Lær hvordan du reduserer midje centimeter med denne oppskriften

  • David Cobb
  • 0
  • 2857
  • 485

I jakten på å komme i form og gå ned i vekt er midjen et av områdene i kroppen vår som vi har vanskeligst for å endre, ettersom det er regionen der vi akkumulerer mest fett, og hvor andre kroppsproblemer som betennelse i magen alltid vil bli lagt merke til. eller væskeansamling. Se hvordan du reduserer midjemålene.

Å bekjempe midjefettet og eliminere disse ekstra kiloene er ikke en lett oppgave, men det er heller ikke umulig.

Ved å følge en god spiseplan, utføre fysisk aktivitet og ha noen oppskrifter støttet av den, vil du kunne bekjempe dette ubehagelige fettet og redusere inches fra midjen, og komme nærmere den formen du ønsker..

Råd for å redusere midjemål

  • Den første tingen å huske på å bli kvitt midjefettet og redusere inches er unngå fettforbruk og fokuser bare på å eliminere fett som allerede er akkumulert. Hvis du ikke reduserer fettforbruket, uansett hva du gjør, vil du ikke se resultater..
  • Hvis du virkelig liker ferdigmat og hurtigmat og inkludere dem ofte i kostholdet ditt, vet at i tillegg til å få fett, vil du også gjøre mye skade på kroppen din, og du kan utvikle mange sykdommer i det lange løp.. Kutt forbruket av denne typen mat helt fra kostholdet ditt.
  • Spis proteiner med lite fett som magert kjøtt eller mat som soya og bønner.
  • Unngå for høyt forbruk av melkeprodukter, sukkerholdige drikker og raffinert mat..
  • Hvis du lider av matintoleranse, lære å identifisere hvilke matvarer som er dårlige for deg og når det er mulig, unngå forbruk. Matintoleranser forårsaker betennelse i magen og påvirker derfor også konturen i midjen..

Oppdag: Hvorfor vi bør slutte å spise søppelmat?

Flere råd for å redusere midjemål

  • Øk det daglige vannforbruket i stedet for brus og andre kullsyreholdige drikker. Vann er den beste måten å holde seg hydrert på, og det hjelper også til å eliminere giftstoffer fra kroppen. Det er veldig enkelt å ta i bruk denne vanen når du har viljestyrken til det..
  • Fokuser på øvelser plassert for livet. De viktigste rutinene inkluderer crunches, løfting av bena og gjør midje svinger. Det er også viktig å øke typen kondisjonstrening, da det er nøkkelen til å forbrenne fett..
  • Unngå stressende situasjoner, ettersom dette problemet øker produksjonen av et hormon som kalles kortisol, som har vært knyttet til kostholdsønsker, overvekt og vektøkning, spesielt i midjeområdet..
  • Forbedre holdning for en endring i både midje og mage. Gjør denne øvelsen: stopp foran speilet og adoptere riktig holdning. Se hvordan øyeblikkelig endres magen din? Holdning er nøkkelen til å forme midjen og ha en bedre form..

Fettforbrenning medisin for å redusere midjemål

Dette kraftige middelet er et flott supplement til kosthold og trening med sikte på å redusere fettet som ligger i midjen. Den består av tre hovedingredienser: pepperrot, sitronskall og honning..

Egenskapene til disse ingrediensene er med på å bekjempe akkumulert fett, fremskynder stoffskiftet, fremmer eliminering av giftige stoffer fra kroppen, stimulerer eliminering av væske som blir holdt i kroppen, og er også bra for å forbedre hjernens funksjon, hukommelse. , syn og hørsel.

ingredienser

  • 125 gram pepperrot
  • 3 ikke-flåte sitroner
  • 3 honningskjeer

Hvordan gjøre?

Før du kombinerer ingrediensene, er det veldig viktig å vaske pepperrot og sitroner grundig slik at de blir desinfisert fullstendig, da vi bruker deres respektive peelinger..

Les også: Ting du bør vite før du sletter sitron

For å sikre eliminering av mikroorganismer, kan du bare senke sitronene og pepperrot i en beholder med like store deler vann og hvit eddik..

Når du har desinfisert disse ingrediensene, visp de 125 gram pepperrot, sitronene i skallet og de tre skjeene honning i en blender. La alt slå i en blender i bare noen få sekunder til honning er helt integrert i blandingen.

Det anbefales å konsumere en øse av denne drikken to ganger om dagen, sammen med hovedmåltidene.. Midlet som følger av denne oppskriften, kan lagres i en glassflaske og oppbevares i kjøleskap..

I løpet av en periode på tre uker vil du begynne å merke resultatene hvis du også opprettholder god ernæring og regelmessig trening..

Lær om disse mentale triksene som hjelper deg å gå ned i vekt.



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.