffer og gi styrke til hodebunnen. også hindrer det tidlige utseendet til hvitt hår.

Å skylle hodet daglig med rosmarinvann gir mørkere hår liv og gir volum til dem.

Melk også: Reduser det tidlige utseendet på hvitt hår med disse 6 hjemmemedisinene

2. Hestehale

Denne planten er kjent for sitt høye silisiuminnhold, et mineral som gir styrke til hår, negler, negler og bein..

Silisium fukter og fremmer elastisitet og hårbestandighet. Dermed bryter håret mindre, når det har mer motstand.

Det gir viktige næringsstoffer til hårrøttene, så bruken av dem for å reversere håravfall er uunnværlig. Gir styrke og forhindrer sprø ledninger.

3. brennesle

Denne urten er full av fordeler som stimulerer hårveksten. Ikke bare hindrer den i å falle, men tjener også til å bekjempe seborrhea og noen typer flass.

Det høye vitamininnholdet (B, C og E) reduserer skadelige effekter av frie radikaler. Det hemmer også overdreven fettproduksjon og stimulerer sirkulasjon av kapillærvev, gir glans og styrke..

Takket være rensevirkningen, toner den hårfibrene og hjelper også til å oksygenere hodebunnen..

4. Henna

Ved å tørke og slipe bladene på denne planten oppnås en vegetabilsk fargestoff som er vant til revitalisere rødlig hår mindre aggressivt enn brukt av kommersielle blekk.

Det gir også soppdrepende og antibakterielle fordeler, så det er ideelt for behandling av tilfeller av vedvarende flass og seborrhea som andre produkter ikke utrydder..

Henna fester seg til hårfiberen, som genererer tykkere hår. Det fungerer også effektivt for å rette håret naturlig..

5. Karri

Curry er et krydder som er mye brukt i gastronomi i dag..

De grønne bladene brukes til å reparere skader forårsaket av den kritiske bruken av kommersielle produkter, overeksponering for solen og forurensning. Dets essensielle oljer og proteiner gir næring og forsterker hårvev..

Curry har et høyt beta-karoteninnhold, Et næringsstoff som bremser håravfall og som også stimulerer hårvekst. Det er også ideelt for å bekjempe for tidlig aldring. Det fremmer melaninproduksjon ved å belegge hver hårfiber med naturlige pigmenter, vitaminer og mineraler som kobber, jern eller sink..

6. Kanel

Dette krydderet, med sin karakteristiske smak og lukt, er ikke bare for å krydre maten. Hvis du vil gi håret en ekstra dose styrke, er dette ingrediensen du trenger..

Kanels antiseptiske egenskaper forhindrer sykdommer i hodebunnen og eliminere også bakterier og andre mikroorganismer som fremmer håravfall.

Det er fordelaktig å lysne brunt hår naturlig. Det stimulerer også blodsirkulasjonen i hårsekkene, noe som gir deg et voluminøst, hydrert hår med en unik glans..

Vi anbefaler at du leser: Hvordan tilberede en nærende krem ​​hjemme for sunt hår

Naturen gir oss uendelige midler for å stimulere hårveksten. De mest populære er aktuelle, men det er like viktig å gi dem næring innenfra..

Mat som fisk, yoghurt og havre gir den regelmessig proteinbalansen for å sikre helsen til håret når de konsumeres regelmessig..

Unngå overforbruk av kjemikalier som svekker hårstrengene. Gi håret ditt den pleien og omsorgen det fortjener.

6 viktige vitaminer for hårvekst



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.