Gulrotjuice, appelsin og persille for å gå ned i vekt

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 1830
  • 277

I denne artikkelen ønsker vi å dele en deilig gulrot og appelsinjuice som hjelper deg å gå ned i vekt raskt. Kombinasjonen av disse to ingrediensene gjør denne drinken til en potent avgiftningsmiddel som hjelper oss med å få helse og samtidig styrke kroppens evne til å eliminere overflødig vekt. La oss se hva dette handler om!

Hvorfor virker denne gulrot-, appelsin- og persillejuicen for å gå ned i vekt?

Både gulrøtter og appelsiner tilbyr kroppen en viktig mengde antioksidanter som fremmer eliminering av kroppsavfall og alle giftstoffer som bidrar til økt fettopphopning. Så for å forstå hvor gunstig denne juicen er å gå ned i vekt, er det verdt å vite egenskapene til disse ingrediensene..

Gulrotfordeler for å miste vekt

Denne maten har blitt en av de viktigste i vekttap dietter, da det er en naturlig kilde til fiber., Det bidrar til god fordøyelse ved å eliminere avfall som kroppen ikke trenger for å fungere ordentlig. I tillegg gjør dette næringsstoffet gulrøtter til en tilfredsstillende grønnsak som tilfredsstiller sult og unngår overflødig kalori..

Den har rensekraft da den aktiverer fordøyelsesenzymer som forbedrer evnen til å fjerne giftstoffer og avfallsstoffer. også det er en fantastisk vanndrivende da det stimulerer nyrefunksjonen for å bekjempe overflødig væske og dermed lette eliminering av det gjennom urin,

Den er rik på vitaminer og mineraler, lite fett og kalorier, men den er rik på vann.. Som en termogen mat forbedrer det kroppens evne til å forbrenne kalorier og gå ned i vekt raskt. Som om det var lite, er det fortsatt en mat med lav glykemisk indeks og høyt innhold av beta-karotener, A-vitamin og kalium..

Les også: Oppdag de utrolige hudfordelene med gulrøtter

Fordelene med oransje for å gå ned i vekt

Denne deilige frukten har blitt fremhevet gjennom årene som en av de viktigste kildene til vitamin C, som bidrar til å styrke immunforsvaret og forhindre forskjellige sykdommer. I tillegg er det kjent at denne frukten inneholder viktige antioksidanter som bidrar til celleregenerering, kardiovaskulær helse og god hudtilstand..

Når du legger vekt på fordelene for sunt vekttap, er det viktig å si det Orange hjelper kostholdet med å gå ned i vekt på grunn av sin evne til å forbedre fordøyelsen, eliminere giftstoffer fra kroppen og dermed bidra til at leveren fungerer korrekt.. 

Denne frukten inneholder syrer, antioksidanter og fibre som hjelper til med å opprettholde bedre metabolisme når de øker kaloriutgiftene og kroppens evne til å gå ned i vekt..

Les også: 8 Medisinske egenskaper ved appelsinskall

Hvordan tilberede gulrot og appelsinjuice for å gå ned i vekt

Når alt kommer til alt, nå som du vet fordelene med denne juicen, er det på tide å tilberede den og nyte fordelene av den..

ingredienser

  • 2 appelsiner
  • 2 gulrøtter
  • 1 glass vann (200 ml)
  • En haug med persille

forberedelse

  • Trinn 1. Vask først og skjær persillebladene;
  • Trinn 2. Hakk gulrøttene;
  • Trinn 3. Skjær appelsiner i to;
  • Trinn 4. Lag appelsinjuicen i juicepressen;

  • Trinn 5. Ha de hakkede gulrøttene og persillen i en blender;
  • Trinn 6. Tilsett glasset vann og appelsinjuicen;
  • Trinn 7.  Pisk i noen minutter til alle ingrediensene er godt blandet;
  • Trinn 8. Server og drikk umiddelbart med isbiter.

Det er viktig å huske!

Denne gulrot-, appelsin- og persillejuicen fungerer som et kostholdstilskudd for å gå ned i vekt, men det er ikke et mirakelprodukt som kan kaste kilo over natten.. Å inkludere det i det daglige kostholdet ditt bidrar til å øke stoffskiftet og samtidig bidra til å forbrenne kalorier.. Enda mer er det ideelle å drikke faste for å forbedre effekten på kroppen.

Men oppmerksomhet! Uten grunn skal hovedmåltidene erstattes med denne juicen, da den bare er et supplement til kostholdet..

Hvordan gå ned i vekt effektivt?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.