Røde juice for å gå ned i vekt sunt

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 5295
  • 1646

Å miste vekt er en av de største tvangstankene i dagens samfunn. Dette er ikke en dårlig ting i starten, så lenge du ser etter sunne måter å gjøre det på. Selv om det kan virke nysgjerrig, kan rød juice hjelpe deg i denne prosessen..

Det er viktig at metodene for vekttap er sunne. Dessuten er det også verdt å prøve å implementere enkle, effektive mekanismer som ikke innebærer for store utgifter.

De røde fruktene i kostholdet

Frukt som har en rød fargetone, enten de er livlige eller mindre intense, inneholder store mengder vitaminer og mineraler. Disse kan hjelpe deg på forskjellige måter som å opprettholde hudens skjønnhet og gå ned i vekt..

Jordbær, bringebær, bjørnebær, blåbær, vannmeloner, druer og granatepler er noen av fruktene som utgjør gruppen av røde frukter. Disse matvarene gi vitamin C, betakaroten, kalium, kalsium og jern, blant andre næringsstoffer.

Alle disse vitaminene og mineralene gir flere fordeler rundt toning og rensing av huden. I tillegg har de vanndrivende og avføringsmessige effekter. Disse egenskapene tillater favorisering av avgiftning og rensing av organismen..

Les denne artikkelen: Slik lager du Aloe Vera, agurk og grapefruktjuice for å senke kolesterolet

Egenskaper for rød juice

Ved å tilberede juice der du kombinerer forskjellige bær, kan du forbedre egenskapene til disse fruktene. Dette er fordi du vitaminer og mineraler som all frukt tilbyr, som du inkluderte i drinken.

På grunn av det høye vanninnholdet i en rød juice, fører du denne viktige væsken til kroppen din. Dette kan hjelpe deg med å forbedre den vanndrivende funksjonen til saften..

alkalisering

Rødfarget fruktjuice får mye næringsstoffer, antioksidanter og alkaliserende elementer. Derfor er de ideelle for å gå ned i vekt mens de opprettholder god helse..

Viktigheten av alkalisering er fordi den hjelper kroppen vår til å motvirke forsuring produsert av forskjellige faktorer. I mellom er mangelfull ernæring, mangel på fysisk aktivitet, forurensning og alle de skadelige vanene i stillesittende liv..

I denne forstand har det blitt bevist at rød juice hjelper med å forbrenne magefett. dessuten, det naturlige sukkerinnholdet hjelper oss å konsumere mindre raffinert sukker. Dette hjelper til med å forhindre at vi går opp i vekt..

Vi detaljerer umiddelbart fruktene du kan bruke til å lage rød juice. Nyt alle fordelene og smakene!

Hvordan tilberede rød juice?

Vi trenger ikke gi deg en oppskrift som sådan. Du må bare se etter bær og blande dem etter tilgjengeligheten og selvfølgelig etter din smak. Fruktene du kan bruke og kombinere er som følger:

Rød drue

Den har et høyt innhold av en veldig viktig antioksidantkomponent kjent som resveratrol. Dette finnes hovedsakelig i skallet og frøene til frukten..

Resveratrol er også gunstig for helsen.. Noen kosmetiske produkter inkluderer faktisk denne komponenten..

granateple

Granateple er en frukt med mye antioksidanter. Det er en frukt som er litt større enn et eple, og er typisk for høsten..

Se også: Deilig vannmelonsaft for å eliminere bensin og tømme buken

vannmelon

Denne frukten er spesielt forfriskende fordi sammensetningen for det meste er flytende. Av denne grunn er det også ideelt å lage drikke..

Mye av verdien skyldes det faktum forbedre kroppens evne til å eliminere og regulere mengden væske lagret. Dette skyldes blant annet kaliuminnholdet. Det kan derfor anbefales sterkt for personer som lider av væskeansamling..

Jordbær, blåbær, bringebær og blåbær

Dette er frukt med en utsøkt smak i tillegg til mange antioksidantelementer..

Ved å lage juice med disse fruktene får du også en mer kremet konsistens..

Rødt eple

I tillegg til dets bidrag til sunt sukker, inneholder det røde eplet rikelig med vann, noe som kan hjelpe deg å gå ned i vekt..

Selv om alle epler er veldig sunne, kan du velge de med rødt og Når du tilbereder saften, ta med skallet. Den inneholder fiber som kan hjelpe oss med å rense kroppen..

forberedelse

Kombiner flere bær, avhengig av hva du har fingertuppene. Prøv selvfølgelig å bruke sesongens røde frukter.

  • For å tilberede rød juice kan du væske de valgte fruktene med en tilstrekkelig mengde drikkevann..
  • For eksempel, Hvis du bruker vannmelon, trenger du ikke å tilsette mye vann, fordi vannmelonen i seg selv har mye væske.

Tilleggsanbefalinger

Den viktigste anbefalingen vi bør komme når vi tilbereder rød juice er at vi så langt det er mulig ikke skal tilsette sukker. Det gir ingen mening for deg å lage en sunn drink for å gå ned i vekt og ødelegge den ved å tilsette sukker. I tillegg frukt har allerede nok naturlig sukker.

På den annen side kan du prøve å legge skallet av fruktene, for det er der de fleste egenskapene møtes, så vel som frø. Du kan også væske sistnevnte med saften..

I tillegg for at vitaminer og mineraler skal tas opp på beste måte, kan du tilsette litt olivenolje, kokosnøttolje eller lin til den røde saften.

Husk til slutt at ingen mat alene kan gjøre mirakler. Derfor er det viktig at du holder et balansert kosthold og trener fysisk aktivitet ofte..

De 6 beste fruktene med egenskaper mot aldring



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.