Medisinske planter for å helbrede tarmene

  • David Cobb
  • 0
  • 3888
  • 342

Malaise, betennelse, forstoppelse og irritabel tarm er noen av dysfunksjonene som tarmen kan lide. Det er en uunnværlig del av fordøyelsessystemet vårt., ansvarlig for å assimilere eller absorbere næringsstoffer og samtidig eliminere giftige stoffer. Derfor er det viktig å ta vare på helsen vår ved å holde denne delen ren og fri for giftstoffer. Her forklarer vi hvordan du kan helle tarmene gjennom fantastiske medisinplanter..

Hvordan vet jeg om jeg trenger å behandle tarmen min?

  • Lett å identifisere og oppstår ofte: gass, forstoppelse, magepine, diaré, inkludert, den klassiske hvite tungen som etterlater en så merkelig smak i munnen når vi har tarmproblemer.
  • Vi må være forsiktige med stressnivået. Fordi, som du allerede vet, påvirker livsstilen vår også tarmhelsen vår, der stress bygger seg opp til mange typer helsemessige endringer..
  • Vi legger også til at vi må avgifte tarmene våre regelmessig.. God rensing er nødvendig for å senke giftigheten i kroppen vår. Husk at det for eksempel er tynntarmen hvis funksjon er å føre mat inn i blodet, og hvis det er for mange giftstoffer akkumulert, overfører vi åpenbart denne toksisiteten til blodet. Dette er veldig farlig. De klareste symptomene på dette fenomenet er for eksempel å ha tørr hud, generelle hudproblemer, nyre- eller leversmerter og tretthet. Så vi må ta hensyn til disse symptomene.

Planter for å kurere gastroenteritt

Har vi alle lidd av det noen gang. Det skjer når slimhinnene i tarmen blir betent på grunn av en infeksjon eller akkumulering av giftstoffer.. Plutselig blir organismen angrepet av sykdomsfremkallende mikroorganismer som påvirker fordøyelseskanalen. Dermed lider vi av diaré, oppkast og feber..

Hva vi trenger for å helbrede tarmene?

Medisinske planter som vi trenger for å helbrede tarmen er mykgjørende, snerpende og betennelsesdempende.. Det er best at du ikke spiser fast mat i løpet av de første dagene, så infusjonene vil fungere som en uunnværlig behandling.

1. Mauve Root

Mauve rot er en utmerket mykgjørende og betennelsesdempende. Du finner den i helsekostbutikker, og for å tilberede en infusjon trenger du bare en skje av denne medisinplanten for en kopp vann. Du kan ha to kopper om dagen.

2. Mint og anis-infusjon

The Mint and Anise Mix Det vil roe vondt i magen, holde deg fuktig og gradvis kurere tarmbetennelsen.. Du trenger bare å sette en skje av hver plante i en kopp kokende vann. La den sitte i noen minutter, sil, og drikk deretter sakte. Du kan ta denne infusjonen 3 ganger om dagen..

3. Svart te med sitron

Det er et av de mest klassiske virkemidlene for å behandle gastroenteritt litt etter litt.. Fuktighetsgivende, bekjemper diaré, lindrer smerter, tyngde og reduserer betennelse, for eksempel. Forbered først svart te. Slipp deretter noen dråper sitron, vær alltid forsiktig så du ikke forårsaker oppkast..

Planter for å kurere kolitt

Kolitt er en betennelse i tykktarmen.. Ofte er symptomene: magesmerter og diaré. Imidlertid kan noe blod og pus vises i de alvorligste tilfellene. Det kan også være et resultat av angrep av sykdomsfremkallende mikroorganismer, eller bivirkningen av noen medisiner..

Det vi trenger?

Vi trenger medisinplanter som gir oss en balanserende handling eller beskyttelse av tarmfloraen. Som også har anti-diaré, snerpende og betennelsesdempende egenskaper, da de vil være veldig nyttige for å helbrede tarmen og derav kolitt.

Lær noen grunnleggende tips for å forhindre kolitt.

1. Eucalyptus-infusjon

For det første er eukalyptus en mer enn ideell plante for å behandle kolitt.. Det har en fantastisk handling som er i stand til å absorbere giftstoffer fra tarmene våre., Derfor anbefaler vi å ta to til tre kopper med denne infusjonen om dagen. Du finner eukalyptus på homeopatiske apotek, helsekostbutikker, frie markeder, etc. På den måten trenger du bare fire til fem ark. Sikkert du vil føle deg bra.

2. Infusjon av timian

Timian er lett å finne, og det er en veldig velsmakende og veldig effektiv infusjon. Det har egenskaper for å bekjempe tarmsvikt, så Det er veldig egnet til å behandle betennelse, bekjempe giftige og bakterier. Ta to kopper om dagen, til frokosten og før middagen. Du trenger bare å koke en liten skje av denne planten, la den hvile i 5 minutter og drikke den litt etter litt..

Planter for å behandle tarmkramper

Tarmkramper stammer fra en hindring i fordøyelseskanalen. Spasmer i tarmmusklene produseres og driver noen ganger inn i betennelse og det velkjente irritable tarm-syndromet. De er uten tvil veldig ubehagelige og smertefulle sykdommer..

Det vi trenger?

Vi trenger planter som har grunnleggende anti-krampaktig virkning, for å slappe av musklene i fordøyelseskanalen og dermed unngå denne ekstreme bevegeligheten som alltid fører til dannelse av hindringer for fekalstoffet. Så hvilke infusjoner vil være mest passende? Det er en som ikke bare er spesiell, men også effektiv, merk:

 1. Infusjon av linfrø, sitronmelisse og kamille

Smaken er jevn og smakfull. Det er en infusjon som kommer som et mer enn effektivt middel for å roe krampene våre og helbrede tarmen., forbedre fordøyelsen vår, fungerer også som en anti-krampaktig effekt som vil tjene som en god beroligende og avslappende. Både linfrø, sitronmelisse og kamille er enkle å finne.

For å tilberede, trenger du bare å sette en liten skje av hver plante i to kopper kokende vann. La stå i fem minutter og drikke en kopp hver femte time. På den måten vil det roe deg ned og helle tarmen din. Sørg for å smake på den, da den er veldig fin og sunn.

6 tegn på at tarmen din er syk



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.