For overskyede dager, en paraply med farger!

  • Henry Lester
  • 0
  • 4926
  • 880

For overskyede dager, en fargerik paraply. Sannheten er at vi noen ganger ikke vet nøyaktig hvorfor, men en grå dag blir fulgt av en mørkere dag. Og så en til, til den danner en merkelig kjede med dårlig vær, der det er vanskelig å løfte hodet.

Det er normalt. Tro det eller ei, du er ikke den eneste som føler seg uvel eller innser at ting ikke går bra.

Vi har opplevd personlig motgang eller kval, der uansett hvor høyt solen ikke ser ut til å skinne for oss..

Noen ganger er det ikke engang nødvendig at noe ille har skjedd. Det er mer en langsom, dyp apati og et ubehag som får oss til å miste humøret og til og med håpene våre..

For i disse dager, ikke tvil, se etter en fargerik paraply. De er usynlige skjold som lar deg beskytte deg mot giftige mennesker, negative tanker, frykt og bekymringer. Vær spent på å åpne den hver dag. Vi vil forklare hvordan.

Vår emosjonelle paraply og lykkevinden

Den emosjonelle paraplyen tilsvarer uoverkommelige barrierer som beskytter vår selvtillit. og dermed fyll de grå, kjedelige følelsene med varme.

En ting å ta i betraktning er at vi alle har rett til å ha våre mørke dager. Å omfavne våre ”demoner” og kjenne vår frykt er uten tvil terapeutisk: det gjør at vi kan kjenne hverandre bedre..

Les også: Det er aldri for sent å innse at du fortjener bedre

Nå, rett etter å ha kommet til bunns, er det et must,og det er mulig å gjøre det ved å ta fart med fornyede krefter, med mer intense drømmer. Husk: dagen du står opp uten en drøm er en tapt dag.

Martin Seligman er en berømt psykolog som representerer denne interessante strømmen av positiv psykologi. Det er utvilsomt nysgjerrig å analysere din yrkeskarriere. Siden han en stund var en referanse på området depresjon, betegnet termer like viktige som "lært misforhold".


Litt etter litt forsto han at de fleste psykologiområder var orientert mot sykdomsfeltet eller mer komplekse dimensjoner relatert til negative følelser..

Så langt har imidlertid ingen giddet å lære oss å "være lykkelige", for å åpne vår paraply med farger, slik at vi kunne bli ført bort av lykkevinden, fri fra de mørke stormene..

Oppdag også: 5 essensielle søyler for helbredelse som kvinner

Siden den gang, takket være bøker som Autentisk lykke eller Optimisme lært, har gitt oss fantastiske strategier for å være litt mer smidige når det gjelder å gi dette velvære, denne vitale energien basert på å overvinne og glede.

Vi vil nå forklare hva de 5 trinnene er, ifølge Seligman, for å bygge vår lykke, for å åpne paraplyen til farger.. Teknikken kalles “PERMA” og tilsvarer hver av disse tastene..

P (Positive følelser): Positive følelser

For større positive følelser, større lykke. Det virker utvilsomt en veldig åpenbar regel, men ... hvordan komme?

  • Endre tankegangen din, og det vil skape en ny følelse..
  • Begynn med de grunnleggende, mest grunnleggende tingene. Noe så grunnleggende som å komme ut av sengen og tenke at i dag blir en god dag, kan være veldig passende.
  • Andre forslag vil være for eksempel "Jeg vil ikke la det denne personen sier påvirke meg" eller "I dag vil jeg ta vare på meg selv og prioritere".

E (engasjement): Engasjement

Her foreslår Martin Seligman for oss følgende: å kunne delta positivt i hverdagsaktivitet.

Prøv det selv om oppgavene dine er rutinemessige og kjedelige, prøv å se bindinger med en annen farge, med et annet perspektiv.

R (Sivil): relasjoner

Våre daglige forhold kan være på den ene siden fokuset på større lykke eller tvert imot det som gir oss mest hodepine..

Åpne din fargerike paraply igjen for å beskytte deg mot de som ønsker å bekymre deg, problemer eller nød. Flytt dem bort. Ta deretter hender med de som virkelig beriker livet ditt, som gir lys og lykke..

M (Betydning): som betyr

Dette er en mer kompleks, men lettere å forstå dimensjon.. Det handler om å bli involvert i noe som gir oss mening, verdi, nytteverdi..

Det å føle seg nyttig mens vi er komfortable og lidenskapelige for visse prosjekter eller mennesker, gjør at trivselen vår blomstrer mer hver dag..

Se etter noe som motiverer deg, som du blir forelsket i, som gjør at du føler deg bra med deg selv mens du er nyttig.

A (bragd): Prestasjon

Det å føle at vi er i stand til å oppnå våre mål, at vi er smidige, at vår innsats har fordeler, former prestasjonene som også gir oss lykke..

Nøkkelen er å være konstant, ikke å miste hjertet eller håpet, å danse hver dag i våre liv med denne fargerike paraplyen som beskytter oss mot skyet dager.

Hvorfor regnes stolthet som en sykdom?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.