Hjemmelaget sminkefjerner for tørr, fet og sensitiv hud

  • David Snow
  • 0
  • 5159
  • 339

Hvis vi misbruker sminke, kan det skade huden vår. På denne måten er prosessen vi fjerner den veldig viktig, og et utmerket alternativ er å bruke hudspesifikke hjemmelagde sminkefjerner..

Førsteinntrykket er veldig viktig, og hver dag er vi mer bevisste på det. Vi vet også at det å føle seg bra er avgjørende for god selvtillit. Derfor tyr mange til sminke.

Slik fjerner du det på beste måte..

Hjemmelaget sminkefjerner for tørr hud

1. Kokosnøttolje

Å ha tørr hud betyr at den ikke tar opp den nødvendige mengden vann. På denne måten er det vi leter etter et ekstra bidrag av dette stoffet, i tillegg til å redusere ulempene for dets absorpsjon..

Forbindelsen som interesserer oss mest er laurinsyre fordi den øker celleregenerasjonen. Dette vil hjelpe din hudfarge til å fungere mer effektivt og utnytte næringsstoffene bedre..

I tillegg trenger det lettere inn i huden når de dypeste lagene. På denne måten kan vi mate huden mye bedre enn med andre fjerner uten å måtte investere tid i forberedelsene..

2. Mandelolje

Mandelolje er veldig populær i skjønnhetsverdenen. Rik på vitaminer og fettsyrer, det er en fin fuktighetskrem.

På den annen side også denne komposisjonen hjelper oss med å rense blokkerte porer, et problem som gagner oss i kampen mot tørr hud. Husk at sminke i seg selv hindrer næringsstoffer i å nå målet.

Dermed kan vi glede oss over den aldrende effekten av vitaminene. Takket være dem vil det ta lengre tid å få frem rynker og andre tidemerker, noe som gjør det til et veldig allsidig middel..

Hjemmelaget sminkefjerner for fet hud

1. Agurkvann

Oljeakkumulering vises når talgkjertlene ikke kan gjøre jobben sin. Derfor, i dette tilfellet, bør hjemmelagde sminkefjerner ta sikte på å forbedre dette aspektet..

For å oppnå dette, Det er viktig at huden har god tilførsel av vitaminer og mineraler.. Begge elementene er viktige for å holde cellene sunne, så vel som for å få fart på fornyelsen..

ingredienser

  • 1 agurk (300 gr)
  • 2 kopper vann (500 ml)
  • 2 kopper rosevann (500 ml)

utdypning

  • Hakk agurken.
  • Sett det til å koke i en panne med vann.
  • Sil vannet etter 20 minutter.
  • La avkjøle og bland rosevann.

2. Makeup Remover for eterisk olje

Eteriske oljer får betydning dag for dag. Det er sant at de hjelper oss med å fukte, men også inneholder en rekke næringsstoffer som vitaliserer kroppen vår.

Til å begynne med, de er kraftige antibakterielle stoffer, så vi blir kvitt infiserte porer og kviser. I tillegg inneholder de monoterpener, som tillater en type cellulær regenerering..

ingredienser

  • 10 dråper (0,5 ml) Ylang-Ylang eterisk olje
  • 12 dråper (0,6 ml) essensiell olje av geranium
  • 50 gram jojobaolje
  • 45 gram mandelolje

Hjemmelaget sminkefjerner for sensitiv hud

Noen menneskers nerveender er ekstremt følsomme. De lider derfor sterkt av visse stimuli som i tilfelle av andre er ufarlig..

Hvis vi sa før at kosmetikk kan skade huden, sensitiv hud er enda mer utsatt for lesjonene. For å unngå dette, foreslår vi at du bruker en av disse løsningene..

1. Camellia Oil

Når det gjelder sensitiv hud, må vi være veldig forsiktige. Vi trenger et produkt som er veldig respekt for kroppen og samtidig som prøver å forbedre huden vår..

Derfor anbefaler vi kameliaolje for denne saken som er rik på omega 6-fettsyrer. Dette er veldig interessant fordi kroppen ikke produserer dem, men de vitaliserer cellene våre betydelig..

2. Jojobaolje

Det som interesserer oss for jojobaolje er vitamin E-innholdet. Det styrker blodkapillærene i huden. Sirkulasjon er viktig for å bekjempe skrøpelighet, tross alt, blod bærer næringsstoffer.

Det er også veldig effektivt i behandling av bivirkningene av soleksponering og forurensning og selvfølgelig sminke..

Med disse hjemmelagde sminkefjerner fjerner du påførte produkter og tar vare på huden din samtidig. Klar til å prøve det?

Tips for å se bra ut uten å ha på deg sminke



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.