Hjelpemidler mot koffeinuttak

  • David Cobb
  • 0
  • 5013
  • 675

Koffeinuttrekkssyndrom kan forårsake døsighet, irritabilitet, hodepine, vanskeligheter med å konsentrere seg og tendens til depresjon. Her er noen gode midler for å lykkes med å redusere problemet og redusere kaffeforbruket..

Fordelene ved å stoppe kaffe

Uten tvil gir det å stoppe for mye koffein mange fordeler for livene våre. For eksempel er en av dem vekttap på grunn av det faktum koffeinholdige drikker gir tomme kalorier og fremme fettakkumulering i kroppen.

I tillegg er en annen fordel redusert tilbakeløp i magen. Kaffeets syre er forbundet med fordøyelses ubehag, fordøyelsesbesvær og ubalanse i tarmfloraen. I tillegg reduseres stress fordi koffein øker katekolaminer som adrenalin. Dette er stressrelaterte hormoner..

De beste hjemmemidlene for å bekjempe koffeinuttak

For å stoppe koffeinforbruk uten å lide de irriterende konsekvensene av abstinenssyndrom, Det anbefales å gradvis redusere mengden koffein som normalt konsumeres med 25%.. På denne måten kan du gradvis avansere til du slutter å ta den helt..

I tillegg kan du ta med følgende hjemmemiddel for å raskt overvinne avhengighet..

Sjekk også: Hvordan kontrollere gastritt: 3 vaner som hjelper deg

1. Kokosnøttvann

Gjerne kokosnøttvann er en veldig sunn og næringsrik drink.. Inneholder enzymer som hjelper til med å rense kroppen, pluss elektrolytter som genererer energi og fyller på næringsstoffer.

Det hjelper også til å forhindre treghet i kropp og sinn ved å holde dem på strøm. også kjempe mot trøtthet Koffeinuttak.

På den annen side har drikke av kokosnøttvann veldig lignende fuktighetseffekter som en sportsdrikk, inkludert mindre kvalme, ubehag og tyngde i magen..

2. Koffeinuttak Prebiotiske drinker

Disse drikkene fremmer veksten av tarmfloraen og forbedrer fordøyelseshelsen vår.. De stimulerer immunforsvaret til å rense kroppen for giftstoffer. mens du bekjemper koffein abstinenssymptomer.

De hjelper også med å rense tarmene fra avfallet i dem. To gode eksempler er yoghurt og soyamelk. Det finnes også kosttilskudd med prebiotika som har de samme fordelene..

3. Ingefærte

Ingefærte er kjent for sin karakteristiske aroma og krydret smak, og er et naturlig middel som øker fordøyelsen og lett bryter ned mat. En av fordelene er at det forbedrer blodsukkeret. Så i tillegg til å kontrollere glukosen din, holder det deg våken i lange perioder..

Det produserer også en regelmessig avføring som forhindrer koffeindiaré. dessuten, reduserer hukommelsesproblemer og forbedrer humøret endret ved koffeinuttak.

4. Myntte

Utvilsomt er det mange kroppsfordeler knyttet til bruk av mynte. Når det gjelder koffeinavholdenhet, peppermynte te eliminerer kvalme, hodepine og stresset.

Det regelmessige forbruket avbryter spenningen eller rastløsheten i kroppen ved å produsere en tilstand av avslapning, og hjelper til med å roe sinnet når det er opprørt eller tregt. Et godt alternativ er å ta en kopp myntete når du føler koffeinuttak..

5. Hvitløkte for uttak av koffein

Definitivt anerkjent som et utmerket naturlig antibiotikum, og hvitløkste brukes vanligvis for å forhindre forkjølelse og styrke immunforsvaret. Men det få vet er at han også bekjemper tilbaketrekning av koffein, og gir en tilstand av ro.

Som prebiotiske drikker letter hvitløkste mer naturlig avføring og renser kroppen for giftstoffer som kan forårsake sykdom. Ta denne te to ganger i uken, så ser du hvor raskt du vil glemme koffein..

Husk å lese: Hvor mye kaffe du skal holde våken?

6. Kamillete

Kamille er en innfødt urte i Vest-Europa, preget av sin aroma og svak bitter smak. Det har mange fysiske helsefordeler på grunn av fordøyelsessystemet, karselgivende, beroligende, tonende og antispasmodiske egenskapene..

Endelig, kamilleinfusjon lindrer kropp og sinn for stress, beroligende angst. Det er derfor, Det er ideelt for å redusere koffeinavholdenhet ved å regulere høye nivåer av makt.

Hva er bra og dårlig med å drikke kaffe?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.