Hvorfor skal vi ta en leverinfusjon hver natt?

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 1906
  • 78

Leveren er et av organene i kroppen vår som lider mest av konsekvensene av dårlig kosthold, tilsetningsstoffer og giftige stoffer, negative følelser, forurensning, etc..

Av denne grunn, og for å forhindre helseproblemer, må vi ta spesielt vare på det med naturlige midler..

I denne artikkelen vi vil forklare Fordelene med å ta te hver natt for å forbedre leverfunksjonen. Et enkelt og forebyggende naturlig middel.

Leverens betydning

Leveren er det største organet i kroppen vår, og en av de viktigste. Funksjonene inkluderer å omdanne mat til energi, eliminere giftstoffer og hjelpe fordøyelsesprosessen..

Det er et av organene som lider mest av de dårlige vanene i det moderne liv. Imidlertid også har den store fordelen med sin evne til selvregenerering. Det vil si at hvis noen celler i dette organet dør eller en del av det fjernes, opprettes nye celler naturlig..

Vi anbefaler å lese: 3 buljonger for å avgifte leveren

Hva er en leverinfusjon?

En leverinfusjon (te) er laget av urtemedisiner som forbedrer lever- og galleblærens funksjon. så, bidra til å forhindre sykdommer forårsaket av funksjonsfeil i disse organene.

Dette er vanligvis bitter smakende infusjoner som forbereder seg ved å koke og la stå i noen minutter etter koking..

Vi kan velge en eller flere planter, eller kjøpe ferdige infusjoner fra helsekostbutikker som allerede har flere urter blandet..

Hvilken kan vi velge?

Vi fremhever noen av de ofte brukte medisinplanter for å behandle og forhindre leverrelaterte tilstander:

Marian Thistle

Det er en av de beste plantene for å regenerere leveren. Blant komponentene finner vi:

  • C-vitamin,
  • mineraler som magnesium, kalium, kalsium, selen, linolsyre,
  • flavonoider som quercetin.

løvetann

Løvetann tar seg av både lever- og nyrefunksjonen, fordi det forbedrer kroppens rensekapasitet. Derfor er det veldig nyttig i tilfeller av lat lever eller fet lever da det øker galleutskillelsen..

blåbær

Boldo inneholder alkaloider som boldin, som beskytter leveren og brukes til å aktivere galleproduksjon og utvisning.. Det lindrer også fordøyelsessykdommer, renser kroppen og bekjemper søvnløshet..

artisjokk

Kaffe-, linolsyre- og oljesyrer, som artisjokken inneholder, beskytter leveren. På den annen side hjelper de deg å bli frisk av sykdom som skrumplever, hepatitt eller leversvikt.

Vi fremhever også grønn te, en plante med mange leverfordeler, rik på antioksidanter og med mange andre helseegenskaper. men, vi legger ikke den til på listen fordi den er litt stimulerende, noe som kan gjøre det vanskelig for noen mennesker å sove.

men, Hvis du legger deg om natten eller har problemer med å sove, kan du drikke grønn te uten problemer.

Hvordan skal vi ta?

  • Infusjonen skal inneholde lite vann for å forhindre trang til å urinere om natten fordi det vil avbryte hvile. Et halvt glass vann er tilstrekkelig (100 ml).
  • La den stå og ta den varm eller varm.
  • Vi kan forbedre effektene ved å tilsette halv sitronsaft. Så vi vil også skjule den bitre smaken.
  • Hvis vi ønsker å blidgjøre det, vil vi gjøre det med litt naturlig stevia, i ekstrakt eller ved å legge noen blader til teen..

Vi tar det før sengetid eller klokka 23.

Se også: 6 Bruk av sitron i skjønnhetsbehandlinger

Hvorfor om natten?

I følge tradisjonell kinesisk medisin, leveren og galleblæren hvis regenerere i løpet av de tidlige timene om morgenen, så alle tilskudd vi tar vil være mer effektive på disse tidspunktene.

Av denne grunn også noe lett og tidlig middag er viktig. På denne måten blir leveren frigjort raskere fra fordøyelsesprosessen. og du kan bruke all din energi på din egen utvinning.

Med dette enkle rådet kan vi se en stor forbedring i løpet av natten hvile og energinivået når vi våkner..

Imidlertid vårt råd: Før du tar en medisinsk infusjon, anbefaler vi å konsultere lege, spesielt hvis du allerede har et kronisk problem..

Så, likte du denne artikkelen? Fortsett derfor til siden vår med mer informasjon for din helse, skjønnhet og velvære..

De beste naturlige rettsmidlene for å avgifte leveren



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.