De store fordelene med risvann

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 2329
  • 634

Noen ganger er de beste medisinene i de enkleste tingene rundt oss. Vet du allerede fordelene med risvann? Visste du at det er utmerket for å forbedre fordøyelsen? Den er deilig og veldig enkel å tilberede. Nå, her i vår plass, vil vi forklare de utmerkede fordelene med risvann..

Fordelene med risvann

  

Et råd? Kast aldri bort vannet du koker ris med, da det har fantastiske vitaminer og mineraler, en fantastisk familievennlig ressurs som du kan få på en så enkel og økonomisk måte..

Du må bare reservere vannet du kokte risen sammen med, deretter legge til litt kanel og ha det i en glassflaske. 

Det er deilig, men det har ikke noe kalsium, dette er det eneste aspektet som de store næringene kommersialiserer og beriker med dette mineralet. Men ikke bekymre deg, som du allerede vet, kan du forsyne kalsium med grønnsaker og andre nøtter (siden kumelk ikke er så sunn som tidligere antatt).

Så hva med om du begynner å konsumere det fra nå av? Vi vil forklare hvorfor.

1. Rismelk, en alliert for huden din

Dette skyldes hovedsakelig syren til Aminobe.et element som finnes i alle produkter som beskytter oss mot solen. Det er en flott antioksidant, og fungerer som en kraftig betennelsesdempende. for huden. Husk at du tar vare på deg selv inne, og det gjenspeiles utenfor.

Les også: Fantastiske naturlige metoder for å fjerne hudskader

2. Forsvarer oss mot for tidlig aldring

Visste du det Det er sant! En av de store fordelene med risvann er å være anti-aldring. Det er fordi den er rik på et element som heter inositol.. Og hva gjør han? Det fremmer veksten av celler som bremser aldringsprosessen, i tillegg til at de hjelper til med riktig blodsirkulasjon, slik at ansiktet vårt ser lysere ut, mer tonet og mer elastisk..

Et økonomisk middel som er verdt å ta hensyn til. Du blir spent?

3. Forsyner oss med energi

Risdrikk er energisk. Derfor er det normalt å bruke denne medisinen når vi er syke og mister appetitten, ved å drikke bare to glass om dagen hjelper vi oss allerede å få gode næringsstoffer for ikke å dehydrere og gradvis gjenopprette helsen..

Det er veldig godt egnet for barn og eldre. Og en nysgjerrighet, sier legene at det anbefales for ammende kvinner, da det stimulerer melkeproduksjonen.

4. Forbedrer fordøyelsen vår

Rismelk er veldig sunt for lette fordøyelsen. Det gjør at tarmen vår fungerer bedre, tar vare på tarmfloraen og forhindrer at vi for eksempel føler oss oppblåst. Du vil føle deg stor tvil.

For å konkludere. Risvann er veldig godt egnet for hele familien, ideelt for ettermiddagsdrikking. Men husk at du ikke har alle essensielle mineraler som kalsium.

Nøttedrikken eller havresdrikken har for eksempel flere næringsstoffer, så vi må bruke dette vannet som et supplement i kostholdet vårt..

Jeg mener, ikke gi det til barn som tenker at det vil dekke alle næringsstoffene som trengs for dagen, da det ikke vil. Det er bare et utmerket supplement, en energigivende og fordøyelsesrik drink, men unnlater å supplere dietten med nøtter, grønnsaker, fersk juice, fiber og protein..

Det er også veldig bra for kvinner, ideelt for hudpleie hver dag. Du vil savne det?

7 bruk vi kan gi risvann i helse og skjønnhet



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.