Anbefalinger for behandling av en ørebetennelse

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 3331
  • 882

En ørebetennelse er en veldig smertefull tilstand som utvikler seg veldig raskt. Hvis vi ofte lider av dette problemet, og det varer lenge, har det absolutt blitt et kronisk problem..

Ikke kast bort tiden og prøv å handle umiddelbart for å forhindre at rammen blir dårligere. Her er noen tips for behandling av ørebetennelse..

Måter å bekjempe en ørebetennelse på

1. Bruk varme komprimeringer

Smertene i en ørebetennelse kan være uutholdelige. Selv om vi ligger på den ene eller den andre siden, vedvarer smertene, og det er ingen måte vi kan roe den ned på. Så varme komprimeringer kan hjelpe. Vi kan få dem fra ethvert apotek eller bruke en fuktig klut hvis vi foretrekker det.

  • Det vi skal gjøre er å senke dem i varmt vann.
  • Når dette er gjort, fjerner vi kluten eller komprimerer, tapper den veldig godt og påfører den på øret med infeksjonen..
  • Hvis vi venter noen minutter, vil vi merke litt smertelindring, men for å gjøre det enda bedre, kan vi følge anbefalingene i følgende artikkel:

Les deretter: Naturlige midler for å lindre øreverk

2. Ta smertestillende for smerter.

Selv om vi prøver å unngå dem, smertestillende vil være nødvendig for å motstå ørebetennelse til hun blir bedre. Noen smertestillende som vi kan få uten å gå til legen, og som kan bidra til å roe smertene er:

  • paracetamol: bivirkningene er minimale og er sterkt anbefalt for alle slags smerter, for eksempel hodepine og i dette tilfellet øre. Problemet med dette legemidlet er at det kan påvirke leveren og ikke oppfyller den betennelsesdempende funksjonen, det er bare smertestillende. Maksimal anbefalt mengde per dag er 3 gram fordelt på minst 3 porsjoner..
  • Ibuprofen: er mest effektiv i smerter som har med skader eller muskler å gjøre. Imidlertid har det mange flere bivirkninger enn acetaminophen og kan forverre magesår hvis vi har dem. Å spise det sammen med mat vil redusere fordøyelseseffekten. I motsetning til acetaminophen har ibuprofen antiinflammatoriske egenskaper..

Det er imidlertid best å be spesiallegen din om å gi oss noen smertestillende.. Dermed vil kunnskap om vår bakgrunn og medisinske referanse foreskrive medisiner i henhold til våre behov..

Husk å lese også: De 9 beste naturlige smertestillende

Antibiotika vil være nødvendig ved ørebetennelse

Selv om smertestillende kan kjøpes uten resept, bør det samme ikke være tilfelle med antibiotika. Denne typen medikamenter er for sterk og er ment å eliminere, i dette tilfellet, ørebetennelse..

Vi kan ta smertestillende sammen med et antibiotikum hvis vi har resept fra spesialistlegen. Likevel må vi følge nøye med på hva legen forteller oss om tider, intervaller og hvordan vi skal ta det foreskrevne antibiotikumet..

Hvis vi føler at vi allerede har det bra og forlater behandlingen, kan ørebetennelsen vises igjen, og denne gangen vil vi trenge høyere doser..

Antibiotikum tillater å takle ørebetennelse som ellers ville være nesten umulig.

For øvrig, hvilken type medikament vi bør ta og varigheten avhenger av infeksjonens alvorlighetsgrad (for eksempel hvis vi har akutt otitt). Det er av denne grunn, og For å unngå motstand og komplikasjoner, må vi overholde behandlingstiden og respektere dosene riktig. hvordan du kan fortelle oss spesialistlegen.

Bruk av spole eller luftrør

I noen tilfeller av ørebetennelse kan bruk av ventilasjonsrør være nødvendig.. Den består av et veldig lite rør som plasseres der trommehinnen skal ventilere øret. Dermed er det mulig å forhindre ansamling av væske. Dette gjør det mulig å unngå ørebetennelser hvis de er veldig tilbakevendende..

Noen ganger blir spolen eller luftrøret igjen i noen måneder. I noen tilfeller er det igjen å løsrive seg. Spoler fungerer vanligvis veldig bra med ørebetennelser som er kroniske. Imidlertid vil bruken avhenge av hva legen vurderer.

Lider du av gjentatte ørebetennelser? Varme kompresser eller smertestillende hjelpemidler?

For å overvinne en ørebetennelse og gjøre den mer utholdelig, Det er viktig å følge legens anbefalinger og ta medisiner som foreskrevet og indikert..

I tillegg til alt dette, anbefales det å hvile og unngå plutselige endringer i atmosfæretrykket. Derfor anbefales ikke flyreiser hvis du lider av otitis..

Oppdag skadene ved misbruk av hodetelefoner



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.