Enkel oppskrift for å tilberede trøffelkake

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 4430
  • 993

Sjokolade-trøffel er en delikatesse som er mye brukt i konfekt for konfekt for trøffelkaker og andre oppskrifter.. Det er et godteri laget av sjokolade og smør. Trøffelen kan konsumeres på mange måter, og den skiller seg ut i forberedelsene avhengig av hvor den er laget. Den tradisjonelle trøffelen kommer fra Belgia, der de heter ganache.

Trøffelen har dette navnet fordi formen og strukturen er veldig lik soppen med samme navn. Det er viktig at du ikke forveksler, en ting er soppen og en annen er sjokolade-trøffelen.

Generelt kan trøfler finnes på vårt favorittbakeri og er veldig populære. I denne artikkelen gir vi deg en enkel oppskrift for å lage en deilig trøffelkake.. La oss først se på fordelene ved å spise sjokolade-trøfler og ernæringsmessig verdi..

Helsemessige fordeler av trøfler

Trøffelen er en veldig god mat fordi den er laget med en sjokolade med en høy prosentandel kakao.. Derav de ernæringsmessige fordelene med dette godteriet.

Husk selvfølgelig at en trøffel har nok kalorier tilgjengelig i form av karbohydrater. Trøfler er imidlertid rike på fosfor og magnesium. De er også en kilde til kalsium og vitamin A. Veldig vanlig i denne typen dessert er den lave mengden fiber og protein..

En studie ved Wayne State University i Detroit for noen år siden viste det inntak av mørk sjokolade produserer faktisk mer mitokondrier, som trening. 

Å spise mørk sjokolade har med andre ord samme effekt som trening. La oss forberede oppskriften på den deilige trøffelkaken vår.

Ingredienser til tilberedning av trøffelkaken

La oss si at det er bursdagen din, eller at du har et møte og bestemmer deg for å lage en stor kake. La oss lage en kake som gir omtrent 20 porsjoner.

Forbered skrivebordet ditt, så ser du hvor utrolig enkelt det er å tilberede denne desserten. For det, du du trenger følgende ingredienser:

  • 400 g mørk sjokolade (2 kopper).
  • 150 g smør (1 kopp).
  • 50 gram sjokolade (70% kakao).
  • 480 g egg (8 medium enheter).
  • 80 g sukker (1/2 kopp).
  • 2 g (1/4 ss) tannkrem *.
  • Melis (etter smak).

* Tartare kan virke rart for deg med mindre du er bakeekspert. Hvis vi sier at "tartartartar" er det vanlige navnet på forbindelsen "kaliumbitartrat", er det lite sannsynlig at det vil bidra til å avklare tvilen. Sannheten er at produktet kan kjøpes på et hvilket som helst spesial bakeri.. Hvis du ikke finner den, kan du erstatte den med samme mengde eddik eller sitronsaft..

Les også: 3 perfekte dessertoppskrifter for familiegjenforeninger

Hvordan tilberede trøffelkaken: trinn for trinn

La oss nå sette hatten på kokk og tilbered vår deilige kake. Dette er de enkle trinnene du bør følge..

  1. Forvarm ovnen til 180 ºC.
  2. Mens ovnen forvarmes, bruk aluminiumsfolie til å dekke kakeformen. Smør og dryss over mel.
  3. Legg mørk sjokolade og smør i en liten panne og smelt dem over svak varme. Her forbereder vi sjokolade-trøffelen.
  4. Før denne blandingen i en større beholder..
  5. Skill eggeplommene fra de hvite. Pisk eggeplommene i en annen bolle i omtrent 8 minutter og tilsett sjokolade- og smørblandingen.
  6. Pisk eggehvitene sammen med tannstenen for å nå snøpunktet.
  7. Hell litt etter litt eggehvitene i sjokoladeblandingen, bland den godt.
  8. Vi har allerede vår blanding. Hell nå denne blandingen i formen du forberedte i trinn 2. Stek denne blandingen i 30 minutter..
  9. Ta ut av ovnen etter 30 minutter. Ikke bekymre deg hvis kaken ser litt flytende ut; den vil stivne mens den avkjøles i flere timer.
  10. Avkjøl kaken i minst 24 timer på rad.
  11. For å fjerne kaken fra formen, dypp en kniv i varmt vann og før den deretter rundt kantene på pannen for å løsne kaken.
  12. Pynt kaken din med melis.

Som du kan se, Denne oppskriften er veldig enkel å tilberede, og du vil oppdage at alt vil være deilig til ditt spesielle møte.. Den vanskeligste delen må vente 24 timer på å glede seg over denne fryden.

Hvordan lage deilig hjemmelaget is?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.