De beste hjemmelagde skrellene

  • Joseph Barber
  • 0
  • 3902
  • 527

Peeling er en peeling av det ytre laget av huden, som vi utfører for å eliminere døde celler som samler seg og gir et kjedelig blikk i ansiktet. Faktisk eliminerer vi mer enn 30 000 døde hudceller daglig. Her er noen oppskrifter på de beste hjemmelagde skrellene..

Fordelene med å tilberede hjemmelagde skrell

  • Vi vil jobbe oftere for å forhindre og eliminere hudskader;
  • Vi vil oppnå en naturlig glød på huden;
  • Vi vil forbedre fødselen av nye celler;
  • Vi vil aktivere kollagenformasjon;
  • Vi vil forbedre blodsirkulasjonen i ansiktet;
  • Vi vil bidra til å forhindre rynker og sagging;
  • Vi vil gi glattere hud;
  • Vi vil la huden skylle ut giftstoffer og oksygenere.

Hvordan bruke en hjemmelaget peeling?

Vi vil bruke noe av skallet på det tidligere vaskede og tørkede området, og massere forsiktig i sirkler, som dekker hele området vi ønsker å behandle og unngå sensitive deler som øyekontur..

Hvis peeling gjøres på lår eller rumpe osv., Kan vi trykke disse regionene litt tettere., til du legger merke til at sirkulasjonen aktiveres.

La ingrediensene virke i ett eller to minutter og vask med vann. Huden blir hydrert på grunn av bruken av oljene vi legger til oppskriftene, men Hvis du har tørr hud, bør du fukte den igjen etter påføring av produktene..

Oppdag: De 10 beste hjemmelagde produktene for å fukte tørr hud

Hvor ofte kan vi gjøre det?

Vi bør ikke misbruke denne typen behandling. Tross alt, vi må respektere de naturlige prosessene med cellefornyelse. Derfor anbefales det utføre behandlingen en gang i uken, eller annenhver uke.

Peeling for tørr hud

Tørre skinn skal eksfolieres veldig forsiktig og bare hver fjortende dag. Derfor er oppskriften vi tilbereder basert på natron, som har en veldig fin konsistens og tjener til å alkalisere huden, som er ideell for hud og sensitive områder..

Bland natron med olivenolje til de er veldig homogene, det vil si natron ser godt tonet med olivenolje.

For moden hud anbefaler vi å legge til noen dråper rosehip olje eller geranium eterisk olje. Begge vil bidra til å regenerere huden mer dypt..

Peeling for blandet hud

Blandet hud har komplikasjonen ved å ha fet og tørr region, så peeling skal være veldig skånsom. I slike tilfeller bør vi fokusere litt mer på peeling av de fete områdene, som vanligvis er de som kalles T-regioner (panne, nese og hake)..

Vi vil også bruke natron, men i så fall vil vi blande det med a mindre fettete olje, for eksempel mandel- eller sesamolje.

I tillegg vil vi legge revet appelsinskall, helst økologisk, som vil gi en deilig aroma og hjelpe oss med en enda mer terapeutisk peeling.

Les også: 8 Medisinske egenskaper ved appelsinskall

Peeling for fet hud

Fet hud krever en ukentlig peeling slik at vi kan dype rense den. I dette tilfellet vil vi bruke sukker, som er litt tykkere enn natron, og vi vil blande det med aloe gel, helst naturlig.

Vi vil også legge til revet skall med en sitron og hvis vi har, noen dråper essensiell sitronolje.

Hjemmelaget peelinger for kviser

Skinn med kviser må behandles forsiktig, da kviser er karakterisert som en mindre infeksjon, og Det kan være lurt å rengjøre huden regelmessig for å fjerne urenheter som bidrar til disse "infeksjonene".

Til dette vil vi bruke natron blandet med aloe gel, noen få dråper kokosnøttolje og noen dråper malaleuca eller palmarosa eterisk olje.

Hjemmelaget kroppsskrellinger

Kroppshuden er mindre følsom enn huden, så det er mer interessant å bruke en dypere skrell, som vil forbedre sirkulasjonen av regioner som lår, mage, rumpe og armer.

Derfor vil vi bruke grovt salt, som er ideelt for å massere kroppen og samtidig bekjempe sirkulasjonsproblemer, cellulitter, strekkmerker, etc..

Vi vil blande det med kokosnøttolje og eventuelt med essensiell olje med rosmarin som vil hjelpe oss med å aktivere sirkulasjonen ytterligere.

Kokosnøtt og mandelmel skrubber: en løsning mot kviser




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.