Hvorfor blir hendene mine følelsesløse når vi sover?

  • Richard Robertson
  • 0
  • 4645
  • 255

Noen ganger våknet du om morgenen med en ubehagelig kriblende følelse i hendene.? En følelse av nummenhet i området, som vises flere ganger om natten, som tvinger deg til å våkne og gjentar seg ofte. Hvorfor skjer dette? Er det noen løsning? I denne artikkelen skal vi forklare årsakene til følelsesløse hender.

Krampe eller herding av hendene kan oppstå på grunn av normale faktorer, som for eksempel å være i en dårlig posisjon i lang tid, noe som forhindrer at blodet sirkulerer normalt.

Men ved andre anledninger skjer de for noe som ikke har noe med vår posisjon å gjøre. En ubehagelig følelse som noen ganger også vises i andre regioner av kroppen, for eksempel ben eller føtter. La oss se hva som er de viktigste årsakene.

Årsaker til følelsesløse hender

Metacarpal tunnel

  • Dette er utvilsomt den vanligste årsaken.. Våre tre hoved fingre; tommel, indeks og midten er ofte påvirket av det velkjente karpaltunnelsyndromet (CTS). Det er et problem assosiert med den midtre nerven, en perifer nevropati som legger press på håndleddet, som får oss til å føle store smerter, hemme bevegeligheten, som får oss til å miste følsomheten og forårsake den kjente følelsen av å sovne. Og om natten føler vi denne mest ubehagelige effekten.

Oppdag også: 7 aktuelle naturlige midler for å avlaste karpaltunnelen

Å jobbe på dagtid gjør hendene dine følelsesløse

  • Noen ganger utøver vi en overbelastning på håndleddene.. Håndarbeid som å skrive mye, bruke et datatastatur, saks, verktøy, sy… De kan føre til at nervene i hånden vår overbelastes. Fleksjonen og kontinuerlig bøyning av denne regionen i kroppen bærer seg selv vanligvis hvis vi trener den intenst, og smertene vises hovedsakelig om natten, når vi ikke lenger utøver bevegelse og nervene og senene utgir presset sitt mer intenst..

Væskeretensjon kan nummen hender

  • Å være noen kilo overvektig, trene lite eller følge et feil kosthold kan føre til at ikke bare føttene dine hovner opp, men også hendene dine., på grunn av overdreven væskeansamling. Prikkende følelse er alltid mer intens om natten, sirkulasjonen lider, utøver press og denne karakteristiske plagen vises.

Vitamin B-mangel gjør hendene nummen

  • Ofte har dårlig kosthold og dårlig kosthold ikke nok B-vitaminer. Denne mangelen har konsekvenser som vi noen ganger ikke gir behørig betydning for. Vi forbinder dem med andre ting, tretthet fra jobb eller dag, døsighet, blek hud, takykardi og nummenhet i hender og ben, er veldig karakteristisk i disse tilfellene. Hender og ben sovner om natten, og dette er en annen faktor å vurdere..

Sovende håndsmidler

  • Ta en spiseskje med linfrøolje før du legger deg. I følge flere studier er det et veldig effektivt betennelsesdempende middel som virker hovedsakelig på ekstremitetene, og lindrer følelsen av følelsesløshet i hendene..
  • Soak hender i vasken på badet med ferskvann. Å legge isbiter til vann vil være mer effektivt, lindre trykk, nervebetennelse og smerter. Gjør det før sengetid, og du vil merke forbedringen..
  • Fjern salt og forsurende drikke fra kostholdet ditt. Disse produktene fremhever betennelse og følelsen av smerte, så det er best å gi dem opp.
  • Hold kroppen hydrert, drikk minst to liter vann daglig. Et alternativ, for eksempel, er å lage en drink med artisjokker, som har en vanndrivende og rensende effekt. og vil bidra til å bekjempe og forhindre væskeansamling. For å tilberede det, koker du bare to artisjokker i en liter vann og filtrerer innholdet. Bland deretter drinken med den halve sitronsaften. Ta mellom måltidene.
  • Det er viktig å inkludere vitamin B i kostholdet ditt.. Tunfisk, poteter, bananer og alle grønne bladgrønnsaker kan hjelpe deg med å få riktig mengde av dette essensielle vitaminet. I tillegg kan du finne vitamin B-tabletter i homeopatiske apotek eller helsekostbutikker som kan supplere kostholdet ditt..
  • Personer som utfører manuelt arbeid og er pålagt å utøve denne regionen i mange timer, kan bruke a knyttnevevern. Det vil utøve et trykk som kan beskytte nervene og leddene og unngå den fryktede overbelastningen..
Sitronmiddel for å lindre leddsmerter og kramper



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.