Fedd Egenskaper

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4915
  • 540

Vi vet alle at noen urter har gunstige egenskaper for trivsel og helse., men få vet hva disse egenskapene er, enn si snakk om fedd. 

Ved å legge fra seg bruken på kjøkkenet, Noen av de medisinske fordelene er lindring fra fordøyelsesproblemer, kvalme og mange andre.. Vi vil gå inn på følgende detaljer.

Hva er fedd?

Nelliker er de rosa lukkede blomstene av nellikertreet. Spirer blir samlet for hånd når de er rosa og når de er tørre blir de brune. På grunn av sin koniske form ligner de små nelliker, derav navnet deres.

Det engelske navnet stammer fra Clavus, et latinsk ord som betyr "spiker". På utsiden er feddens konsistens hard, men interiøret har en fet blanding som er grunnlaget for dens ernæringsegenskaper og smak..

Bruken stammer fra 216 f.Kr., da den kinesiske hæren brukte den som medisin med dårlig ånde..

Helsemessige fordeler

Eugenol, en naturlig betennelsesdempende.

Ernæringsmessig har fedd et høyt innhold av omega 3-fettsyrer, mangan, magnesium, vitamin K, kalium, vitamin B og kalsium..

Nellik inneholder også betydelige mengder av en aktiv ingrediens kalt eugenol., som har blitt gjenstand for en rekke helsestudier.

Les også: De store fordelene med magnesium

Denne forskningen omhandler forebygging av toksisiteten til miljøgifter som karbontetraklorid, kreft i fordøyelseskanalen og leddbetennelse..

Bedøvende og antibakteriell

I USA brukes ofte eugenol som er utvunnet fra hudormen innen tannbehandling, midlertidige fyllinger og smerter i tannkjøttet, ettersom denne og andre hudorme komponenter (inkludert β-caryophyllene) kommer sammen og gjør hudormen til en mild bedøvelsesmiddel og også et antibakterielt middel.

Oppdag: Hvordan bruke fedd for å forbedre fordøyelsen

Av denne grunn vil du også finne fedd olje i noen sår hals spray..

Antiinflammatorisk aktivitet

den eugenol fungerer også som et betennelsesdempende stoff. I dyreforsøk har det blitt vist at å innlemme dette elementet i diettene gir betydelige betennelsesdempende fordeler..

På den annen side, nellik inneholder også en rekke flavonoider, inkludert canferol, som bidrar til dets betennelsesdempende egenskaper, i tillegg til å være en antioksidant.

Nelliklagring

Fedd skal lagres i en tett lukket glassbeholder og på et kjølig, mørkt og tørt sted..

Markfedd opprettholder sine egenskaper i omtrent seks måneder, mens hele fedd holder seg friske i omtrent et år hvis de oppbevares riktig..

Som et siste stykke informasjon, ikke glem at hvis Brukt i gale proporsjoner kan fedd være giftig, så ta forholdsregler før du konsumerer den og konsumerer den i moderate doser..

Hva er fedd for?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.