Jeg har mange røde flekker på huden min. Bør jeg bekymre meg?

  • David Snow
  • 0
  • 4289
  • 1153

Vi er sikre på at du mer enn en gang har blitt overrasket over å se noen røde flekker på huden.. Selv om de vanligvis vises plutselig, forsvinner de vanligvis ikke på egen hånd..

Det er vanlig at vi bekymrer oss for å se dem og bevise at andre natten vises på huden vår..

Derfor må vi huske på et vesentlig aspekt: røde flekker på huden er ervervet angiomas, har en familiær komponent og er vanligvis relatert til aldring av huden.

At de verken er kreftfremkallende eller er relatert til solens innvirkning, betyr ikke det vi må våke over dem eller utsette dem for periodiske medisinske undersøkelser.

Deretter vil vi forklare mer data om ervervede angiomas. Gjerne denne informasjonen kan være til stor hjelp for mange mennesker..

5 data om røde flekker på huden

De røde flekkene på huden vises ofte mellom 40 og 45 år. Dette betyr imidlertid ikke at vi ikke kan ha noen av dem isolert siden barndom eller ungdom..

De vekker vanligvis mye oppmerksomhet for tonen sin. Fargen er veldig prangende og for mange mennesker er det en stygg hudskifte.

Så mye at det er vanlig å ty til inngrep for å eliminere disse røde prikkene som ofte blir arvet fra foreldrene våre..

La oss se mer informasjon nedenfor.

Hva er de røde flekkene på huden?

Røde flekker på huden er små kapillarrilatasjoner på grunn av svikt i vaskulærsystemet. De vises vanligvis i området med armer og bryst.

  • Eksperter forklarer det Det er vanligvis veldig likt åreknuter, men vinkelrett på huden i stedet for å være parallell med huden i sistnevnte tilfelle. Dette gir opphav til disse små avrundede formene..
  • På den annen side, det er nødvendig å avklare at de er godartede svulster. Dette er enkle ansamlinger av melanocytiske celler som, i motsetning til føflekker, vanligvis ikke utvikler seg til ondartede former..

Røde flekker og røde flekker på huden

Vi må ta hensyn til at vi kan ha røde flekker eller røde flekker i huden. La oss se på sistnevnte i detalj:

  • Rosacea manifesterer seg også med små kapillarrilatasjoner, men de ser mer ut som vaskulære edderkopper. De vises som et resultat av temperaturendringer, eller til og med under graviditet..
  • Den positive siden er det de er reversible og forsvinner over tid.
  • På den annen side, hemangiomas er de klassiske fødselsmerkene som mange av oss har. De kan være rødlige eller mer fiolette i fargen.
  • De er små kapillære misdannelser som nesten alltid vises på bagasjerommet eller på barnas ansikter. De kan forsvinne over tid eller ledsage oss i en mannsalder..

Jeg må bekymre deg for fremveksten din?

Vi gjentar nok en gang det de røde flekkene på huden er ikke kreft. De er godartede svulster, men du må kontrollere dem og være oppmerksom på dem hver dag..

  • Vær forsiktig så store mengder ikke vises i en region.
  • De røde flekkene på huden skal ikke plage oss.. Det vil si, hvis du gjør vondt, klør eller plager, se legen din.
  • dessuten, de røde flekkene på huden skal ikke blø. Kontakt legen din hvis de berører dem..
  • Legg også merke til tone og form. Hvis rødfargen når som helst blir mørk eller kantene blir grove eller ujevn, snakk med en spesialist..

Tross alt vet du tegn på hudkreft?

Hva kan jeg gjøre for å eliminere dem?

Selv om det ikke er en fare for helsen vår, er det de som ser på disse små stingene som en plage når de vil bruke klyving eller tank top.

  • Det er viktig å understreke det vi skal aldri prøve å eliminere dem hjemme eller hjemme ved hjelp av naturlige midler. Det er farlig.
  • De røde flekkene på huden kan måle mellom 6 og 7 centimeter, er kapillærer, og derfor bør vi aldri prøve å trekke dem ut. Dermatologer bør forklare alternativene vi har for å eliminere dem.

Vanligvis brukes en laser eller en elektrisk skalpell som brenner den røde prikken. På den måten vil de aldri vises igjen. Det er en trygg teknikk.

Hvordan eliminere tegn på huden naturlig



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.